13.11.14, 19:32
Witam! Mam problem odnośnie urządzenia salonu. Meble posiadam w kolorze wanilia orzech. Fronty są orzechowe. Musze Dokupić kanape/Narożnik , jakis Stolik i Dobrać dodatki oraz kolory scian. Nie mam żadnego pomysłu co zrobić aby przy tych meblach stworzyć jakaś spójną aranżacje. Proszę o podpowiedzi. Pozdrawian
Obserwuj wątek
    • pani.truskawka Re: salon 21.11.14, 09:05
      Szczerze mówiąc ciężko mi to sobie zwizualizować, ale myślę, że inspiracji poszukać możesz pośród projektów salonu na Homebook.pl. Ja czerpałam stamtąd wiele pomysłów do mojego mieszkania i wiem, że tego typu pomoc jest świetną opcją dla osób, które nie wiedzą, w którym pójść kierunku.
    • robertkucharski Re: salon 06.01.15, 16:21
      A może warto odwrócić uwagę od mebli aranżując ścianę - ciekawe aranżacje ściany znajdziesz tutaj remont.biz.pl/galeria/panele-dekoracyjne-dunes/ lub tutaj remont.biz.pl/panele-dekoracyjne-loft-desing/
      • pinac.olada Re: salon 31.01.15, 13:04
        Wejdź sobie w internecie jest program do wizualizacji wnętrz, pomoże w aranżacji, wszystko sobie zaplanujesz, zobaczysz efekt końcowy przed ustawieniem mebli.
    • kierownikarch Re: salon 11.01.15, 15:44
      Witam,
      polecam sklep internetowy www.kanapado.pl, mają bardzo duży wybór materiałów, myślę że znajdziesz coś dla siebie. Ja zdecydowałem się na kanapę narożną QUATRO i jestem bardzo zadowolony przede wszystkim z wykonania. Przesyłam prezentację video:
      www.youtube.com/watch?v=9r0fOXB2NQA
      • kicia3456 Re: salon 22.06.15, 17:46
        Nie mogę sobie wyobrazić tego pomieszczenia. Ale kolor orzech i wanilia bardzo mi się podoba. Myślę że możesz zainspirować się stroną : www.forte.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka