Gość: mmmmmmmmm IP: *.dnet.pl 29.01.08, 18:29 Cos zawieszone nabory do agencji , na jak dolugo? a pan pijar jeszcze jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nnnnnnnnnnnnnnnn Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 17:00 nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.02.08, 11:37 No ale jak to nie ma? Chory znowu jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnnnnnnnnnnn Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 19:24 nie no, podziekowali mu za wspolprace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.02.08, 10:05 To kto teraz jest dyrektorem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody allen Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 18:25 Kto ma być dyrektorem to już dawno wiadomo. Podobno ktoś z miasta powiatowego gdzie leją .....piwo na Podkarpaciu, ale dla picu ogłosili konkurs na dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 12:32 no a wielkiego specjalistę Sowę ustrzelili i wypchali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wku..ony Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 03:52 A wielki dyrektor Dubas cudownie ozdrowiał i plącze sie po agencji Kiedy skończą się te cyrki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnnnnnnnnnnn Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.08, 16:06 ale on juz nie jest dyrektorem :) i nie powinien sie "plątać" bo robote dostal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARi Mru Mru Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 18:29 Wielki Dubas od "smyka specjalista" nie lubi chyba bieszczadzkich połonin bo zaraz jak wyjechał "podupadłbył" na zdrowiu A czym on się teraz zajmuje"?? Mógłby zostać PARKINGOWYM bo bałagan tam okrutny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ababababab Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 13:05 ale ta Agencja ciekawa ;-) no bo żaden inny urząd nie ma topiku na forum, a ARiMR co chwilę się tu pojawia;-))) zresztą wiem z doświadczenia, że to bardzo specyficzne miejsce. Dyrektor z miasta browaru? ciekawe, bardzo ciekawe;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arimrumru Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 20:43 Leżajsk beer???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: co słychać w ARiMR ??? IP: 82.160.162.* 14.02.08, 21:21 yes yes yes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abababa Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 11:15 a macie jakies konkretne propozycje, bo mnie jakoś nikt z tego miasta do głowy nie przychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ababababa Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 13:31 juz wiem, kto jest JEDYNYM kandydatem - z Leżajska oczywiście - juz jest na Bipie arimru... Odpowiedz Link Zgłoś
arimrumru Re: co słychać w ARiMR ??? 15.02.08, 20:48 Szanowna Pochylnio Obywatelska(PO) -jak wieszczyłem dyrektorem ARiMRu W Rzeszowie zostanie gostek z Leżajska czyli z "miasta powiatowego w którym leją piwo'- Więc po co te konkursy??!! Władza to bagno a polityka to bajzel!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mookey Re: co słychać w ARiMR ??? 15.02.08, 21:55 no, no waszemu byłemu dyrowi nie stała się krzywda. jako prezes RARRu będzie lepiej zarabiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.08, 22:31 Zgadzam sie. Po100 dniach rządu PO I PSL wlaściwie rządził PIS na podkarpaciu Obecnie dopiero jak przyjdzie Znawca od rolnictwa / oczywiście z Konkursu/na dyrektora ARIMR to dopłaty bedą z 2-letnim opóźnieniem. Sami swoi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIS Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 14:45 Jak rządził to widać hahaha, nie wiem kiedy wypłaty będą sami zobaczycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISUARZE Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 14:47 a co??? jak wyście rządzili to nie braliście swoich kolesi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Dzwon Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 14:54 Rolnicy stawiają kosy na sztorc, widząc co...słychać Pe..o! Peo! bilans musi wyjść na zero!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: co słychać w ARiMR ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 17:40 Kiedy restrukturyzacja rolnictwa upora się z likwidacją ostatnch krów na Podkarpaciu pracownicy agencji rozpoczną czipowanie czyli komputerową identyfikacje psów. To może być równie ciekawe zajęcie jak wystawianie paszportów na cielaki. A najważniejsze by per salo bilans wyszedł na zero. Odpowiedz Link Zgłoś