Dodaj do ulubionych

Wojewoda stchórzył ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 13:23
Stałem sobie na przystanku i słuchałem tych związkowców co krzyczeli pod
urzędem wojewódzkim i okazało się, że wojewoda pojechał gdzieś na urlop i
związkowców przyjmowała wicewojewoda. Ci z HSW się wkurzyli cośtam
powrzeszczeli i w efekcie jakaś komisja dialogu ma być zwołana tak mówił ten
szef protestujących.
Obserwuj wątek
    • Gość: NM Re: Wojewoda stchórzył ? IP: 79.97.234.* 05.02.09, 13:31
      Naprawdę było ich 3000 ??? jeśli tak to konkretna zadyma :)

Szkoda ludzi, ale to co się dzieje już dotyka prawie wszystkich i właściwie
      wszędzie i łatwo przewidzieć, że będzie gorzej, ani wojewoda ani siedem słońc
      Peru nic na to nie pomoże...
      • Gość: bezrobotny ze stal Re: Wojewoda stchórzył ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 14:20
        A gdzie jest Pan Minister Bury odpowiedzialny za energetykę wypoczywa biznesy
        kręcą się dobrze akcje przestały lecieć ,szpital w Rudnej wyszedł na prostą cała
        władza na podkarpaciu w rękach PSL (Lukaciejewska do Brukseli) co tam ceny prądu
        co tam kryzys , ma w rękach kawałek Skarbu wzorem lat ubiegłych szybko pomnoży
        swój majątek . Pozdrawiam Hutników jestem z Wami.
        • Gość: za hutnikami Re: Wojewoda stchórzył ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 14:29
          Wlasnie, gdzie Pan minsiter? Kolego ja Cie rozumiem.
          psl rzadzi tutaj i nie zebym mial cos przeciw temu ale to do czegos zobowiazuje.
          A jak widze to lepiej pslowi idzie akcja wisła: poglebiac dno i trzymac sie koryta.
      • Gość: abba do NM Re: Wojewoda stchórzył ? IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.09, 14:28
        dziwne, że tym razem NM nie nawiązałes nic do swojego ulubionego
        tematu...RLU, RPZ, RKL...starzejesz się? a może szef zmywaka Ci
        zakazał?
        • Gość: NM NM do abba IP: 79.97.234.* 05.02.09, 14:34
          nie wiem kim jesteś głąbie, ale że gadasz nie na temat tego jestem więcej niż
          pewien.

p.s.
          Jak chcesz żebym Ci nawtykał załóż odpowiedni wątek, a nie omieszkam wrzucić
          trzy grosze.
    • Gość: stalowolanin Re: Wojewoda stchórzył ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 18:23
      Mirosławie Karepyto doktorze Pana Jarosza Wojewodo gdzie przebywasz może w Nowej
      Grobli brakło drogiego prądu przemów do narodu zadzwoń do Burego on trzyma prąd
      w skarbie To wy Panowie odpowiadacie za to wszystko pracujecie na poparcie PSL
      chyba powinien się nazywać PSYL. Pozdrawiam wszystkich hutników
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka