Dodaj do ulubionych

Nowe forum dyskusyjne Rzeszowa

11.12.13, 11:22
Witam,
zapraszam wszystkich do odwiedzenia oraz udzielenia się na nowym Forum miasta Rzeszowa. Znajdziesz tam wiele posegregowanych kategorii obejmujących różne aspekty codzienności. Nie czekaj, SPRAWDŹ! - Forum-Rzeszow.pl
Obserwuj wątek
    • rzeszowianin_ci_ja Re: Nowe forum dyskusyjne Rzeszowa 11.12.13, 11:25
      Mnie tu dobrze - uwielbiam GW, szanuję Pana Michnika , Niesiołowskiego i Kasię Sobczyk - tu będę a jak nadarzy sie okazja tu sie rozmnoże ...
    • Gość: gosć Re: Nowe forum dyskusyjne Rzeszowa IP: *.rzeszow.vectranet.pl 11.12.13, 12:08
      Jak nowe,no to kiedy była ceremonia otwarcia!?
      A pokropek był!?
      Bez tego uschnie samo od siebie.Certyfikat pokropku pliss.Bez tego wolę tu u wrażej gazety.
    • Gość: gosc Re: Nowe forum dyskusyjne Rzeszowa IP: 91.216.192.* 11.12.13, 17:28
      Wg mnie ciekawe, tylko za mało kolorowe ;)
      • lechovski51 Re: Nowe forum dyskusyjne Rzeszowa 11.12.13, 19:32
        Jutro tam wpadnę. Wprowadzę nasze mieleckie porządki...
        • Gość: gość Re: Nowe forum dyskusyjne Rzeszowa IP: 195.116.41.* 13.12.13, 18:46
          Zachęcam wszystkich do rejestracji i napisania tematu - to nic nie kosztuje, a nam pomoże w rozpowszechnieniu forum.
    • gregorianhusky Re: Nowe forum dyskusyjne Rzeszowa 14.12.13, 16:19
      forumrzeszow napisał(a):

> Witam,
      > zapraszam wszystkich do odwiedzenia oraz udzielenia się na nowym Forum miasta R
      > zeszowa. Znajdziesz tam wiele posegregowanych kategorii obejmujących różne aspe
      > kty codzienności. Nie czekaj, SPRAWDŹ! - Forum-Rze
      > szow.pl

ja osobiscie sprawdze, moze mniej chamów i inny poziom niz tu na gazeta.pl
    • Gość: gosc Re: Nowe forum dyskusyjne Rzeszowa IP: 195.116.41.* 14.12.13, 18:41
      zdjęcie forum

Bynajmniej wygląda jak forum :) Szkoda tylko, że mało ludzi tam siedzi ;]
    • Gość: gosc Re: Nowe forum dyskusyjne Rzeszowa IP: *.play-internet.pl 16.12.13, 18:07
      Zmień logo i będzie wizualnie ok
    • Gość: forum Re: Nowe forum dyskusyjne Rzeszowa IP: 91.225.135.* 16.12.13, 19:58
      Rejestrujcie się i piszcie - każdy post się liczy :)
      Postawmy wspólnie to forum na nogi - to nic nie kosztuje, a dla nas jest bardzo ważne
      • Gość: marek Re: Nowe forum dyskusyjne Rzeszowa IP: *.35.11.vie.surfer.at 20.12.13, 10:55
        ja czekam, az sie rozrusza i sie tam przenosze bo tutejsze chamstwo mnie przeraza ..
        • Gość: wrzód nr1 Re: Nowe forum dyskusyjne Rzeszowa IP: *.static.sl-net.pl 20.12.13, 12:05
          Gość portalu: marek napisał(a):

> ja czekam, az sie rozrusza i sie tam przenosze bo tutejsze chamstwo mnie przera
          > za ..

Nie ma na co czekać, bo jak wszyscy będą czekać, to nigdy się nie rozrusza. A tu niech się dalej napierniczają wszystkie lechowskie, resmeny, komandory i kropki. Widać taki ich poziom i inaczej nie potrafią.
          • Gość: Normalny Re: Nowe forum dyskusyjne Rzeszowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.13, 12:42
            chuj ,ci..., gó... ,komandor, pi... ,szmata, resmen , pie... ,ku... , owca, dupa ,kutas , jebany , pie...ny, dziwka , odbyt, zajebany, jebać ,pie...ć , ru...

Amen
            • Gość: Paddy Re: Nowe forum dyskusyjne Rzeszowa IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.12.13, 08:57
              Rzucilem okiem. Nie będzie moim zdaniem z tej mąki chleba.
              Popatrzylbym na przykład dawnego forum żeglarskiego pl.rec.zeglarstwo, ktore zostało skutecznie sterroryzowane przez pojedynczego osobnika,
              i z którego wylonilo się jedno z lepszych swiatowych for zeglarskich www.sailforum.pl/index.php.
              • Gość: Paddy Re: Nowe forum dyskusyjne Rzeszowa IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.12.13, 09:02
                Link jakos mało skuteczny. Ten lepszy:
                www.sailforum.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka