Dodaj do ulubionych

JAk ! no jak ?

10.04.14, 16:29
Jak mozna spokojnie zyc w kraju gdzie wiceszef największej opozycyjnej partii na oczach całego kraju i swiata chce zrobić w durnia każdego z nas ? Gdzie jest granica głupoty , hipokryzji , obłudy tego srodowiska - gdzie są jakies słuzby które zawiną tego goscia w jakiś kaftan i wywiozą do jakiegoś zamkniętego zakładu aby go nie oglądał swiat - jak taki człowiek moze być posłem i reprezentować kogokolwiek w sejmie ? jak ??? Co to za ugrupowanie gdzie lider nie reaguje na idiotyzmy swojego zastępcy , jego rzecznik deklaruje chęć pokazania penisa , jego były wiceminister w piżamie strzela po nocy uchlany jak szmata jezdząc samochodem do bogu ducha winnych ludzi ,on sam deklaruje wielokrotnie ze po przegranej odejdzie z polityki i znowu przegrywa i nie odchodzi - co to za ludzi ? kto to jest ??? i oni chcą mnie reprezentować i rządzić moją ojczyzną ? Kto ich wybiera ?
Obserwuj wątek
    • mjot1 Re: JAk ! no jak ? 10.04.14, 17:11
      > Kto ich wybiera ?
      My. Naród.
      Tacy właśnie jesteśmy…
      • przesmiewca-lux Re: JAk ! no jak ? 10.04.14, 17:42
        mjot1 napisał:

> My. Naród.
        > Tacy właśnie jesteśmy…

To znaczy jacy?
        Tacy jak resmen, czy tacy co wybierają? Bo z dwojga złego to ja już wolałbym być "wybieraczem" ;-D
        • mjot1 Re: JAk ! no jak ? 10.04.14, 20:22
          Arcykapłan Macierewicz z wzrokiem miłością do bliźniego pałającym, Sobecka, tow. Plaszczak, czy inna Kempa, że o prezesie panu nie wspomnę to kwintesencja, sól tej ziemi. Wybieramy najlepszych z nas. Chyba...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka