lukarnet 27.12.05, 10:57 czy ktos ma meble tej firmy? nie znalazlem nic na forum... www.formanowa.pl podoba mi sie zestaw LOGOS (wenge+buk) ale nie wiem jak sie sprawują te meble na codzień (bo kosztują niemało...) pozdrawiam Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krynia81 Re: meble Formanowa 05.01.06, 19:41 Moja siostra kupiła już te mebelki, ma je w domu wyglądają ślicznie i jest z nich bardzo zadowolona. Mi też się podobają przymierzam się do kupienia , ale narazie zbieram pieniążki. Byłam już w tym sklepie w Jupiterze , jest super, mają naprawde ładne meble z dobrym serwisem i obsługą klienta, polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
dobi84 Re: meble Formanowa 07.01.06, 11:59 ja też oglądałem te meble w jupiterze :) tylko że ja potrzebuje sypialni i co najważniejsze tutaj cenowo wygląda to lepiej niz u konkurencji (Nowoczesne wnętrza) za podobne łóżko zapłacimy ok. 1500 zł mniej. Brzmi fajnie no nie? niestety musze jeszcze poczekać klucze dopiero w marcu :( Odpowiedz Link Zgłoś
emsiadam Re: meble Formanowa 18.01.06, 17:05 Cześć Jestem klientem tej firmy,kupiłem u nich sypailnie... W fornirze dąb bielony (to nie buk tak jak pisze lukarnet),efekt koncowy wygląda bardzo dobrze.Służe zdjęciami na maila. Jeżeli chodzi o firme to mają ode mnie pozytywną opinie: obsługa,transport i montaż wszystko ok. Jedyny minus to okres oczekiwania ok.5 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś