Dodaj do ulubionych

utarli nosa Rydzykowi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 20:44
nie wiem dlaczego , ale zawsze bardzo sie ciesze jak ojcu
dyrektorowi Rydzykowi nie udaja sie plany. Jak choćby w
dzisiejszym głosowaniu w sejmie na temat ratyfikacji traktatu.Mam
nadzieję, że podobnie będzie w temacie odwołania rzecznika praw
dziecka, (tej od teletubisiów), że modły ( haha) nie pomogą.
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: utarli nosa Rydzykowi IP: 88.156.167.* 02.04.08, 08:00
      Power wszystko wskazuje na to że jesteś opętany przez szatana i potrzebujesz egzorcysty.
      • Gość: power Re: utarli nosa Rydzykowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 09:09
        chętnie sie poddam Twoim zabiegom, pod warunkiem że jesteś młoda,
        ładna i chętna, a jak nie spełniasz tych warunków, to ...jak mi
        zapłacisz...to tez sie poddam Twoim rączkom...
    • Gość: anna Re: utarli nosa Rydzykowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 12:38
      mnie tez to niesamowicie cieszy.
      • Gość: power Re: utarli nosa Rydzykowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 21:01
        oczywiście nasi szanowni posłowie z PiSu głósowali tak jak ojciec
        dyrektor kazali?
        • Gość: mtg Mamy dwoch ojcow. IP: *.cmdnnj.fios.verizon.net 03.04.08, 04:44
          ...A nasi szanowni poslowie z PO, LiDu i PSLu glosowali tak jak
          ojciec dyrektor Michnik kazal(?). ...Pozyjemy zobaczymy, ktory z
          ojcow byl blizszy prawdy.
          • Gość: lukas Re: Mamy dwoch ojcow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 07:49
            oo, widze mtg , że pewna rozglóśnia jest często słuchan w twoim
            domku....
            • Gość: ant mtg Re: Mamy dwoch ojcow. IP: *.ppp.tiscali.fr 03.04.08, 10:01
              Roznica midzy Michnikiem a Rydzykiem jest taka jak miedzy krzeslem a
              krzeslem elektrycznym. Synu mtg, idz i nie grzesz wiecej.
              • Gość: lukas Re: Mamy dwoch ojcow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 10:05
                haha, dobre!!!
                • Gość: żośka Re: Mamy dwoch ojcow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 08:05
                  podobno oszukali go, ale kto? bracia bliżniacy?, a może jeden z
                  nich? a może po prostu naród który ma dość jego mamienia, i niechcąc
                  uczestniczyć w tej jego sekcie?
                  • Gość: do zośki Re: Mamy dwoch ojcow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 21:36
                    sekta? sadzisz , że radio maryja to sekta? odwżna mysl.. nie boisz
                    się ekskomuniki?
                    • Gość: gh437 Re: Mamy dwoch ojcow. IP: *.ppp.tiscali.fr 05.04.08, 18:48
                      Co za odwaga, w jakich kategoriach synu czy coreczko piszesz. To
                      Rydzyk juz dawno winien byc ekskomunikowany, czym mnie jeszcze
                      przestraszysz? Boje sie tylko jednej rzeczy, niepoczytalnosci
                      obywatelskiej Rydzyka!
                      • Gość: rolo Re: Mamy dwoch ojcow. IP: 84.38.160.* 05.04.08, 20:39
                        Ekskomu co ? a pocałuj mnie w d... Nowi czarownicy się znalezli , czary rzucają
                        ! Koń by sie uśmiał
                        • Gość: power Re: Mamy dwoch ojcow. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.08, 12:17
                          ciesze się, że ja nie sam w ten sposób myśle o Rydzyku.pozdrawiam
                          wszystkich zniesmaczonych ( delikatnie mówiąc) jego zachowaniem
            • Gość: mtg Re: Mamy dwoch ojcow. IP: *.cmdnnj.fios.verizon.net 06.04.08, 21:43
              ...Wyobraz sobie, ze nie jestem zwolennikem "tych ojcow". ...Ani
              jeden ani drugi nic nie robi dobrego dla kraju. ..."Leave The Kids
              alone".
    • Gość: Zły Re: utarli nosa Rydzykowi IP: *.ostnet.pl 06.04.08, 12:39
      Jak to dobrze że nie będziecie żyć wiecznie .Wasz czas się skończy
      czy wcześniej czy później.I cała wasza złośliwość pójdzie razem z
      wami na SĄD BOSKI.Zapłacicie za wasze świństwa i głupoty.Odpowiecie
      za psucie tego całego BOSKIGO ŚWIATA.Dodam że dziecko w drugiej
      klasie ma większą wiedzę aniżeli dorośli cwaniacy po studiach im
      bardziej wyuczony tym bardziej głupszy .Są wyjątki i mądrych ludzi w
      każdym razie wy do nich nie należycie.Więc ścielcie sobie drogę do
      piekła wolno wam .Macie wolną wolę od PANA BOGA.Tylko że PAN BÓG nie
      da z siebie drwić OSTRZEGAM>
      • janan2 Re: utarli nosa Rydzykowi 06.04.08, 13:59
        Gość portalu: Zły napisał(a):

> Jak to dobrze że nie będziecie żyć wiecznie .Wasz czas się skończy
        > czy wcześniej czy później.
        Sekty ma-ryja także.Nie ma się co zamartwiać.Rzekomo piekło jest wybrukowane
        pośrednikami do Pana Boga i tam też miejsce na pewno poczesne zajmie fałszywy
        pasterz od kasy.Zresztą nie mnie o tym sądzić ani tobie o poglądach większości
        na temat sekty.Tym bardziej kto gdzie pójdzie i kto ma rację.Wydaje mi się że
        złoty cielec już był za Mojżesza,jest i teraz w Toruniu i nie tylko, a
        sprawiedliwe wyroki wyda Opatrzność kiedy przyjdzie pora.Na każdego.Więc nie
        moralizuj,pomódl się za grzesznika i nie strasz wiekuistym potępieniem bo nie
        masz do tego żadnych uprawnień poza tymi co sam sobie przypisałeś.
        • Gość: obserwator Re: utarli nosa Rydzykowi IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 06.04.08, 18:38
          Straszycie sie piekłem po śmierci. A ja wam powiadam, piekło jest tu
          na Ziemi. Ludzie ludziom zgotowali ten los.
      • edico Re: Pytanie do Złego 06.04.08, 20:16
        Jeżeli w piekle będzie następował wzrost ilości dusz, to temperatura będzie
        malała aż piekło zamarznie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka