Dodaj do ulubionych

Komis ze starymi meblami

IP: *.krak.tke.pl 11.12.06, 21:47
Chciałbym sie dowiedzieć gdzie w Rzeszowie są komisy ze starymi meblami - bo
chciałbym oddać do komisu używane meble - dziękuję za wiadomość
Obserwuj wątek
    • jkrukar Re: Komis ze starymi meblami 15.12.06, 19:48
      Proszę o Pana telefon, bo poszukuję starych mebli.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Wojtek Re: Komis ze starymi meblami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:02
        Ja mam do sprzedania praktcznie nowy komplet BRW - tanio!!! 501052706
      • Gość: Wojtek Re: Komis ze starymi meblami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:03
        jak trzeba mogę wysłać zdjęcia mailem
    • Gość: jkrukar Re: Komis ze starymi meblami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:05
      Może Pan się odezwie.
      Wesołych Swiąt B.N.
      • Gość: eska Re: Komis ze starymi meblami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:39
        ja mam stare meble dzwonilam do pck zeby sobie ktos wział tyle ludzi jest
        biednych i wiecie co ?Oni sie pytaja czy to sa meble wysokopolyskowe jaka nazwe
        maja itd bylam w szoku!!!
        • Gość: POGODNA Re: Komis ze starymi meblami IP: *.ptvk.pl 21.12.06, 23:00
          MARZĘ O STARYCH ANTYCZNYCH MEBLACH,PROSZĘ O KONTAKT.monika.w0@vp.pl
          jestę bezrobotną kobietą i szanuję wszystko co mogę dostać za darmo,potrafię
          się odwdzięczyć.Z góry dziękuję i życzę zdrowych i wesołych świąt,oraz
          szczęśliwego nowego roku.
          • Gość: biedny Re: Komis ze starymi meblami IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 22.12.06, 18:53
            bardzo dobre ;-)))))))))
            • Gość: yupi Re: Komis ze starymi meblami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:09
              ja mam do sprzedania meble stare ale w dobrym stanie za grosze tez chiałam
              wyrzucic na smietnik moze ktos jest chetny?ewentualnie przesle fotki
              • Gość: jkrukar Re: Komis ze starymi meblami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 18:09
                Proszę o telefon do Pani.
              • Gość: clian Re: Komis ze starymi meblami IP: 84.38.160.* 27.12.06, 18:18
                ja mozesz to przeslij fotke-archaniol@wp.pl
    • margos77 Re: Komis ze starymi meblami 01.01.07, 17:41
      jestem zainteresowana kupnem mebli, w tym również dzięciecych. Proszę o kontakt
      • Gość: xxx Re: Komis ze starymi meblami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 07:24
        a może jednak ktoś poda namiary na komis meblami używanymi czy też
        sprowadzanymi z zaggranicy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka