Gość: Lejla IP: *.aster.pl 24.07.05, 20:36 Szukam kogoś do pomocy w sprzątaniu, w Warszawie. Zaczynam już wątpić w bezrobocie - NIKT NIE CHE PRACOWAĆ! O co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pracownikx Re: dam pracę... 24.07.05, 22:06 napisz co i jak oraz gdzie, moze cos razem zwojujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lejla Re: dam pracę... IP: *.crowley.pl 25.07.05, 13:41 Warszawa Ochota, pomoc w pracach domowych, w co drugą sobotę po 8 godzin. Jeśli jest Pan(-i) zainteresowana to proszę o kontakt na lejla_(małpa)op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabriela Re: dam pracę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:36 a ja zaczynam wątpić w powage takich ogłoszeń - bo o ile nie jest sie mgr od mopa i garów - ale ma się chęci- to osoba taka bierze chetną na jeden dzień a potem znowu zamieszcza ogłoszenie na forum po całym dniu dobrze wykonanej pracy!!! dziękuję bardzo za takie "poważne" osoby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lejla Re: dam pracę... IP: *.crowley.pl 25.07.05, 13:42 Wierz mi, że nawet jeśli po 1 dniu z jakichś przyczyn nie przedłużymy współpracy, to za ten dzień uczciwie zapłacę. Co w tym niepoważnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka736@wp.pl Re: dam pracę... IP: *.art / *.art-home.net 25.07.05, 11:06 jestem zainteresowana.prosze o wiecej szczegolow. agata 0501518777 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvvvv Re: dam pracę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:23 rzy.... mi sie chce jak czytam twoje posty Lejla zadufana lala bleee Odpowiedz Link Zgłoś
inlast Re: dam pracę... 25.07.05, 13:07 Sensowne ogłoszenie, szukasz pracowanika..ale licz się z tym, że na tym forum Cię zlinczują. Jest tu dużo osób bezrobotnych, po studiach, których razi wręcz takie ogłoszenie, że jakaś dziewczyna ma tyle kasy, ze jest w stanie kogoś zatrudnić. Smutne, lecz prawdziwe. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: dam pracę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:11 pewnie za mało płacisz - i dlatego nikt nie chce u Ciebie pracować. Zresztą powinnaś się wpisać w "Dam pracę", a nie tu. Hm, czytam Twoje posty i dochodzę do wniosku, że jesteś tylko wirtualnym tworem, a Twoje problemy nic nie mają wspólnego z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lejla Re: dam pracę... IP: *.aster.pl 25.07.05, 20:05 Niezbyt odkrywcze - wszyscy tu jesteśmy "wirtualnymi tworami" dla innych, do czasu... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: dam pracę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:38 tak, ale są różne stopnie wirtualności:) Twój jest dosyć wysoki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lejla Re: dam pracę... IP: *.aster.pl 25.07.05, 20:44 Bo nie narzekam, jak jest fatalnie? Cóż, narzekanie nie jest moją mocną stroną ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: dam pracę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:47 nie, nie dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lejla Re: dam pracę... IP: *.aster.pl 25.07.05, 20:54 Zaczęłam być ciekawa - powiesz mi dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: dam pracę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:10 ja wiem... piszesz tyle o sobie. Co robisz, ile zarabiasz, gdzie mieszkasz. Ogłaszasz wszem i wobec, że szukasz kogoś do sprzątania, w miejscu najmniej do tego celowym wg mnie. A przy tym wszystkim wydajesz się być inteligentną osobą, więc to zbytnie odkrywanie się jest zamierzone, a jeśli jest zamierzone - to nie odkrywasz prawdy, bo jesteś na to za mądra. To taka moja rozkmina :) pół żartem, pół serio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lejla Re: dam pracę... IP: *.aster.pl 25.07.05, 21:15 Nie będę komentować Twoich domysłów, bo najwyraźniej i tak za dużo już o sobie napisałam... Śledzisz moje posty, czy co? ;-) A co do poszukiwań - miejsce jest nieodpowiednie i odpowiednie - bo w końcu jest jakiś odzew, a o to mi chodziło. Cel uświęca środki (choć bez przesady). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: dam pracę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:22 śledzę? po prostu czytam tak jak i inni i zwracam uwagę na podpisy. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: dam pracę... 25.07.05, 14:16 zapewne za mało oferujesz... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: dam pracę... 25.07.05, 14:29 Zatrudnij Ukrainkę, skoro niektórych duma rozpiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: dam pracę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:08 jak to jeszcze aktualne prosze o kontakt werala@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lejla Re: dam pracę... IP: *.aster.pl 25.07.05, 20:55 Jest. Napisałam maila ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: dam pracę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:20 Witam serdecznie! Jestem zainteresowana Pani ofertą. Jeśli to aktualne, bardzo proszę o bliższe informacje na e-maill: piorrus@poczta.onet.pl z poważaniem Basia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzataL. Re: dam pracę... IP: *.uwm.edu.pl 26.07.05, 13:55 Ja bardzo chętnie wezme taka pracę, ale od pażdziernika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia L. Re: dam pracę... IP: *.uwm.edu.pl 26.07.05, 13:56 Chętnie przyjme ofertę: tygodnikma@op.pl, ale od pażdziernika, jeśli będzie to aktualne.z gory dziekuję za odp. Odpowiedz Link Zgłoś