Dodaj do ulubionych

Liz,cyngle Michnika

04.12.13, 16:54
pracownicy propagandy z WSI-24 urabiają ręce po pachy...a tu ani drgnie!.A forumowi opluskwiacze dalej swoje.O maciorce,kaczorze bez prawa jazdy...No dalej towarzysze szmaciaki!.
sondaz.wp.pl/kat,1342,wid,16227448,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • kmdr_rohan Lechiwskij - kapuś Moskwy. 04.12.13, 17:00
      Jak w temacie.
      • Gość: lechowski51 Lechiwskij - kapuś Moskwy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.13, 20:00
        Odwal się. Jestem po prostu zwyczajnym PISowskim idiotą.
        • Gość: wielebny Re: Lechiwskij - kapuś Moskwy. IP: *.ostnet.pl 04.12.13, 20:05
          www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/ksiadz-pedofil,199046.html?playlist_id=16640
          • Gość: wielebniejszy Re: Lechiwskij - kapuś Moskwy. IP: *.ostnet.pl 04.12.13, 20:07
            www.se.pl/wydarzenia/kraj/ksiadz-gil-zgwalcil-10-chlopcow-czesc-akt-sprawy-jest-juz-w-polsce_362195.html
            • Gość: najwielebniejszy Re: Lechiwskij - kapuś Moskwy. IP: *.ostnet.pl 04.12.13, 20:08
              www.fakt.pl/ksiadz-skazany-za-zdjecia-z-nagimi-dziecmi-nadal-uczy-w-szkole-,artykuly,429307,1.html
      • Gość: . Re: Lechiwskij - kapuś Moskwy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 09:53
        kamandir chce schować si w tłumie....
    • Gość: Lizczycyngiel Re: Liz,cyngle Michnika IP: *.rzeszow.hypnet.pl 04.12.13, 20:10
      Pozdrowienia dla Znajomej!
      PS. Wymieniliście się adresami? Ale mąż nadal nic z tego nie wie? :-((
      • Gość: wielebny Re: Gil, cyngle Michalika IP: *.ostnet.pl 04.12.13, 20:17
        • Gość: Lechoojowski błazen z Mielca IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.12.13, 20:24
          Czy już śpi?
    • Gość: "Ruskatrumna" Re: Liz,cyngle Michnika IP: *.rzeszow.hypnet.pl 04.12.13, 20:21
      No i jeszcze o Cieszewskim, Hofmanie, Piotrowiczu i "Ruskiej Trumnie" (Achim). :-))
    • Gość: Cotywieszocynglach Re: Liz,cyngle Michnika IP: *.rzeszow.hypnet.pl 04.12.13, 20:35
      Czy Ty w ogóle rozumiesz, o czym piszesz? Czy Ty naprawdę nie wiesz, kim były cyngle AK? :-(

"(...) Szwarc był podróżnikiem i filmowcem, był też cynglem AK – wykonywał zasądzone przez Podziemne Państwo Polskie wyroki ..."
      • lechowski51 Re: Liz,cyngle Michnika 04.12.13, 21:13
        Wiem biedaku,że Tobie niestety wszystko się źle kojarzy.Tutaj masz o cynglach Michnika...

Wojna na górze jednak się zaostrza i obozy warowne powstają przez całe lata 90.
        Młoda prawica - także pańskie ówczesne środowisko - uważaliście "Gazetą Wyborczą" za taki obóz warowny, więc wystawialiście naprzeciwko niej własne obozy. Na przykład telewizję Walendziaka. Napisałem kiedyś tekst o środowisku pampersów, ale nie został puszczony do druku jako nazbyt koncyliacyjny. Do napisania tego tekstu w wersji, która już została w "Gazecie" opublikowana, wyznaczono więc "cyngla" Michnika, czyli Pawła Smoleńskiego, który zawsze potrafił w lot odgadnąć, jaki tekst ma napisać, by podobał się szefowi. Drugim z tych "cyngli" jest Agnieszka Kublik, która dysponuje podobną zdolnością jak Smoleński. Paradoks sposobu redagowania "Gazety" przez Michnika polegał na tym, że ludzie atakujący nas uważali, że Michnik wydaje swoim "cynglom" określone polecenia. Nawet pan, gdy pisał swój artykuł "Zniewolony umysł III RP", napisał, że "Alfa otrzymał od redaktora polecenie napisania artykułu o Żydach mordowanych przez żołnierzy AK podczas Powstania Warszawskiego". Nikt mi nigdy nie wydał żadnego polecenia, bym napisał jakiś tekst.
        wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/139087,wojna-pokolen-przy-uzyciu-cyngli.html
        • Gość: Cotywieszocynglach Re: Liz,cyngle Michnika IP: *.rzeszow.hypnet.pl 04.12.13, 22:03
          A tu masz o cynglu AK:
          "(...) Szwarc był podróżnikiem i filmowcem, był też cynglem AK – wykonywał zasądzone przez Podziemne Państwo Polskie wyroki ..."
          No tak, oczywiście, najpierw były "cyngle Michnika", a dopiero potem cyngle AK! :-)
          I, oczywiście, nie dociera do Ciebie, że nazywając dziennikarzy GW cynglami, obrażasz pamięć żołnierzy AK! :-((
          • lechowski51 Re: Liz,cyngle Michnika 05.12.13, 21:11
            To do Ciebie nie dociera,że to nie ja ich nazywam cynglami a były dziennikarz michnikowej załganej szmaty.
            Znalazł sie obrońca honoru żołnierzy AK!.Szkoda,że takiej proletariackiej czujności nie wykazujesz,gdy wysłannik z upowskiego bunkra notorycznie opluwa tutaj żołnierzy AK nazywając ich bandytami?!!!!!!!!!
            • Gość: Wysłannikzbunkra Re: Liz,cyngle Michnika IP: *.rzeszow.hypnet.pl 05.12.13, 21:29
              Czy przypadkiem nie chcesz udowodnić, że cyngle GW nie różnią się od cyngli AK, bo i jedni, i trudzy działają bezrefleksyjnie, na rozkaz? Chyba jednak będę musiał prosić Cię o dokonanie koniecznych przewartościowań, co niniejszym czynię. :-)
              PS. Byłbym Ci bardzo wdzięczny, gdybyś zechciał doprecyzować tożsamość owego "wysłannika z upowskiego bunkra". Już nie sotenny? Zdegradowali? :-))
              • lechowski51 Re: Liz,cyngle Michnika 06.12.13, 08:59
                Dobre!
                Zarzut o prorządowości jest kuriozalny, bo Tuskowi dostaje się w "Faktach" regularnie. Tyle, że to nie jest program propisowski, więc propisowskiej dzieciarni to przeszkadza. Dla mnie zarówno "Wiadomości", "Fakty", jak i "Wydarzenia" są obiektywne - zapewniał słynący z bezstronnego dziennikarstwa Lis.
                • lechowski51 Re: Liz,cyngle Michnika 06.12.13, 09:03
                  Jak już towarzyszka Parandowska zwątpiła w geniusz Tuska,to juz rzeczywiście koniec!
                  sondaz.wp.pl/kat,27417,wid,16227436,wiadomosc.html
                  • Gość: S.S. lechowski "myślał" całą noc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.13, 09:27
                    żeby coś urodzić i... PORONIŁ.

hrabia Sradowazy Szczydoniecki

A jak mielecki katolibie ocenisz policyjną akcję na poznańskim uniwersytecie?!!!
                    Też uważasz, że kobiety pracują, bo tak im każe dżender?!!!

CO ZA IDIOCI!!!!!!
                    • lechowski51 Re: lechowski "myślał" całą noc... 06.12.13, 09:35
                      Policja!.Na uniwersytecie?
                      • lechowski51 Re: lechowski "myślał" całą noc... 06.12.13, 12:08
                        Zamiast policji widzę tutaj tańczącą i krzyczącą lewacką hołotę oraz małpę skaczącą po krzesłach.
                        www.youtube.com/watch?v=n6Rb0ngsze8&feature=player_embedded
                        • Gość: S.S. Re: lechowski "myślał" całą noc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.13, 12:18
                          Widzę, że dżender zrypał ci mózg, pardon MUSK, Bo wiem, ze u ciebie z ortografią krucho.

• kmdr_rohan lechowski donosił całą noc... 06.12.13, 13:05
                            Kapuś nie myśli, kapuś donosi, jak widać na przykładzie Lechowskiego.,
                      • Gość: Mieleckikatolib Re: lechowski "myślał" całą noc... IP: *.rzeszow.hypnet.pl 06.12.13, 21:41
                        S.S. napisał:
                        "żeby coś urodzić i... PORONIŁ.
                        A jak mielecki katolibie ocenisz policyjną akcję na poznańskim uniwersytecie?!!!
                        Też uważasz, że kobiety pracują, bo tak im każe dżender?!!!
                        CO ZA IDIOCI!!!!!!"
                        A ty mu w odpowiedzi: "Policja!.Na uniwersytecie?"
                        Czy coś z tego rozumiesz? Bo ja nic!
                        • lechowski51 Re: lechowski "myślał" całą noc... 06.12.13, 22:30
                          Nie każdy jak chociażby Ty,wie o każdej zadymie lewackich bojówkarzy i o interwencji policji na uniwersytecie.Jak się o czymś pisze,to warto podać źródło informacji,bądź też opisać zdarzenie.
                          ...a Ty cokolwiek zrozumiałeś z jego bełkotu?
                          • Gość: Drukowany Re: lechowski "myślał" całą noc... IP: *.rzeszow.hypnet.pl 06.12.13, 23:22
                            Przecież napisałem:
                            "A ty mu w odpowiedzi: "Policja!.Na uniwersytecie?"
                            Czy coś z tego rozumiesz? Bo ja nic!"
                            A ty mnie pytasz:
                            "...a Ty cokolwiek zrozumiałeś z jego bełkotu?"
                            Mam wrażenie, że nie rozumiesz tzw. rozumiesz drukowanych? Szkoda. :-((
                            • Gość: Drukowany Re: lechowski "myślał" całą noc... IP: *.rzeszow.hypnet.pl 06.12.13, 23:30
                              Przepraszam, miało być: Mam wrażenie, że nie rozumiesz tzw. drukowanych? Szkoda. :-((
                              • lechowski51 Re: lechowski "myślał" całą noc... 07.12.13, 08:43
                                Może jednak porozmawiaj z lekarzem....
                                • kmdr_rohan Lechowski donosił całą noc. 07.12.13, 09:03
                                  A spotkania z oficerem prowadzącym nazywa "rozmową z lekarzem".
                                  Pieprzony hipokryta, tchórz i kapuś.
                                • Gość: Psychiatraczyksiąd Re: lechowski "myślał" całą noc... IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.12.13, 20:29
                                  Pozwalam sobie przytoczyć ostatnie twoje posty:

"Może jednak porozmawiaj z lekarzem...."
                                  "Ja niestety nie jestem specjalistą od natręctw."
                                  "A co można odpowiedzieć na takie idiotyzmy?!"

Sam już nie wiem, psychiatra czy ksiądz?
                                  • Gość: . Re: lechowski "myślał" całą noc... IP: *.rzeszow.mm.pl 07.12.13, 23:49
                                    Zauważyłem ,że się powtarzasz :-(
                                    • lechowski51 Re: lechowski "myślał" całą noc... 13.12.13, 16:49
                                      o Lizie i reżimowych dziennikarzach Max Kolonko,od 11 min....
                                      www.youtube.com/watch?v=KpItuOjYz8Q&feature=player_detailpage
                                      • kmdr_rohan Lechowski donosił całą noc... 13.12.13, 16:54
                                        Jak to kapuś.
    • Gość: Opluskwiacz Re: Liz,cyngle Michnika IP: *.rzeszow.hypnet.pl 13.12.13, 22:28
      Czyżby Jarosław Kaczyński już zdobył prawo jazdy? :-))
      • lechowski51 Re: Liz,cyngle Michnika 13.12.13, 22:50
        Zapytaj byłego swojego komendanta...
        niezalezna.pl/49405-ujawniamy-nieznane-fakty-z-zycia-ludzi-mediow-fragmenty-ksiazki-resortowe-dzieci
        • Gość: Propagandysta Re: Liz,cyngle Michnika IP: *.rzeszow.hypnet.pl 13.12.13, 22:58

Piszesz:
          "Zapytaj swojego komendanta."
          Nie bardzo rozumiem, chodzi Ci o Piłsudskiego czy sotennego z bunkra? :-))
          Czy aby mnie wzrok nie myli? Nie śpisz? Jeszcze? A, rozumiem, kolega odprawi mszę! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka