15.12.05, 09:54
wŁAŚNIE PODOBNO WYLOSOWAŁAM CZEK NA BEZPŁATNY 14 DNIOWY POBYT W HOTELU-ALE
NIE WIEM -GDZIE-A TO WSZYSTKO W ZAMIAN ZA ROZESŁANIE 7 MAILI. cZY KTOŚ
KORZYSTAŁ Z USŁUG FIRMY EUROREST-CZY TO JAKAŚ TOTALNA ŚCIEMA? BYŁABYM
WDZIĘCZNA ZA WASZE OPINIE
Obserwuj wątek
    • Gość: Moniq Re: EUROREST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:09
      Ja też kiedyś wygrałam coś takiego. Będziesz miał podane miejsca gdzie, ale
      pomimo, że wykupisz bilet to koszt taki sam jak bez tego bilketu, ktróry podobno
      "wygrałeś".....sprawdzała. A do tego oszukują, że w jakiejś kwaterze pobyt z
      wyżywieniem, a jak zadzwoniłam to nic nie przygotowują gościom, ale jast kuchnia
      więc można sobie samemu... itp. Pozdrawiam.
    • Gość: Dawid Re: EUROREST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 13:40
      Mi też to przysłali, ale lepiej tego nie ruszaj bo tylko stracisz kase;/ Tak
      szczerze od serca Ci życze. Pozdrawiam. Aha i tak ode mnie powiem tylko żeby
      wpisac w Google "EUROREST" a tam pokażą się opinie ludzi, którzy wyśmiewają
      takie oferty i dlaczego wyśmiewają:)
    • Gość: wilczy Re: EUROREST IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.01.06, 13:09
      Każda osoba biorąca udział w tym przekręcie jest zobowiązana do skorzystania z oferty kulinarnej wybranego hotelu, tzn opłaceniu dobowych posiłków, bez względu czy ma zamiar je spożywać, czy nie. Oferta kulinarna dla osób korzystających z tej promocji jest niezależna od standardowej oferty kuchni hotelowej, co oznacza nie tyle inny standard żywienia, co inny cennik.

Mówiąc krótko: obowiązkowe opłaty za posiłki w pełni rekompensują hotelom "darmowe" noclegi.

Podsumowanie wydatków: koszt równa się (tyle samo, co standardowe koszty hotelowe) plus (koszty poniesione przez hotel za wejście do tego programu naciągaczy) plus (dodatkowa marża dokładana przez hotel, któremu wolno to zrobić dzięki umowie, w brzmieniu której szczęśliwy "zwycięzca" MUSI przystać na zaproponowane warunki). Niewykonalne jest nie wydanie żadnej kwoty za pomocą np. żywienia się samodzielnie, gdyż takie działanie łamie umowę.

OSZUSTWO DO KWADRATU.
      • Gość: wilczy Re: EUROREST IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.01.06, 13:45
        ... i jeszcze jedno: czeki same w sobie nie mają żadnej wartości i do niczego nie upoważniają a jedynie zobowiązują. Kupowanie ich mógłbym przyrównać do kupowania cudzego rachunku za telefon z obowiązkiem opłacenia go.

Nie dajcie się namówić na różne propozycje zakupu takich czeków taniej w celu ich odsprzedawania po normalnej cenie, bo rzeczywista wartość to 0 zł.

Taki zakup nigdy nikomu się nie zwróci, bo w wypadku skorzystania z nich popada się w dalsze koszty (co opisałem wcześniej).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka