Dodaj do ulubionych

DOBRY DERMATOLOG____POMOCY!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:32
czesc szukam dobrego dermatologa w rzeszowie, bylam juz u kilku i nic ! moze
byc prywatnie. a moze ktos z was mi pomoze?? od ok3 lat mam biale male
pojedyncze plamki na przedramionach plecach a ostatnio na policzku! gdy sie
opale staja sie bardziej widoczne.... i to jest katastrofa, bo kazdy z
lekarzy przepisywal mi jakies masci i "milo sie opalic" a guzik prawda widze
ze jest tego coraz wiecej!!! pomocy! prosze o namiar do naprawde dobrego
lekarza od beznadziejnych przypadkow
Obserwuj wątek
    • Gość: Kar Re: DOBRY DERMATOLOG____POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:34
      Ja dawno temu byłem u Maramorosz i pomogła. Niestety nie wiem czy jeszcze
      przyjmuje i gdzie
      • Gość: malina Re: DOBRY DERMATOLOG____POMOCY!!!!! IP: *.com 06.08.05, 10:10
        ja byłam kiedyś u p.Niedzielskiej na Warzywnej-przyjemna-wymrażałam coś azotem -
        wszystko dobrze-polecam-ale to był0o dawno
        • Gość: ewa Re: DOBRY DERMATOLOG____POMOCY!!!!! IP: *.krak.tke.pl 06.08.05, 11:48
          ja chodzilam kilka lat temu do p.Kazieńko-Jóźwik (przyjmuje w przychodni na
          ul.Fredry) i bylam zadowolona. Bez problemu mozna sie do niej zarejestrowac,
          ale czasem trzeba chwilke poczekac:), mysle ze warto,duzo mlodych osob do niej
          chodzi. Moja przyjaciolka w tym samym czasie chodzila do p.Maramorosz
          (przywatnie ale nie wiem gdzie przyjmuje), za wizyte placila 50zl +leki i
          wychodzilo sporo.
          • kaarolaajnaa Re: DOBRY DERMATOLOG____POMOCY!!!!! 06.08.05, 13:07
            Kazieńko-Jóźwik przyjmuje też na Partyzantów, w takiej dosyć nowej prywatnej
            przychodni. Jest tam też dr Dłuska, też niezła. Wizyty są za darmo. Tylko że
            nie wiem, czy na twoje plamki coś pomoże. U mojego taty zaczęły pojawiać się na
            studiach i teraz ma już pół twarzy i całe dłonie białe. To jest raczej
            nieuleczalne.
            • Gość: gaga Re: DOBRY DERMATOLOG____POMOCY!!!!! IP: *.d2.club-internet.fr 06.08.05, 14:11
              ah, Kaarolaajnaa, no wiem o czym mowisz, mam to samo co Twoj tata i masz
              racje,ze nie ma na to lekarstwa..ale Monika ma moze co innego, bo nasze
              schorzenie zaczyna sie od bialych plamek ktore sie powiekszaja i powstaja biale
              placki, a ona pisze raczej o powstaniu wielu nowych plamek...

A swoja droga jeszcze ktos z Was ma te parszywa chorobe????
    • Gość: gaga Re: DOBRY DERMATOLOG____POMOCY!!!!! IP: *.d2.club-internet.fr 06.08.05, 14:06
      Mmonika, a jakie masz te plamki??? caly czas male czy sir powiekszaja i
      powstaja biale 'placki'?? Bo jak to to, no to obydwie mamy przewalone.... I
      zaden dermatolog nie pomoze!!
    • Gość: mmonika Re: DOBRY DERMATOLOG____POMOCY!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 15:39
      hmm co do dr niedzielskiej to podziekuje... byłam u niej jakiś tydzień temu i
      tak bardzo niesympatycznej pani jeszcez nie spotkałam... udawała głupią że w
      ogóle nie widzi moich plamek na plecach a na twarz nie wiedziała co mi dać
      szukała w jakiejś ksiażce i nie była pewna czy lek który mio zapisała "jeszcze
      produkują"...... oczywiście nie powiedzial co mi jest.... a co do moich plamek
      to jest ich coraz wiecej na plecach są jakby pojedyncze ale jest ich mnóstwo...
      znalazłam ciekawy link forum.o2.pl/temat.php?id_p=3287459 i dalej
      prosze o konkretnego dermatologa
      • Gość: gaga Re: DOBRY DERMATOLOG____POMOCY!!!!! IP: *.d2.club-internet.fr 06.08.05, 15:42
        no to masz mmonika szczescie, te Twoje plamki sie lecza, a moje niestety nie...
    • Gość: malena Re: DOBRY DERMATOLOG____POMOCY!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 06.08.05, 15:57
      szczerze polecam dr M. Szuber - przyjmuje na placu Wolności. jest bardzo miła,
      ma dużo czasu dla każdego, robi szczegółowy wywiad i u niej jako pierwszej
      uzyskałam pomoc na dziwne uczulenie które próbowałam wyleczyć od 3 lat ta
      dermatolog poradziła sobie z tym w miesiąc. niestety trzy tyg czekałam na
      wizyte ale sie opłacało. przyjmuje na kasę więc za darmo
      • Gość: toniejatoona Re: DOBRY DERMATOLOG____POMOCY!!!!! IP: *.wist.com.pl 06.08.05, 20:14
        te Twoj plamki to moze byc łupież pstry, to sie leczy dosyc latwo, bez
        ogladniecia ich trudno powiedziec co to jest...moze to byc tez powazniejsza
        choroba-bielactwo- i niestety tego wyleczyc sie nia da
    • Gość: gość. Re: DOBRY DERMATOLOG____POMOCY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 20:34
      No jak Ci wychodzą po opalaniu to masz grzybka,pityriasis versicolor , należy
      wykluczyć inne choroby, posmaruj się nalewką jodową , jeśli to grzybek to plamy
      będą widoczne, powodzenia w leczeniu.
      • Gość: mmonika Re: DOBRY DERMATOLOG____POMOCY!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 15:08
        hmmm Malena a gdzie dokładnie pzryjmuje dr Szuber??? tzn w jkim miejscu, jest
        tam jakas przychodnia czy cos???
        • Gość: malena Re: DOBRY DERMATOLOG____POMOCY!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 07.08.05, 15:55
          tam jest co najmniej dwie przychodnie jedna to betamed a dryga chyba promedica
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka