Dodaj do ulubionych

raiffeisen bank

26.08.12, 13:39
Czy ktoś z forumowiczów mógłby mi powiedzieć jakiego koloru są pieczątki na umowie kredytowej raiffeisen bank . Mam podejrzenie że dłużnik przedstawia podrobioną umowę kredytową. Bank nie chce udzielić żadnej informacji. Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: TakiJeden Re: raiffeisen bank IP: *.rzeszow.vectranet.pl 26.08.12, 13:57
      Kolor chyba mogą mieć jaki chcą, to wewnętrzna sprawa banku. Natomiast częściej oszuści falszują odciski pieczątek kopiując cyfrowo i drukując na drukarkach barwnych. Barwniki oryginalne - są jednolite, a takie podróby - składają się z barw podstawowych CMY. Ale żeby to stwierdzić, musiałbyś dysponować co najmniej bardzo silną lupą.
      • Gość: mercedes251 do TakiJeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 15:33
        A jak myślisz może to być pieczątka koloru czarnego
        • Gość: TakiJeden Piecząteczki IP: *.rzeszow.vectranet.pl 26.08.12, 16:00
          Czarny kolor - watpię. A jaka to jest pieczątka? Jedna tylko? Jest pieczątka nagłówkowa i imienna? Trudno mi tak na odległośc wnioskować, ale w przypadku czarnej, to może być zwykłe ksero. A ksero ma zerową wiarygodność.
          • Gość: mercedes251 do TakiJeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 19:45
            Kolego wiem że pieczątki z imieniem pracownika raiffeisen bank są czarne i takie są na dokumencie . Natomiast chodzi mi o pieczątkę taką główną bynajmniej ja ją tak nazywam oddziału banku , bo na dokumencie jest czarna. W banku nic nie chcą powiedzieć , wielka jedna tajemnica.
    • Gość: paweł Re: raiffeisen bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 15:40
      najlepiej skontaktować się z bankiem. Jeśli pracownik przedstawia podrobioną umowe to grozi mu wyrok za dwa przestępstwa. Za podrobienie oraz za wyłudzenie jakis korzyści.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka