Dodaj do ulubionych

Pijackie zabawy na dachu hotelu

IP: *.mysmart.ie 16.04.07, 18:47
Mam nadzieje, ze trzej winowajcy zostana obciazeni kosztami calej akcji.
Za glupote trzeba placic.
Obserwuj wątek
    • Gość: jolka Pijackie zabawy na dachu hotelu IP: *.ipartners.pl 16.04.07, 19:23
      pokazac twarze tych bohaterow , tydzien sprzatania ulic , a co na to ich
      rodzice?
      • Gość: helmucik ludki chciały napis uratowac przed zniszczeniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:13
        po co tyle afery chopaki chciały dobrze. potem wszyscy by ich na rekah nosili
        ze przepiekny napis RZESZÓW widnieje ...
    • Gość: Mat musza zabulić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 19:29
      No ja też, zupełnie bym nie zrozumiał gdyby Polica, Straż nie wystawiła
      rachunku rodzicom do zapłaty. Apeluje by obciążyć kosztami akcji tych matołków.
      • Gość: doktor_borsuk Re: musza zabulić !!! IP: 86.41.161.* 17.04.07, 14:27
        rodzicow obciazyc?? ludzie, przeciez ci idioci sa pelnoletni - 18 i 21 lat. i to oni zostana mamnadzieje obciazeni a nie rodzice:)
        pozdro
    • Gość: Mieszkaniec Pijackie zabawy na dachu hotelu IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 16.04.07, 20:24
      Mam już dość patrzenia na tą chamownię i tych prostaków w dresach o tępym
      wyrazie twarzy samotnie przemierzających blokowiska z puszką Harniasia w ręku.
    • Gość: wkurzony Pijackie zabawy na dachu hotelu IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 17.04.07, 00:05
      to jest dokladnie ta sam holota, ktora noca po ulicach mego miasta mknie w
      swoich beemach, rzehach golfach- za 2.879. pln,lub marki, abo euuuro, lub cos
      kolo tego. majac za nic przepisy, innych na drodze, szaleja, wyja, co z tego
      kiedy dzielna policja spi tak jak ci w budce pod hotelem. panie rzecznik, niech
      pan nie sepleni co mozna tylko do roboty, wiecej w nocy bo w dzien to swiatla
      ich ograniczaja . rejtana, obwodnica, most zamkowy, podwislocze. tam was nie ma
      • Gość: jejku Re: Pijackie zabawy na dachu hotelu IP: 84.38.160.* 17.04.07, 16:51
        dobrze że sobie tam weszli..
        chcieli ogladnąć miasto z góry
        trudno to zrozumec wam?
        koszta poniesie policja!
    • Gość: art jakimi kosztami???????? IP: *.cust.tele2.pl 17.04.07, 00:40
      Czy policjanci i strazacy byli w domu, robili na drutach jakies robótki w
      ramach pracy chałupniczej, i ni stąd zostali wezwani do akcji, co uniemozliwilo
      im uzyskanie dochodów z udzierganych moh. beretów? :)
      Czy moze byli po prostu w pracy, wiec skoro bylo wezwanie, to pojechali i
      wykonali swoje obowiazki????
      To tyle, drodzy internauci, nie piszcie bzdur bo moze was tez ktos kosztami za
      to obciązyc, a w Kaczystanie wszystko mozliwe
      • Gość: buli [...] IP: *.pul.tke.pl 17.04.07, 09:20
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: POLAK Pijackie zabawy na dachu hotelu IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.07, 08:04
      BÓG OBDARZYŁ MÓZGIEM I WOLNĄ WOLĄ WSZYSTKICH ALE NIEKTÓRYM POWINIEN JĄ ZABRAĆ I
      ZDMUCHNĄC ICH Z POWIERZCHNI BY NIE NARAŻALI INNYCH!!!!
    • Gość: Ziutek Re: Pijackie zabawy na dachu hotelu IP: 62.93.44.* 17.04.07, 08:05
      W zeszłym tygodniu ten facet z semako twierdził że wejść na dach mogą tylko
      alpiniści a teraz okzało się że były tam czynne schody , to co, bredził czy
      kłamał?
      • Gość: ali Re: Pijackie zabawy na dachu hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 08:41
        NIe bvredził to fschowiec z tarnowa u nich tak zawsze jak nie dobra organizacja
        to łapówka. Wystarczy z nim pogadać " mmm hmm no i tp.
      • Gość: jaaa Re: Pijackie zabawy na dachu hotelu IP: 84.38.160.* 17.04.07, 16:47
        Ta nie da się haha
        Tam są schody normalne zasłonięte dywanem..
        wystarczy odsłonić i droga wolna
    • Gość: bart Pijackie zabawy na dachu hotelu IP: 217.153.105.* 17.04.07, 08:16
      A napisu "Rzeszów" nie było jak ściągnąć, bo "nie da sie wejść na dach"...

co za ludzie...
      • Gość: op Re: Pijackie zabawy na dachu hotelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 08:23
        najprościej tak powiedizec...bo po co ściągać.....tak wygodniej jest .....MIASTO

powinno ukarać osoby odpowiedzialne za neon.....i my mamy dbac o śrowowisko jak
        same miasto tak nam daje przykład , referat! Bravo!Dobry wzór do naśladowania
        dla dzieci.
        • Gość: doktor_borsuk Re: Pijackie zabawy na dachu hotelu IP: 86.41.161.* 17.04.07, 14:34
          hmmm... w swietle powyzszych argumentow pozwole sobie na inna teorie..
          moze to wcale nie byla pijacka balanga... moze ci chlopcy postanowili ratowac neon - z korzyscia dla miasta (pamiatka) i srodowiska. a ze mieli pare promili.. coz, musieli cos lyknac na odwage, czyz nie? 10 pieter to nie byle co. zamiast ich karac, dac im ordery:)
          • Gość: fakutr Re: Pijackie zabawy na dachu hotelu IP: 84.38.160.* 17.04.07, 16:49
            dokładnie dobrze robili ..
            :D
            neon się by przydał
            nikt sie tego nie chce podjąć głupota :/
            ja tam moge isc chocby dzis
            tylko niech dadza mi dwa klucze zeby odkrecic
    • Gość: rzeszowianin Re: Pijackie zabawy na dachu hotelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 08:28
      cóż , teraz to nawet dziecko wie ,że świetlówki raczej tak do kosza sie nie
      daje... ale może dzieci właśnie są mądrzejsze od osób które zabierały się do
      rozburzania.... tylko gdzie osoba nadzorująca...
    • Gość: kielbik Re: Pijackie zabawy na dachu hotelu IP: 84.38.160.* 17.04.07, 14:36
      a co dotyczy wejscia do budunku to chłopcy nie wchodzili zadnym wejsciem do
      szybu windowego czy kaltki schodowej , jak wracałem wieczorkiem na mieszanie
      widzałem jak ci "dzieli" robili to po tej stercie gruzu obok, bo nie był innego
      wyjsca .Podziwiam ich głupote !!!
      • Gość: Adam Re: Pijackie zabawy na dachu hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 15:47
        Trzeba przyznac ze zdjecie jest wypasne!!!
        Maja chlopaki odwage i brak wyobrazni

onephoto.net/info.php3?id=395949
        • Gość: +++ Re: Pijackie zabawy na dachu hotelu IP: *.171.43.6.crowley.pl 17.04.07, 23:26
          a może tak szukać winnych z innej strony. wszyscy czepiają się młodych ludzi za
          ich młodzieńcze wybryki. czasem ma sie różne pomyśły. a pomyślcie, nikt z was
          nie chciałby zobaczyć jak to jest na górze w nocy, jak jest widzieć cały rzeszów
          z góry i mieć wszystko w zasięgu wzroku?? bo ja bym chciał...

a może zacząć szukać tych legalnych przestępców, za biórkami i pod krawatami???
          • Gość: Jacek Po obejrzeniu zdjęcia nasuwa mi się myśl.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:24
            "Stoję na balkonie palę papierosa - Warszawa i ja.." - te słowa pewnego utworu cisną mi się na usta z drobną przeróbką na Rzeszów.
            Tak - ja też chciałbym móc tak stanąć na krawędzi tego budynku i z nostalgią spojrzeć na pogrążone w ciemnościach i światłach miasto..
            Gratuluję ujęcia - myślę, że zdjęcie powinniście sprzedać miastu za słone pieniądze. Potomni będą je oglądać za szybą, a swoją drogą pokazuje Wasz stosunek do miasta i tego jaki wpływ macie Wy młodzi na decyzje rządzących.
            Może i głupota jest w Waszych głowach, ale pomimo wszystko przechodzicie do historii.
            Całe szczęście nikomu się nic nie stało, bo jednak swoim zachowaniem naraziliście życie tych, którzy niosą mieszkańcom pomoc i Wam pewnie też nie jeden raz pomogli i pomogą - nigdy nie wiecie kiedy będziecie potrzebować pomocy. Na przyszłość pomyślcie o tym!
        • Gość: spokoloko Re: Pijackie zabawy na dachu hotelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:56
          trzeba zrobić dochodzenie.... co to osoba pilnująca robi ..a może nawet
          dwie.... pracuje tzn pewnie spi beztrosko a kasa leci...smiech na sali...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka