Dodaj do ulubionych

Ap edukacja sp. z o.o. - zarobki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 15:16
Czy ktos z forumowiczow wie ile mozna tam zaorbic jako nauczyciel/wykladowca?
Czy tam sa normalne stawki nauczycielskie takie jak w powszednich szkolach?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Serdelek Re: Ap edukacja sp. z o.o. - zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 17:16
      Tam są stawki wyższe. Znam ludzi, którzy są wykładowcami. Swoje zarobki
      owiewają tajemnicą. Roczny etat wynosi 210 godzin. Jeśli pracujesz ponad to
      liczą Ci się nadliczbówki. Moja koleżanka po obronie pracy doktorskiej jakieś 6
      lat temu otrzymywała chyba coś niewiele ponad 3 tys. na rękę pracując tylko
      kilka godz. tygodniowo. Teraz zarabia znacznie więcej, ale nie chce się
      przyznać ile. Cóż są tacy co pracują znacznie więcej od niej i takich pieniędzy
      nie zarabiają. Ale jest jeden myk. Jeśli już jesteś nauczycielem z niemałym
      stażem, jako wykładowca zaczynasz od stażu zerowego. Tak jakbyś pracował
      pierwszy rok.
      • Gość: Grigor Re: Ap edukacja sp. z o.o. - zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:04
        No wlasnie chcialem wiedziec czy tu tez dzialaja stopnie kariery tak jak w
        szkole. Obecnie akurat jestem kontraktowym i chcialbym szkole opuscic. NIe
        podoba mi sie dlugi okres awansu i praca za 1000-11000 zl netto. Brak prespektyw
        przy takich zarobkach.
        • Gość: Serdelek. Re: Ap edukacja sp. z o.o. - zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 12:19
          Powodzenia. Na pewno będziesz miał lepiej niż w szkole. To w końcu praca z
          dorosłymi i teoretycznie odpowiedzialnymi ludźmi. w dodatku dużo lepiej płatna
          niż zwykła szkoła za dużo mniejszą pracę. Współczuję nauczycielom, ale ktoś ten
          zawód musi wykonywać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka