emagdalena 28.09.05, 08:50 Poszukuje opiekunki do 2letniego chłopca. Najlepiej z Tarchomina lub okolic, pełny wymiar godzin od pon.-pt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angel.a Re: Szukam OPIEKUNKI TARCHOMIN 28.09.05, 09:38 Witam, w którym miejscu na Tarchominie Pani poszukuje? i co rozumie Pani przez pełny wymiar, tzn w których godzinach? Jestem co prawda z mokotowa, jednak opiekowałam się już dziećmi na Tarchominie :) Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
emagdalena Re: Szukam OPIEKUNKI TARCHOMIN 28.09.05, 09:49 > w którym miejscu na Tarchominie Pani poszukuje? Nowodwory i co rozumie Pani przez pełny > wymiar, tzn w których godzinach? około 10 godzin dziennie (8 godzin mojej pracy plus dwie na dojazdy) pozdrawiam e. Odpowiedz Link Zgłoś
angel.a Re: Szukam OPIEKUNKI TARCHOMIN 28.09.05, 09:59 chciałabym jeszcze zapytać jakie wynagrodzenie Pani oferuje? godzinowo czy miesięcznie Odpowiedz Link Zgłoś
emagdalena Re: Szukam OPIEKUNKI TARCHOMIN 28.09.05, 10:08 w sprawie szczegółów proszę o kontakt tel. 0505 707 958 Odpowiedz Link Zgłoś