Dodaj do ulubionych

Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radnych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 17:18
Pitolisz Waść trzy po trzy...
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 17:37
      Dec, ale z ciebie jest prymityw. Ja na twoim miejscu to bym zrezygnowal z funkcji radnego. Typowy burak.
    • Gość: ddr Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radnych IP: *.res.pl 16.02.12, 17:42
      TO po jaką cholerę są radni skoro posłowie rządzą nakazujac im jak mają glosowac - idzcie w cholerę a pieniądze oddajcie do buzetu - albo macie jakiś honor i robicie to do czego jestescie powołani i macie własne zdanie albo nie, a jak macie być guzikami do głosowania dla posłów to niech to robia przez internet i juz .... wyjaśnienie na poziomie radnego rzeszowa ...bezsens bezsensem bezsens goni - po jaką cholerę ja głosowałem na człowieka skoro on nie mysli tylko robi co na górze karzą
      • wadwzr Marionetki 16.02.12, 17:46
        Panie radny Dec, ktoś kto podnosi rękę wbrew własnemu rozumowi, wbrew własnym przekonaniom, wbrew interesowi wyborców jest najzwyklejszą... Marionetką

Jako "radni" jesteście żałosną zbieraniną takich właśnie marionetek :(
      • shepard102 Re: Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radny 16.02.12, 18:19
        "... TO po jaką cholerę są radni skoro posłowie rządzą nakazujac im jak mają glosowac... "

A po jaką cholerę są WOJEWODOWIE, skoro i tak z każdą ważniejszą decyzją trzeba dzwonić do CISNEJ?????
    • dr_psychol Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radnych 16.02.12, 18:00
      Pan radny Dec, niestety trzeba to przyznać, słusznie prawi. Wszyscy partyjniacy, zależni są od nacisków z góry, w tym nawet ze strony władz centralnych w Warszawie.
      Tekst który wygłosił powinien być odczytywany ucznion na lekcjach WOS, jako ostrzeżenie przed oddawaniem głosu w wyborach do samorządów lokalnych, na partyjne marionetki, zamiast na jak najbardziej niezależne, lokalne komitety wyborcze.
      Powinien go przeczytać ze zrozumieniem, każdy potencjalny wyborca, wyrażający chęć wzięcia udziału w wyborach. Sęk w tym, że 90% potencjalnych wyborców nie czyta niczego, a nawet jeśli coś przeleci wzrokiem, mało z tego rozumie.

PIS, PO, SLD, czy klakierski Rozwój Rzeszowa - radni reprezentujący te ugrupowania, są jedynie przyciskami do głosowania.
      • shepard102 Re: Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radny 16.02.12, 18:22
        "... radni reprezentujący te ugrupowania, są jedynie przyciskami do głosowania.... "

Murwa kać... To mamy trochę DROGIE te PRZYCISKI... Średnio 20 kilo PLN w dietach...
      • Gość: Tuba Re: Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radny IP: *.play-internet.pl 16.02.12, 19:56
        dr.psychol daleko walisz, obrażasz kapuściany czerepie 90% wyborców w tym swoich bliskich. Z twoich wpisów można jedynie wywnioskować, że jesteś młodego wieku i kiepski cienias niczym kolos na glinianych nogach. Na takich dupków kładzie się lagę-bujaj się gnojku.Pewnie odwalisz kolejnego gniota bo co Ty miernoto potrafisz???
        • dr_psychol Re: Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radny 16.02.12, 20:07
          Huba, sorry Tuba. Zejdź do piwnicy, weź pilnik i zajmij się hubą na piętach, bo żona nie wyrobi z cerowaniem :)

Jak na razie jazgocze tylko jeden ze wspomnianej grupy nieczytatych. Zgadnij kto to :)
        • dr_psychol Re: Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radny 16.02.12, 20:11
          "Na takich dupków kładzie się lagę"

To kładź Pan i przestań z uporem przygłupa, polować na moje teksty :)
          • Gość: Tuba Re: Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radny IP: *.play-internet.pl 16.02.12, 21:00
            dr.psychol- szczochów z kapuścianym czerepem należy systematycznie uczyć a może się uda oszołoma uratować i ocalić przed całkowitym zidioceniem a to był by sukces o jednego barana mniej???
            • dr_psychol Re: Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radny 17.02.12, 01:47
              to był by su
              > kces o jednego barana mniej???

Jak przestaniesz pisać, będzie o jednego mniej. Na forum :)
    • shepard102 Powiem tak...: 16.02.12, 18:17
      Pogarszasz Pan tylko swoją sytuację... tłumacząc się dość nieudolnie, a do tego: mówiąc to, co i tak wszyscy dobrze wiedzą. A wiedzą nie od dziś, w jakich układach funkcjonujecie i kto trzyma w łapach sznurki, na których dyndacie....
      Nawet BURATINO miał więcej swobody i się ztlenił.

Teraz możesz Pan opowiadać cuda nie-widy i inne dyrdymały... NIKT WAM NIE UWIERZY.
      Rzeszowska Pla-tfu-ORMO...

NockaKobra,
      S.
      • Gość: j-23 Re: Powiem tak...: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 22:20
        > Rzeszowska Pla-tfu-ORMO...

dobre. może się przyjąc.
    • Gość: Yupi Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radnych IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.02.12, 18:19
      Kukły i marionetki.W sam raz mogli by robic za stracha na wróble w tych przyłaczanych wiochach.Jeszcze Malawa!!!Qrcze,bardziej "miejskiego" tego typu terenu trzeba by było szukac w Bieszczadach jako wydzielona enklawa rzeszowka.Niech mieszkańcy pilnie baczą na portfele!Na ucywilizowanie tych terenów potrzebna jest potężna kasa,którą ci bezradni wyrwą od obecnych mieszkańców.Zgroza!Działanie na szkodę miasta.
      To jeszcze jeden powód,aby nie głosowac na żadne partie,szczególnie PO.To szkodnicy,którym partyjne interesy i koryto zasłoniły interes ludzi których mają reprezentować.Tylko patrzeć jak zdyscyplinowanie zagłosują obojętnie za jakim kuriozalnym pomysłem bo partia lub proboszcz karze.
    • Gość: Wernychora Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 19:04
      Ale się porobiło. Mnie bardzo interesuje, kto te sznurki w Ratuszu pociąga. Czy zorganizowane podziemie rządzi Rzeszowem. Może już najwyższy czas , by odpowiednie służby się tym zajęły, bo nie wierzę, że rządzą z tylnego siedzenia bez jakiejkolwiek gratyfikacji, pewnie wtedy to im by się nie chciało naciskać. Tak naprawdę to trzeba się zastanowić, po co Rzeszowowi Malawa. Kto tam ma prawdziwy, a ukrywany przed mieszkańcami interes. Nieuczciwość gry na sesjach na tym właśnie polega, 6 raz o to samo. I matoł by się tym znudził, gdyby nie to coś...Grają opinią publiczną, jak chcą,...a potem się śmieją , z debilnych mieszkańców i dziennikarzy. Czy choć jest jeden dziennikarz śledczy w Rzeszowie, który by rozwikłał tę zagadkę. Część radnych w ogóle nie wie o co chodzi, są pieniądze w kasie za sesje, to jest ważne i to im wystarczy. Kompletnie nie biorą odpowiedzialności za miasto. Jak to kiedyś ujrzy światło dzienne, no to będzie się działo, oj będzie. A może miasto ma w zanadrzu budowę fermy wiatrowej w Malawie, którą musi zatwierdzić. Dziwnie zachowuje się ten Przewodniczący Rady w Krasnem, zamiast dbać o mieszkańców gminy, robi sobie jakieś jaja, z kim ten gość się poumawiał. No to mamy demokrację prawie, że podręcznikową. Wśród prawdziwych przyjaciół psy zająca zjadły. Róbcie tak dalej, a przekleństwami typu cholera zajedziecie na cmentarz historii, o tej samej nazwie. Wiem, że już dawno odpłynęliście do manikiurzystki i na pola tenisowe, a zwykli ludzie, co was to obchodzi. W głowach tęgo zaszumiało, nieprawda...
    • jagienka.prima Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radnych 16.02.12, 19:14
      Wie Pan co, Panie Andrzeju... Takie tłumaczenie jest i straszne, i śmieszne... Choć mi osobiście do uciechy nie jest... Czy Wy, radni jesteście dorośli, czy zatrzymaliście się na poziomie przedszkola...? Żenujące jest to tłumaczenie odnośnie zależności. A gdzie coś takiego jak HONOR???? Nie jestem osobą publiczną ale gdy stanęłam przed wyborem: ugiąć się pod presją a być wobec siebie fair - odeszłam z pracy... I choć mam znacznie mniejsze znajomości niż Wy, więc trudniej mi było, jakoś przeżyłam i nie umarłam z głodu... Więc pisanie, że robi się takie rzeczy dla pseudo celów wyższych, jest zwykłym głuszeniem własnego i społecznego sumienia... Powiem szczerze: wstyd mi za Was...

• wadwzr Re: Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radny 16.02.12, 19:22
        Sugeruję kolejne spotkania towarzyskie "radnych" rzeszowskich (tych ulegających naciskom) organizować tam gdzie jest właściwe miejsce dla marionetek, w... teatrze Maska.
        • Gość: gosc Re: Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 22:27
          > Sugeruję kolejne spotkania towarzyskie "radnych" rzeszowskich (tych ulegających
          > naciskom) organizować tam gdzie jest właściwe miejsce dla marionetek, w...
          > teatrze Maska
          .

zwłaszcza, że specem od promocji jest tam radny, który prezydentowi nie odmawia wszystko zoastanie w rodzinie.
      • Gość: gość Re: Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radny IP: *.rzeszow.mm.pl 16.02.12, 19:30
        proszę nie obrażać przedszkolaków one wiedzą co to HONOR
        • jagienka.prima Re: Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radny 16.02.12, 20:24
          Racja... Lecz ja przywołując etap przedszkolny miałam na myśli, że w tym wieku życie upływa głównie za zabawie i czasem mało poważnych zachowaniach... A tak czytam postępowanie radnych... Choć faktycznie obraziłam przedszkolaków: dzieci mają prawo do takich zachowań. Ludzie, którzy decydują w imieniu obywateli - NIE!!!
      • Gość: gosc Re: Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 22:23
        jaki honor?? jakie "cele wyższe"??? wróblewska dla mamony sprzedała duszę; inni pewnie też umaczani PO szyję. o czym tu pisać?
      • shepard102 A gdzie coś takiego jak HONOR???? 17.02.12, 07:58
        HONOR?
        Ja CHĘTNIE odpowiem:

TU cytat z ŻORŻA PONIMIRSKIEGO. :-))))))
        • Gość: ksionc natanek Re: A gdzie coś takiego jak HONOR???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.12, 08:02
          Wykładni udzielił znany doktor praw wszelakich, niejaki Jarosław K. czas jakiś temu.
          Od tei pory jeden z klubów poselskich ma hasło: Bóg - honor - ojczyzna - CZysta złotych.
          Tak się jakoś składa, że i tu poszło o tę kwotę.
    • Gość: Doktór BUL Re: Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radny IP: *.net.stream.pl 16.02.12, 20:13
      Panie czas na badania okresowe bo czas juz mija.
    • Gość: aa123 Re: Andrzej Dec o naciskach na rzeszowskich radny IP: *.ostnet.pl 17.02.12, 17:41
      facet bez twarzy, pali wszystko czego się tknie. Ośmiesza siebie i partię. Najlepiej jakby z niej wyszedl i działał solo - niech swoje nazwisko ośmiesza , a nie PO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka