Gość: Renata IP: 80.51.255.* 18.05.03, 13:00 Byłam na targu na Dołowej. Co chwila słyszałam: papierosy..., wódka... itd. Co robią celnicy na granicy???????? Podobno nasz budżet potrzebuje pieniędzy...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Co robią celnicy? IP: *.smlw.pl 18.05.03, 16:13 Gość portalu: Renata napisał(a): > Byłam na targu na Dołowej. Co chwila słyszałam: papierosy..., wódka... itd. > Co robią celnicy na granicy???????? Podobno nasz budżet potrzebuje > pieniędzy...... A co roboli Twoi dalsi lub bliżsi krewni jeszcze niedawno w dawnym NRD, Austri itp. jeżeli zapomniałas lub jesteś zbyt młoda to zapytaj rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: House Re: Co robią celnicy? IP: *.smlw.pl 18.05.03, 16:23 Gość portalu: Renata napisał(a): > Byłam na targu na Dołowej. Co chwila słyszałam: papierosy..., wódka... itd. > Co robią celnicy na granicy???????? Podobno nasz budżet potrzebuje > pieniędzy...... TO STARZY WYJADACZE BIORĄ W ŁAPE I DLATEGO MYŚLE ŻE CELNIK TO ZAJEBISTY ZAWÓD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Co robią celnicy? IP: 80.51.255.* 18.05.03, 17:20 Gość portalu: Renata napisał(a): > Byłam na targu na Dołowej. Co chwila słyszałam: papierosy..., wódka... itd. > Co robią celnicy na granicy???????? Podobno nasz budżet potrzebuje > pieniędzy...... po wejściu do UE, ze Słowacji czy innego państwa, które będzie w UE będziemy mogli sobie wozić wszystkiego ile się da... więc mam nadzieje, że granica na Ukrainie, Białorusii i Rosji zostanie uszczelniona ! Odpowiedz Link Zgłoś