2kbb Propaganda ma się dobrze.... 09.09.13, 10:56 Cytat "Potem nadchodzą chude lata" - tak redaktor mówi o nowym senatorze. Żeby ocenić ten cały ten artykuł wystarczy zastanowić się czy o innych posłach czy senatorach "Malarza kominów z Kaszub" i postkomuny w tych mediach padło by się takie określenie ? Wynika z tego że przez najbliższe lata Polskę czeka wyniszczająca walka starego układu z nowym myśleniem młodszego pokolenia i budzącą się świadomością Polaków kim się stali dla machiny medialno-mafijno-politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
ricci15 Zdzisław Pupa nowym senatorem. Kim jest? [SYLWE... 09.09.13, 11:11 zostal senatorem, bo nie jest obrzezany Odpowiedz Link Zgłoś
mz50 Zdzisław Pupa nowym senatorem. Kim jest? [SYLWE... 09.09.13, 11:13 To są głosy małych miast i wsi a wieś w całej Polsce podobnie myśli. Na Podkarpaciu przeważa ludność wiejska. W Rzeszowie i w wiekszych miastach PiS wygrywa tylko niewielką przewagą. Natomiast największym testem będzie głosowanie na Gronkiewicz Waltz i jeżeli przegra / czego absolutnie jej nie życzę / to nie tylko będzie się mozna śmiać z Podkarpacia ale i z Warszawy. Jeżeli PiS wygra za trzy lata, no cóż - Polak mądry po szkodzie. A swoją drogą byłaby to kara dla tych ludzi co nie chodzą na wybory a zwłaszcza młodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Zdzisław Pupa nowym senatorem. Kim jest? [SYLWE... 09.09.13, 11:14 "Daje nam głosy religijnej wsi" widzę świetlaną k..wa przyszłość, tej klęczącej Polski! Dlaczego kler ma u nas taki wpływ? Bo: - łatwo wybacza k..estwo! Chyba 20 zł na tacę, sprawę załatwia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Zdzisław Pupa nowym senatorem. Kim jest? [SYL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 11:18 widzisz, kler ma wpływ, w przeciwieństwie do narkomanó od ruchaczy, Ppapranych ze zmywaka czy komuchów nie mówiąc o arbuzach... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Zdzisław Pupa nowym senatorem. Kim jest? [SYL 09.09.13, 11:44 ja nie widzę różnicy. g..wno w sukience z krzyżem, jest na równo z komuchami (tymi z 1946-1980) Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Zdzisław Pupa nowym senatorem. Kim jest? [SYL 09.09.13, 12:12 cillian1 napisał: > ja nie widzę różnicy. Twój problem. A. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Zdzisław Pupa nowym senatorem. Kim jest? [SYL 09.09.13, 13:06 a ty widzisz różnice? wymień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zdzisław Pupa nowym senatorem. Kim jest? [SYL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 12:36 ta religijna wieś zachowała zdrowy rozsądek, co nie można powiedzieć o yntelygencyji z POpapranego zmywaka z ziemi obiecanej.... Odpowiedz Link Zgłoś
2bjp3 Zdzisław Pupa nowym senatorem. Kim jest? [SYLWE... 09.09.13, 11:32 Kwalifikacje na senatora. Ministrant, mieszkał blisko kościoła, zasadnicza szkoła zawodowa, radny w Pipidówku. GRATULACJE! Senat jednak do likwidacji. bo będzie to siedlisko ciemnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dieter Pupa IP: *.static.sitel.net.pl 09.09.13, 11:34 Kiedyś popularne były głupkowate wierszyki typu: lepiej ch.... mieszać ciasto, niż z (imię) iść na miasto. Mam świeżaka- lepiej głosować na Pupę, niźli na tuskową grupę :) Drugi- Lepszy w senacie pan Pupa, aniżeli partia o strukturach trupa. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Pupa 09.09.13, 12:11 ale to pisuar żyje trupami, a nawet przed jednym klęka - i tym się chwali! Super przyszłość. ROTFL! Odpowiedz Link Zgłoś
antymilo92 Zdzisław Pupa nowym senatorem. Kim jest? [SYLWE... 09.09.13, 11:43 No, patrzcie ! Do tej pory nie wiedzialem, ze pupa daje glosy religijne. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Zdzisław Pupa nowym senatorem. Kim jest? [SYL 09.09.13, 11:47 antymilo92 napisał: > Do tej pory nie wiedzialem, ze pupa daje glosy religijne. Nie mów, że nie słyszałeś o aferach homoseksualnych w Kościele Katolickim. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Zdzisław Pupa nowym senatorem. Kim jest? [SYLWE... 09.09.13, 11:46 Weź tę Pupę i wsadź se w ... Odpowiedz Link Zgłoś
panzergeist Zdzisław Pupa nowym senatorem. Kim jest? [SYLWE... 09.09.13, 12:01 Uszy Pana Pupy są otwarte na Słowo Boże, a zęby tkwią tam ku przestrodze pogan. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zdzisław Pupa nowym senatorem. Kim jest? [SYL 09.09.13, 12:11 Widze,że ateistyczne dewotki od Palikota i POstepackie lewactwo przeniosło się z Racjonalisty i Krytyki Politycznej na forum Rzeszowa.Zyjemy towarzysze szmaciaki w dwóch światach.W "wirtualnej Polsce",która serwuje wam WSI-24,my w świecie poszerzającej się biedy,zaniku polskiej wytwórczości i bezrobocia.Wy przjżycie na oczy jak niedługo zablokują wam karty kredytowe. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Zdzisław Pupa nowym senatorem. Kim jest? [SYL 09.09.13, 12:20 lechowski51 napisał: > która serwuje wam WSI-24, Domyślam się, że chodzi ci o TVN-24. Nie wiem, co tam serwują, bo nie posiadam TV. > zaniku polskiej wytwórczości i bezrobocia. Że niby jak Pupa, to wys.ra milion nowych miejsc pracy? > Wy przjżycie na oczy jak niedługo zablokują wam karty kredytowe. Podobnie jak z TV - nie posiadam. Karty kredytowe to zło. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan A wiesz Lechowski, że z jakim przystajesz... 09.09.13, 12:22 Takim się stajesz? Siedzisz cały czas na tym forum tych ateistycznych dewotek (boże, co za bełkot imbecyla), lewactwa i szmaciaków i sam zamieniasz się w bolszewika. Dać ci władzę, Lechowski, a będziesz "lepszy" od Jeżowa i Berii. W końcu to ty będziesz określał, kto jest wrogiem ludu. jak prawdziwy bolszewik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: A wiesz Lechowski, że z jakim przystajesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 12:53 no to lechowski nie zadaj sie z kamandirem bo ci sie udzieli jego głupota, sam stwierdza przecież z kim przystajesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: A wiesz Lechowski, że z jakim przystajesz... 09.09.13, 12:57 O, forumowy wielonickowy głupek znowu nadaje. Nie szkodzi, że bez sensu, ważne, że on się cieszy jak głupi gruchawką. A pociesz się, głupku, pociesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: A wiesz Lechowski, że z jakim przystajesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 16:03 a wiesz że dyskutując z takim idiotą jak ty nie da się inaczej, tylko głupio, bo mądrych rzeczy ty nie ponimajesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan A wielonickowy głupek przybiega w podskokach... 09.09.13, 17:05 Jak się tylko na niego gwizdnie. Ale się tym brzydzi, jassssne :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja normalny facet 09.09.13, 14:03 gratuluje zwycięstwa. Gdyby cała Polska była jak Podkarpacie to bylibyśmy zupełnie innym krajem. Mam nadzieje ze tak się stanie Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: normalny facet 09.09.13, 14:59 mam nadzieję, że wiesz - jakie jest Podkarpacie. Klęcząca bida! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tad-tad Zdzisław Pupa nowym senatorem. Kim jest? [SYLWE... 09.09.13, 15:35 O senacie kiedyś mówiono, że to izba mędrców, ale to się zmieniło, dziś wystarczy podstawówka i oaza, no może, umiejętność przesylabizowania SMSa, z instrukcją co mówić , dziennikarzom , gdy zapytają, . Takie właśnie jołopy rządzić chcą , 38 milionowym krajem, Biada nam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Zdzichu Pupa! IP: *.dynamic.mm.pl 09.09.13, 15:51 Zdzichu, ledwo wygrałeś w wyborach, a już mam dość Twoich czterech liter w senacie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zdzichu Pupa! 09.09.13, 16:08 Gardzo mądre gimbusie.Kumple z klasy zawyją z zachwytu jak to przeczytaja. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Ważne, że Ty tchórzu Lechowski zawyłeś. 09.09.13, 17:06 To już jakiś sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Ważne, że Ty tchórzu Lechowski zawyłeś. 09.09.13, 17:15 Potrafisz forumowy trollu chociaż w jednym poście,odnieść sie do tematu,bez chamskich osobistych wycieczek?! Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan I znowu tchórzu robisz z gęby cholewę. 09.09.13, 17:29 Ty mnie kłamco zarzucasz, że nie odpowiadam na temat? A ty niby odpowiadasz? Ile razy się okazuje że nie potrafisz odpowiedzieć na jakieś pytanie - chowasz się ze strachu jak mysz pod miotłę i nie wyłazisz, dopóki temat nie spadnie z widoku. A wcześniej, gdy ktoś udowodni ci, że piszesz głupoty - wyzywasz go od bolszewików i lewaków. Ale spotkać się na żywo - boisz. taki z ciebie bohater opozycji. Oczywiście znowu zapomniałeś, jak mnie dwa dni temu zwyzywałeś i napisałeś, że nie będziesz się do mnie odzywał. Skleroza, czy sk.syństwo, Lechowski? Co tobą powoduje? Przy okazji - to forum ma określoną tematykę. Jak się do niej mają zakładane przez ciebie tematy? Ale możesz być pewien jednego. Będę ci odpisywał - kiedy tylko będę miał ochotę i nic na to nie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: I znowu tchórzu robisz z gęby cholewę. 10.09.13, 08:48 Znowu bicie piany i inwektywy.Wiesz przecież,ze nie podejmuję z Tobą żadnej polemiki,bo babranie w szambie wyzwisk i chamskich odzywek,mnie nie interesuje.Nazywanie Ciebie lewakiem nie jest wyzwiskiem,tylko opisem Twoich poglądów a raczej antychrześcijańskich i anty prawicowych obsesji.Powtarzam jeszcze raz!.Nie rozmawiam i nie będę rozmawiał z Tobą.Dlatego możesz bez końca,jak to czynisz,po knajacku się tutaj zachowywać i razem z res-menem i innymi Tobie podobnymi prać się po mordach i obrzucać wyzwiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: I znowu tchórzu robisz z gęby cholewę. 10.09.13, 09:08 I znowu Lechowski strasznie się obraził. I znowu odpowiedział. Całą noc biedactwo nad tym myślał, aż wreszcie znalazł! Dyskutanci mają obsesje! Nie to, co Lechowski, który nawet w lodówce widzi lewaków, Ukraińców i PO. On nie ma obsesji. Tak wygląda pierwszy etap - jak w alkoholizmie. Wyparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
shepard102 Powtarzam jeszcze raz... 10.09.13, 09:18 To stań wreszcie twarzą w twarz. Nie chowaj się za krzakami. Anonimowe pisanie - nawet jeśli ta anonimowość pozorna jest - dodaje jak widać odwagi największym tchórzom... Powiedzieć komuś w twarz, że jest szmaciakiem, lewakiem, popaprańcem - może być trudniejsze. S. Odpowiedz Link Zgłoś
shepard102 picie i swawole... 10.09.13, 09:13 Nie odpowiedziałeś na moje pytanie, zadane kilka postów wyżej. ZNOWU TCHÓRZYSZ, pisubracie? Czy kumotrowie nie wydali jeszcze dyspozycji, jak tłumaczyć ZAREJESTROWANE, uwłaczające wszelkiej przyzwoitości zachowanie Hofmana i spółki? Jako zwykły, szary obywatel - mam prawo wiedzieć, jak zachowują się "wybrańcy" Narodu. Do tego: balangujące za MOJE PIENIĄDZE. Nawijaj! Cały czas czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR pisowski buchaj wiejski IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.13, 17:29 podkarpacie narzekacie ze bieda a kto teraz rządzi u was pis -moher owcy a Tusk wam autostradę buduje tak dziękujecie chamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: pisowski buchaj wiejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 09:07 PO tej spieprzonej autostradzie to tylko takie jak ty POpaprane menele będą chodzić, na jazdę samochodem PO niej to tylko samobójca może sie odważyć Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: pisowski buchaj wiejski 10.09.13, 09:41 shepard 102 pisze; Nie odpowiedziałeś na moje pytanie, zadane kilka postów wyżej. ZNOWU TCHÓRZYSZ, pisubracie? Czy kumotrowie nie wydali jeszcze dyspozycji, jak tłumaczyć ZAREJESTROWANE, uwłaczające wszelkiej przyzwoitości zachowanie Hofmana i spółki? Jako zwykły, szary obywatel - mam prawo wiedzieć, jak zachowują się "wybrańcy" Narodu. Do tego: balangujące za MOJE PIENIĄDZE. Nawijaj! Cały czas czekam. Po pierwsze;nie mam obowiązku odpowiadać na Twoje pytania Po drugie;jak będziesz zachowywał sie kulturalnie to możesz oczekiwać podobnych zachowan od innych Po trzecie;masz prawo jak szary obywatel wiedzięc jak zachowują się "wybrańcy narodu".Problem w tym,że jednych interesują co poseł chce zrobić z moimi podatkami a drugich co poseł czy posłanka ma w majtkach. Odpowiedz Link Zgłoś