zielona40 26.09.05, 20:04 Pilnie poszukuje pracy w handlu-sprzedawca,kasjer ponadto moge przyjac oferte pracy przy produkcji,pakowaniu(piaseczno-warszawa)prosze o kontakt 0698 308 863 PILNE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesolutka3 Re: szukam pracy 27.09.05, 13:40 Praca , ktorą proponuję jest prosta i dla każdego. Jeśli masz wydatki a nie możesz sobie pozowlić na normalną , etatową pracę to ta praca jest idealna dla Ciebie. Ponadto praca ta daje możliwość poznania kogoś kto może pomóc w znalezieniu upragnionej pracy. Nigdy nie wiesz kogo spotkasz. A dobre kontakty to połowa sukcesu. Praca, którą proponuje to współpraca z Oriflame. Oprócz żywności kosmetyki są często kupowanym towarem. jeśli nadal jesteś zainteresowana napisz do mnie: Maryann@interia.pl / Napisz mi coś o sobie, co porabiasz na codzień, co lubisz robić, jakie są Twoje oczekiwania zarobkowe i ile czasu byś poświęciła firmie. Dla każdego mojego kosnultanta opracowuję plan marketingowy. POPSIERZ SIĘ BO WPISOWE 1ZŁ JEST TYLKO DO 2 PAŹDZIERNIKA!!! Czekam na odpowiedź. Liczę na owocną współpracę. Pozdrawiam Marysia. Odpowiedz Link Zgłoś
syllo Re: szukam pracy 29.09.05, 11:28 To jest forum dla tych, którzy chcą kogoś zatrudnić, a nie się zatrudnić! Odpowiedz Link Zgłoś
magda-42 Re: szukam pracy 02.10.05, 03:30 Witam Pania Moge zaoferowac Pani prace przy prakowaniu czasopism i kosmetykow, praca od zaraz, umiescilam tu dzisiaj moje ogloszenie w dziale dam prace Warszawa. Praca jest u pracodawcy tzn w miejscowosci Brwinow k/ Warszaway. Gwarantowany jest autokar z Centrum Warszaway. Ale jesli Pani mieszka w Piasecznie tzn ze chyba po drodze;-) Na wszelki wypadek jesli Pani jest zainteresowana to prosialabym o e-mail.(magda219@yahoo.com) Na 1 spotkanie wolalabym zeby Pani podjechala do centrum W-wy, Przy Dwory Centralnym, potem przy nastepnym spotkaniu Pani wytlumaczy kierowcy gdzie ma na Pania czekac.( mam nadzieje ze gdzies blizej Pani miejsca zamieszkania) Aha, stawka za godzine pracy netto, 5 zl w dzien, i 5.50 w nocy. Praca 2 zmianowa, od 8 do 18, i od 20 do 6 rano) Gdyby Pani byla zainteresowana lub moze ktos ze znajomych to prosze okontakt. Pozdrawiam i czekam ana e-maila Magda Odpowiedz Link Zgłoś
teresanowak-avon Re: szukam pracy 03.10.05, 14:45 WITAM SERDECZNIE! JEŻELI CHCESZ DOROBIĆ, ZAROBIĆ,MASZ DOŻO ZNAJOMYCH, PRZYJACÓŁ I NIE MASZ TRUDNOŚCI W NAWIĄZYWANIU KONTAKTÓW TO ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY teresanowak-avon@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś