Gość: Żądna pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 00:11 Chcę do pracy, a tu nie ma gdzie :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mtg Re: :( IP: *.delv.east.verizon.net 16.07.06, 00:36 ...A jaka prace chcesz wykonywac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garage busines Re: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 13:27 Praca w rzeszowie jest, niestety nie ma pracy za dobrą płacę jest masa miejsc pracy fizycznej nie wymagającej specjalnych umiejętności czy doświadczenia ale płaca około 700 zł na rękę za ciężką chqrówkę. Dlatego większość ludzi których tu nic nie trzyma wolą jechać pracować za większą forsę jako pracownicy fizyczni do LOndynu. To w najbliższym czasie będzie poważny problem dla polski skąd brać pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chcę do pracy Re: :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 14:21 Skończyłam marketing i zarządzanie, a moim jedynym doświadczeniem jest roczny staż w urzędzie adm.publicznej oraz praktyki w czasie studiów: hotel i sekretariat w małej firmie budowlanej. Z braku laku moglabym pracować fizycznie, ale jako kobieta chyba się do tego za bardzo nie nadaję. Może w końcu powinnam poszukać np. jakiegoś pakowania produktów spożywczych za granicą-hmm. Pewnie tak to się skończy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtg Re: :( IP: *.delv.east.verizon.net 16.07.06, 16:39 Jezeli masz prawo jazdy i znasz angielski (podstawy) mozesz zarobic na poczatek od $600-$900 za szesc dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chcę do pracy Re: :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 23:27 ... a pod który paragraf to podpada? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtg Re: :( IP: *.delv.east.verizon.net 17.07.06, 03:13 ...Absolutnie nic z tych paragrafow. Takie rzeczy to tylko w Eurpie a nie w Stanach. Cala przyjemnosc po mojej stronie to jest to, ze moge komuus pomoc nic wiecj. ...Ale musisz byc tu na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś