Gość: gość IP: *.radom.vectranet.pl 08.03.11, 19:17 Gdzie aktualnie przyjmuje dr Lewandowska-Andruszuk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mac Re: dr Lewndowska-Andruszuk IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.11, 14:22 NA FOCHA W TYM NOWYM BUDYNKU TAM GDZIE NATURA TYLKO WEJŚCIE Z DRUGIEJ STRONY ALE NIE WIEM W JAKIE DNI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr Lewndowska-Andruszuk IP: *.radom.vectranet.pl 10.03.11, 22:41 Dziękuję za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: dr Lewndowska-Andruszuk IP: *.radom.vectranet.pl 28.04.11, 09:57 A kto chodzi do tej Pani!!! Jak leżałam na patologi ciąży na Józefowie miałam okazję poznać tą osobę. Brak kultury i obycia. Uważa, że jej żarty są bardzo śmieszne a one uwłaczają kobiecie. Żeby kobieta kobiecie takie rzeczy. Porażka Pani doktor!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: dr Lewndowska-Andruszuk IP: *.static.korbank.pl 12.08.13, 19:58 Nie znasz się i myśle że kultury to nie masz w sobie nie ma lepszego lekarza w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś