Dodaj do ulubionych

terapia manualna

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 19:53
Witam!
Czy ktoś korzystał z praktyki pana Witolda Chyłka- specjalisty terapi
manualnej? Bardzo proszę o opinie. Ewentualnie, proszę o polecenie
sprawdzonego fizjoterapeuty, masażysty. z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: becia Re: terapia manualna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:25
      www.andrzejbak.pl
      • Gość: perla7a Re: terapia manualna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 09:54
        Witaj,
        Czy korzystałaś z jego pomocy? Jesli tak, to możemy ewentualnie pogadać meilowo?
      • Gość: perla7a Re: terapia manualna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 09:54
        Proszę jeszcze o inne wypowiedzi, dzięki.
    • Gość: moro Re: terapia manualna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:11
      Z Chyłka odchodziła kiedyś niezła szydera na jednym forum neurochiruricznym jak
      na siłę reklamował tam swoje usługi. Sam nigdy u niego byłem. Mi pomógł p. Bąk.
      • Gość: Franek Re: terapia manualna IP: *.res.pl 09.09.06, 11:51
        Byłem u gościa na tzw pierwszym bezpłatnym spotkaniu, dużo gadania jak do
        prostych ludzi, trochę niezrozumiałej magii, ale po usłyszeniu cen i
        niezapewnieniu o wynikach leczenia pożegnałem się z Panem Chyłkiem.
        Apropos Pana Bąka, czy mógłby sie ktoś jeszcze dokładniej wypowiedzieć? Co
        dolegało? Jak szybko i czy wogule się uspokoiło? Ja mam problem z dyskopatią
        lędźwiową.
        • Gość: perla7a Re: terapia manualna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 16:38
          Pana Chyłka sobie opuszczę, tak myślałam ze chyba więcej w tym naciągania niż
          faktycznej pomocy. O panu Bąku wypowiadano się pozytywnie na innych forach. Ja
          również mam poważny problem z kręgoslupem lędzwiowym po ostatnich masazach
          (próbach nastawiania) przez masażystę( NFZ z Przychodni Inwalidów na Rejtana).
          Proszę jeszcze o opinie.
          • Gość: pacjent Re: terapia manualna IP: *.airm.net 09.09.06, 18:29
            Lepszego od p. Jacka Kulpy nie znajdziesz. Telefon znajdziesz w książce
            telefonicznej (Rzeszów). Mnie "wyciągnął" z takiego stsnu, ze nikomu nie życzę.
            Znam wielu masażystów z Rzeszowa, ale jak mam o kimś źle pisać, to lepiej wcale.
            Życzę zdrowia.
          • Gość: becia Re: terapia manualna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 19:33
            pytasz o terapię manualną a nie o zwykły masaż,a p.mgr Bąk nie jest masażystą
            tylko fizjoterapeutą.Mnie i moim znajomym pomógł więc go polecam,jednego nawet
            uratował przed operacją kręgosłupa
            • Gość: zdrowy Re: terapia manualna IP: 81.15.189.* 10.09.06, 21:25
              Nie ma to jak samemu się reklamować :))
    • Gość: gosia Re: terapia manualna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 22:29
      nie mieszajcie dwóch różnych zabiegów- masaż to jest zupełnie coś innego i inne
      ma też zadanie niż terapia manualna!. Jeżeli ktoś chce korzystać z manualnej -
      to powinien wybrać dobrego, uznanego specjalistę bo łatwo zrobić kogoś kaleką
      jak nastawia jakiś magik, co więcej chęci niż umiejętności.
      • Gość: perla7a Re: terapia manualna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 18:02
        zgadzam się z gosią, czy w takim razie pan Bąk będzie w stanie pomóc po
        nastawianiu wykonanym przez nadgorliwego masażystę?
        • Gość: basia Re: terapia manualna IP: 81.15.189.* 11.09.06, 23:10
          Ja z takim problemem chodziłam do fizjoterapeuytów/laser,gimnastyka na
          przyrzadach,rozciaganie,wzmacnianie miesni szkielet.,cwiczenia wzmacniające
          cały kręgosłup,zwlaszcza szyjny i lędżwiowy/.Przy ofiar Katynia na
          BaranówceNZOZ,w którym jeszcze nie ma kolejek.
          • Gość: perla7a Re: terapia manualna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 10:38
            Czy w takim przypadku muszę mieć Rtg odcinka ledzwiowego? Pytam bo skierowanie
            mam, ale w tym pólroczu przeswietlałam się już 6 razy(po skręceniu odcinka
            szyjnego). Poza tym mam obiekcje bo to jest szczególna okolica do
            przeswietlania jeśli chodzi o kobiety. No i sama nie wiem co robić, a ból nie
            ustępuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka