natalia1000 28.02.06, 20:37 Chyba nie rozumiecie wpisu onaaaa24 :) właśnie chodzi o ludzi wykształconych, którzy wiedzą iż to był zart:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_ania Re: Rekrutacja do badan int. cd 28.02.06, 21:53 No to niezly zart ale naiwni by podali i to byl problem poniewaz ktos moglby to wykorzystac :( Odpowiedz Link Zgłoś
uedi Re: Rekrutacja do badan int. cd 28.02.06, 23:08 spoko nie zrozumialem /jestem tu nowy i narazie oferty czytam z powaga :) mam nadziej sie zalapac na te badania rynku widze tu same oferty a moze by sie Ktos wypowiedzial jak bylo na owych badaniach? prosilbym o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
natalia1000 Re: Rekrutacja do badan int. cd 28.02.06, 23:27 Właśnie!!To moze by wreszcie mogło oznaczac że ktoś w nich bierze udział. Niestety zalogowac kazdy sie moze pod innym nickiem i opowiadac jak było...a sam byc naciagaczem!I co jak wtedy ktos uwierzy!?Kolejna sprawa która byla wiele razy omawiana- ludzie sznujcie swoje dane,nie po to mamy ustawe o ich ochronie!!Niech pracodawca da numer telefonu,albo odpowiada na e-maile!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onaaaaa24 Re: Rekrutacja do badan int. cd 01.03.06, 13:40 :) no jasne, że to był żart. Może to niektórym otworzy oczy, zwłaszcza tym, którzy podaje swoje szczegółowe dane a na końcu piszą "jestem na magisterskich". To ja dziekuje za takich magistrów, trzeba było kończyc zawodówke z takim poziomem inteligencji!!!, nie ubliżając tym którzy tam sie uczą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś