Dodaj do ulubionych

Mazury - kajaki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 16:59
Chcę od 15/08 do 19/08 spedzić wakacje na Mazurach, interesuje mnie wynajem
kwatery. Proszę Dajcie jakies namiary na fajna miejscowość gdzie można wynajc
fajna kwatrę i skorzystać ze spływów kajakowych - jednodniowych.

Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: beatricze Re: Mazury - kajaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 17:38
      zapraszam do naterek, mam 2 kajaki (1 wyczynowa i 2 )można opływać jezioro Naterskie.Zobacz ofertę www.popracy NATERKI 604179461
    • Gość: ulka Re: Mazury - kajaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 10:03
      zapraszam na www.barwiccy.suwalszczyzna.com.pl
      kwatery nad samym jeziorem(rzeka szeszupa+kajaki)
      • Gość: Karol Re: Mazury - kajaki IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 07.04.13, 13:18
        Ja wraz z żoną i z dziećmi od wielu lat jeździmy na spływy kajakowe na mazury, mieszkamy w Trójmieście i lubimy odpocząć od hałasu. Niestety na wyjazdy za granicę nie stać nas, więc wybieramy mazury, które są również bardzo ładne i przyjazne dla człowieka, jeśli ktoś jest zainteresowany spływem kajakowym na mazurach, to zachęcam. My od jakiegoś czasu korzystamy z usług tej firmy www.splywy.pl ze względu na ceny oraz jakość usług, które na prawdę są na bardzo dobrym poziomie. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do odwiedzenia mazur, na prawdę warto!!!!!!!!! Karol wraz z rodziną.
    • dominika0004 Re: Mazury - kajaki 24.07.07, 02:05
      Zapraszam do gospodarstwa agroturystycznego "Rogate ranczo" -organizujemy
      spływy kajakowe po Kanale Elbląskim
      www.rogateranczo.fc.pl
      ZAPRASZAMY !!!
      Kontakt: JOANNA PACHNIK
      tel. stacjonarny: (089) 758 10 47
      tel. kom. 514 066 486

• strupii26 Re: Mazury - kajaki 19.05.13, 22:54
      Szlak Krutynia, to przepiękny szlak kajakowy www.krutynia.com.pl - cechują go przepiękne widoki, na spływach mazurskich panuje zawsze świetna atmosfera, polecam każdemu!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka