Dodaj do ulubionych

NA KOGO GLOSOWAC Z PO/PIS?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:08
Zdecydowalam ze bede glosowac na jedna z tych dwoch partii, pozostale nie
wchodza w gre, napiszcie mi tylko na jakie nazwiska warto głosowac? Mozna
gdzies w ogole poczytac cos o kandydatach na jakiejs stronie internetowej?
Nie chce strzelac w ciemno nazwiska, robic wyliczanek itp bo to bez sensu,
polityka sie niewiele interesuje a do wyborow trzeba isc zeby za moimi
plecami wladzy nie przejela np Samoobrona lub LPR :D.
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Re: NA KOGO GLOSOWAC Z PO/PIS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 12:38
      a z którego okręgu jesteś? 22 czy 23
      • Gość: zielona Re: NA KOGO GLOSOWAC Z PO/PIS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:53
        Nie mam pojecia:DD
      • Gość: tomek Re: NA KOGO GLOSOWAC Z PO/PIS? IP: 80.51.168.* 16.09.05, 09:40
        Na nikogo.
    • Gość: NM Re: NA KOGO GLOSOWAC Z PO/PIS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:00
      W Rzeszowie polecałbym Edytę Cupryś - młoda kobieta sukcesu ,miałem okazję
      dobrze poznać ją kilka lat temu ,naprawdę równa babka z głową ! Jednego jestem
      pewien "koryto" nie jest jej celem w polityce ...
      • Gość: NM Re: NA KOGO GLOSOWAC Z PO/PIS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:01
        zapomniałem dodać ,że startuje z PO w Rzeszowie ,pozycja 16
      • san5 Re: NA KOGO GLOSOWAC Z PO/PIS? 15.09.05, 18:40
        A co mozna jeszcze powiedzieć o p. Edycie Cupryś? Równa babka nawet z głową (o
        czym zapewnia NM) to jeszcze nie powód, by na nią głosować. A poza tymi
        atrybutami, to ma jakieś poglądy?
        • Gość: NM Re: NA KOGO GLOSOWAC Z PO/PIS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:11
          sorki stary ,nie jestem jej rzecznikiem ,głosuj sobie na kogo chcesz ,jestem
          pewien ,że masz pod ręką tuziny doskonałych kandydatów ...co bym o Niej nie
          napisał ,każdy i zawsze to może obśmiać ...ja jej nie oceniam jako
          POLITYKA ,ale przede wszystkim jako CZŁOWIEKA i podkreślam ,że nie mam do niej
          żadnych zastrzeżeń - wobec czego - uważam ,że można by było dać jej szansę
          wykazania się w działaniu prospołecznym na wysokim szczeblu ...

każdy ma wolny wybór ,wydaje mi się ,że sporym ułatwieniem w jego dokonaniu
          jest fakt ,gdy wyborca zna/znał osobiście danego kandydata ...to tyle
          • Gość: Tom Re: Pani Cupryś czyli człowiek Pawłowskiego IP: 213.77.14.* 16.09.05, 08:21
            A Pawłowski=Podkulski. No cóż niektórzy lubią ludzi robiących "ciemne interesy"
            Sejm to nie jest miejsce dla ludzi ze środowisk robiących ciemne interesy.
            • poland234 Re: Pani Cupryś czyli człowiek Pawłowskiego 16.09.05, 08:37
              Odradzam ci głosowanie na Cupryś. szczerze. To jest dyrektorka Conresu, która
              ludzi traktuje jak szmaty, płaci minimalne krajowe każąc wykonywać normy ponad
              siły. Zwalnia ludzi z błahego powodu. Jednym słowem : Wszyscy tylko nie tzw.
              biznesłumen Cupryś!
              • Gość: NM Re: Pani Cupryś czyli człowiek Pawłowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:47
                Rzućcie nieco więcej światła na te niby "ciemne" sprawy ,mówiąc krótko ,jakieś
                konkrety proszę ...malowania diabłów w tej przezabawnej kampanii mam już
                powyżej dupy ...
                • gwiazda_podkarpacia Re: Pani Cupryś czyli człowiek Pawłowskiego 16.09.05, 09:54
                  cupryś odpada.
                  pokazała co potrafi gnębiąc "conresowskie" szwaczki.
                  pani edytce serdecznie dziękujemy za "dobrą robotę" i "nowoczesne" podejście do
                  zarządzania. ludzie nie maja dla niej znaczenia - liczy się wynik :/
                  jakie będzie to miało odniesienie do polityki - chyba sami jesteście w stanie
                  to stwierdzić.
                  • Gość: Wujek Dobra Rada Z Platformy to proponuję Platformę Korwina-Mikke!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:15
                    Ale to trzeba być ponad przeciętną czytelnika i obserwatora polskich mass mediów!
                    • gwiazda_podkarpacia Re: Z Platformy to proponuję Platformę Korwina-Mi 16.09.05, 10:20
                      a Ty, Wujciu drogi, na kogo będziesz głosował? - ale tak na serio :)
                      powiedz powiedz proszę =)
    • Gość: zielona Re: NA KOGO GLOSOWAC Z PO/PIS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 12:36
      tak na marginesie, jestem z okregu 23, sprawdzilam:). ci wszyscy politycy to
      jedna banda, kazdemu mozna cos zarzucic, chyba zrobie klasyczna wyliczanke
    • Gość: LPR Re: NA KOGO GLOSOWAC Z PO/PIS? IP: 213.25.159.* 16.09.05, 21:21
      Głosuj na Halinę Murias z Łancuta: www.lancut.lpr.pl/
    • sceptyk31 Re: NA KOGO GLOSOWAC Z PO/PIS? 16.09.05, 22:03
      Jak jestes bogata i chcesz byc jeszcze bogatsza lub jestes biedna a chcesz być
      jeszcze biedniejsza , to głosuj na PO. To niedobry pomysł głosowania na
      którąkolwiek z tych partii. Osobiście nic nie zalecam, choć mam swoje
      preferencje. Radziłbym Ci z pozostałych list mających szanse na wejście do
      Sejmu / LPR, Samoobrona, SLD, PSL/ wybrać kogos o kim słyszałaś że jest
      przyzwoitym człowiekiem. Nie jest dobrym pomysłym wybieranie na posłów
      biznesmenów, dyrektorów dużych firm i wszelkiego autoramentu demagogów. Np.
      dziś prasa donosi o aresztowaniu dwóch "biznesmenów" z Twojego okręgu, nie tak
      dawno przez wszystkich hołubionych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka