iwonagrela 30.11.05, 09:35 Witam poszukujemy osób na stanowisko Dostawca-Kierowca z prawem jazdy kategorii C. Praca w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiama Re: Dostawca-Kierowca Kat. C 30.11.05, 14:54 Witam, Nazywam się Jacek Sarnecki posiadam prawojazdy kategori C mam czterdzieści trzy lata jestem zainteresowany waszą ofertą czy można wiedziec coś więcej na temat pracy ? pozdrawiam Jacek Sarnecki Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszm77 Re: Dostawca-Kierowca Kat. C 01.12.05, 19:27 iwonagrela napisała: > Witam poszukujemy osób na stanowisko Dostawca-Kierowca z prawem jazdy > kategorii C. > Praca w Warszawie. Jestem zainteresowany, proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
cerber_71 Re: Dostawca-Kierowca Kat. C 02.12.05, 17:00 Witam. Jestem zainteresowany państwa ofertą. Mam 34 lata , posiadam prawo jazdy kat. C oraz kilkuletnie doświadczenie na w/w stanowisku. Jeśli oferta jest nadal aktualna , poproszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
m.gostkowski1 Re: Dostawca-Kierowca Kat. C 07.12.05, 19:51 Witam, Pańtwa ogłoszeniem, jeśli nadal jest aktulane, jestem zaintereseowany. Mam 30 lat. Na stanowisku kierowca pracuje od 6 lat. Powyższe wymagania spełniam. Proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś