Gość: Hanys IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.02, 16:39 motlc.wiesenthal.com/exhibits/faces/images/full/061.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hanys Re: Gorlice, 1932. IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.02, 16:43 motlc.wiesenthal.com/exhibits/faces/images/full/062.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Gorlice, 1932. 06.03.02, 21:20 Ciekawe zdjęcia, jak znalazłeś stronę z nimi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: Gorlice, 1932. IP: *.gorlice.net.pl 10.08.02, 20:10 malopolanin napisał(a): > Ciekawe zdjęcia, jak znalazłeś stronę z nimi ? Co jest na tych zdjeciach ? Nie moge wejsc na te strone. Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin Re: Gorlice, 1932. 11.08.02, 22:38 Gość portalu: set napisał(a): > malopolanin napisał(a): > > > Ciekawe zdjęcia, jak znalazłeś stronę z nimi ? > > Co jest na tych zdjeciach ? Nie moge wejsc na te strone. Ja widziałem te zdjęcia zaraz po podaniu linku. Teraz niestety i mi nie chcą wejść :( Zdjęcia przedstawiały przedwojenne Gorlice z ich mieszkańcami ( w tym również nieobecnych już w Gorlicach Żydów) najprawdobodobniej w dzień targowy w centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Gorlice, 1932. IP: *.dip.t-dialin.net 12.12.02, 21:44 malopolanin napisał: > Gość portalu: set napisał(a): > > > malopolanin napisał(a): > > > > > Ciekawe zdjęcia, jak znalazłeś stronę z nimi ? > > > > Co jest na tych zdjeciach ? Nie moge wejsc na te strone. > > Ja widziałem te zdjęcia zaraz po podaniu linku. Teraz niestety i mi nie chcą > wejść :( > > Zdjęcia przedstawiały przedwojenne Gorlice z ich mieszkańcami ( w tym również > nieobecnych już w Gorlicach Żydów) najprawdobodobniej w dzień targowy w centrum > > miasta. Obydwa linki dziauajoom bes zazutu! motlc.wiesenthal.com/exhibits/faces/images/full/061.jpg motlc.wiesenthal.com/exhibits/faces/images/full/062.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Gorlice, 1932. 13.12.02, 22:38 Fajne bilder Beno, kaj ty nie wlajzisz, zeby takie cuda znajsc, Dziynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor_Hiszpan Re: Gorlice, 1932. IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 19:45 Skończyłem właśnie oglądać wszystkie te fotografie. To co ja mam teraz powiedzieć? Chyba nic.Nic nie da się powiedzieć. Gość portalu: Hanys napisał(a): > malopolanin napisał: > > > Gość portalu: set napisał(a): > > > > > malopolanin napisał(a): > > > > > > > Ciekawe zdjęcia, jak znalazłeś stronę z nimi ? > > > > > > Co jest na tych zdjeciach ? Nie moge wejsc na te strone. > > > > Ja widziałem te zdjęcia zaraz po podaniu linku. Teraz niestety i mi nie ch > cą > > wejść :( > > > > Zdjęcia przedstawiały przedwojenne Gorlice z ich mieszkańcami ( w tym równ > ież > > nieobecnych już w Gorlicach Żydów) najprawdobodobniej w dzień targowy w > centrum > > > > miasta. > > Obydwa linki dziauajoom bes zazutu! > > <a href="motlc.wiesenthal.com/exhibits/faces/images/full/061.jpg"target= > "_blank">motlc.wiesenthal.com/exhibits/faces/images/full/061.jpg</a> > <a href="motlc.wiesenthal.com/exhibits/faces/images/full/062.jpg"target= > "_blank">motlc.wiesenthal.com/exhibits/faces/images/full/062.jpg</a> Odpowiedz Link Zgłoś