Dodaj do ulubionych

Prorektor z wyrokiem

IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 15.09.04, 20:16
Państwowej czy prywatnej?!
Coś mi tu nie gra...
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Prorektor z wyrokiem IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 15.09.04, 21:36
      Rozwiązać tą niedzielną szkółkę a rektora pod pręgierz TO KPINA NA CO IDĄ
      PIENIĄDZE PODATNIKÓW!!!!!!!! Nikt nad Jaroszem i jego wyrobnikami nie ma
      kontroli???????? TACY Z NICH WSZYSTKICH NAUKOWCY JAK Z KOZIEJ DUPY TRĄBA!!!!!!!!!!!
      • Gość: Były Jarosławianin Re: Prorektor z wyrokiem IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 15.09.04, 22:15
        To się może zdążyć tylko w Jarosławiu. Sędzia osobiście "pali" ikony.Ordynator
        szpitala jeździ po pijaku a prokurator zawiesza postępowanie.Rektor "rżnie"
        głupa i nie przychodzi na rozprawy a prorektor kryminalista.
    • Gość: student A na Uniwersytecie w Rzeszowie Rektor też pije IP: *.enformatic.pl 15.09.04, 23:19
      a ministerstwo co na to?
      • rektordrink URz prorektor O. 16.09.04, 00:19
        slyszalem ,z e na URZ (filologia germanska)kilka lat temu jedna studentka
        wyjatkowo odstawala od reszty.
        Kiedy w koncu ktos (wykladowca z Niemiec) ja w koncu oblal--zostal za to
        zwolniony, bo to byla coreczka pani prorektor O. A sprawa chyba jestt/byla w
        sadzie.
        Coreczka chyba juz jest dr historii???
    • rektordrink ciekawe jak taki chory czlowiek moze kierowac ucze 16.09.04, 00:14
      lnia panstwowa??? To co wiem, to to ze JM moza zalatwic znajomym
      zaliczenia..... zastraszajac nauczycieli. Druga sprawa to pelnomocnicy-
      marionetki slepo oddani magnificencji; przed wyborami dzwoni sie do pracownikow
      z instrukcjami , kogo skreslamy....
    • Gość: to ja Re: Prorektor z wyrokiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:42
      rektor jest super wara od niego
      • Gość: student uczyl mnie on, uczyla i ona.. uczyli obydwa :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:21
        Spoko ludzie sa - Powiedzcie kto teraz nie ma dlugow, problemow z prawem etc...
        Politycy nas okradaja tego nikt nie widzi, a co oni zrobili dla nas? Potrafia
        znosic doplaty do obiadow itd...

Z dzialalnosci uczelni utrzymuje się pol miasta - restauracje, sklepy,
        dyskoteki..
        Wiele studiujacych tam ludzi nigdy by nie mialo dostepu do nauki, gdyby nie
        uczelnia Jarosza.
        No sorry - jestem na 3 roku i przynajmniej nie siedze w domu na zasiłku! Tylko
        robie cos ze sobą.
    • Gość: staś Re: Prorektor z wyrokiem IP: *.man.rsk.pl 16.09.04, 17:30
      co to za uczelnia-szefostwo sami kanciarze.Co oni tam uczą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka