Gość: ffffffffffffffffff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:01 gdzie w Rzeszowie można zrobić szybko bierzmowanie albo jakoś załatwić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: bierzmowanie w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:32 Co do ślubu trzeba?No to masz problem.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ares19 Taki duży/a/ a jak dziecko :)) 08.06.05, 15:24 Gość portalu: ffffffffffffffffff napisał(a): > gdzie w Rzeszowie można zrobić szybko bierzmowanie albo jakoś załatwić? Kasa, kasa i jeszcza raz kasa - przecież tylko ryby nie biorą. A tak na serio idź pogadaj z proboszczem tam gdzieś chcesz sie "wrobić w ten interes :), da ci kartke, potem w przerwach igraszek przedślubnych - staniesz we własciwym kościele, w odpowiednim szeregu - i tylko rób to co inni "nawiedzeni"- a reszta z głowy :))) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: bierzmowanie w Rzeszowie IP: *.telgam.pl / 213.172.183.* 08.06.05, 16:35 Stań przed lustrem popatrz sobie głeboko w oczy i powiedz głośno jestem idiotą,następnie usiądż i spokojnie zastanów się nad tym co napisałeś bo jeżeli naprawdę tak myślisz to po co ci bierzmowanie po co ci wiara po co ewentualna przysięga małżeńska. Odpowiedz Link Zgłoś
ares19 głos ufoludka ???? 08.06.05, 16:46 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Stań przed lustrem popatrz sobie głeboko w oczy i powiedz głośno jestem > idiotą,następnie usiądż i spokojnie zastanów się nad tym co napisałeś bo jeżeli naprawdę tak myślisz to po co ci bierzmowanie po co ci wiara po co ewentualna przysięga małżeńska. W jaki ty dobry człowieku świecie żyjesz :))) To ty nie wiesz,że to wszystko teatr ??? :)) No niee - są na tym świecie jeszcze idealiści :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: bierzmowanie w Rzeszowie IP: *.telgam.pl / 213.172.183.* 08.06.05, 16:58 Tak jestem dobrym człowiekiem mam zasady zgodnie z nimi żyję,staram się nie okłamywać siebie i ufam ludziom. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffffffffffffffffff Re: bierzmowanie w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:35 Mój drogi przecież nie napisałam że bierzmowanie jest mi potrzebne do ślubu więc nie oceniaj mnie,sam sobie to wymyśliłeś.A dla waszej wiadomości -ślub w kościele można wziąść bez bierzmowania za zgodą księdza więc się nie bulwersujcie święci katolicy hhah jak zwykle od razu umoralniją a nie odpowaidają na pytanie...... Odpowiedz Link Zgłoś