Dodaj do ulubionych

bierzmowanie w Rzeszowie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:01
gdzie w Rzeszowie można zrobić szybko bierzmowanie albo jakoś załatwić?
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: bierzmowanie w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:32
      Co do ślubu trzeba?No to masz problem.Powodzenia.
    • ares19 Taki duży/a/ a jak dziecko :)) 08.06.05, 15:24
      Gość portalu: ffffffffffffffffff napisał(a):

> gdzie w Rzeszowie można zrobić szybko bierzmowanie albo jakoś załatwić?

Kasa, kasa i jeszcza raz kasa - przecież tylko ryby nie biorą.
      A tak na serio idź pogadaj z proboszczem tam gdzieś chcesz sie "wrobić w ten
      interes :), da ci kartke, potem w przerwach igraszek przedślubnych - staniesz
      we własciwym kościele, w odpowiednim szeregu - i tylko rób to co
      inni "nawiedzeni"- a reszta z głowy :)))
      Powodzenia
    • Gość: Andrzej Re: bierzmowanie w Rzeszowie IP: *.telgam.pl / 213.172.183.* 08.06.05, 16:35
      Stań przed lustrem popatrz sobie głeboko w oczy i powiedz głośno jestem
      idiotą,następnie usiądż i spokojnie zastanów się nad tym co napisałeś bo jeżeli
      naprawdę tak myślisz to po co ci bierzmowanie po co ci wiara po co ewentualna
      przysięga małżeńska.
      • ares19 głos ufoludka ???? 08.06.05, 16:46
        Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Stań przed lustrem popatrz sobie głeboko w oczy i powiedz głośno jestem
        > idiotą,następnie usiądż i spokojnie zastanów się nad tym co napisałeś bo
        jeżeli naprawdę tak myślisz to po co ci bierzmowanie po co ci wiara po co
        ewentualna przysięga małżeńska.

W jaki ty dobry człowieku świecie żyjesz :))) To ty nie wiesz,że to wszystko
        teatr ??? :))
        No niee - są na tym świecie jeszcze idealiści :)))))
    • Gość: Andrzej Re: bierzmowanie w Rzeszowie IP: *.telgam.pl / 213.172.183.* 08.06.05, 16:58
      Tak jestem dobrym człowiekiem mam zasady zgodnie z nimi żyję,staram się nie
      okłamywać siebie i ufam ludziom. Pozdrawiam
      • Gość: ffffffffffffffffff Re: bierzmowanie w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:35
        Mój drogi przecież nie napisałam że bierzmowanie jest mi potrzebne do ślubu
        więc nie oceniaj mnie,sam sobie to wymyśliłeś.A dla waszej wiadomości -ślub w
        kościele można wziąść bez bierzmowania za zgodą księdza więc się nie
        bulwersujcie święci katolicy hhah jak zwykle od razu umoralniją a nie
        odpowaidają na pytanie......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka