12.12.06, 07:27
Witam, chciałam wymienić meble do dużego pokoju. Chodzi mi tylko o stolik pod
telewizor, jakąś witrynę na szkło i małą komodę. Zaczęlam chodzić po sklepach
meblowych - wszędzie BRW. Wczoraj pojechałam do Agaty w Katowicach a tam W
większośći Forte. W związku z tym mam pytanie: gdzie na Śląsku kupuje się
meble inne niż te wspomniane? Dodam, że chciałabym meble proste, nowoczesne,
bez żadnych udziwnień. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 1966f Re: Meble.... 12.12.06, 10:46
      Nie wiem z jakiego miasta jesteś i czy wiesz gdzie jest sklep meblowy w
      Katowicach ul.Korfantego141,mają tam też wspomniane mebleBRW ale też z innych
      firm warto zapytać w informacji bo dużo mebli sprowadzają na zamówienie mają
      katalogi.Lub jeszcze sklep Metro w Michałkowicach koło Siemianowic.Ostatnio
      kupiłam tam włoski stolik i krzesła do kuchni.Jest jeszcze sklep w Chorzowie na
      3maja albo 1maja tam mają wszystko oprócz BRW.Pracuje tam moja koleżanka więc
      gdyby panią to interesowało to mogę dowiedzieć sie dokładny adres.A jeżeli
      chodzi o stoliki to jest jeszcze IKEA.Sama mam BRW i jestem bardzo zadowolona.
      • magdaaa232 Re: Meble.... 12.12.06, 13:40
        No ja właśnie jestem z Siemianowic. A ten sklep na Korfantego to jest na
        Wełnowcu? Bo coś tak mi się kojarzy. Miło, że jest Pani zadowolona z BRW, ale
        ja wolałabym solidniejsze meble. Dziękuję za odpowiedź
        • 1966f Re: Meble.... 13.12.06, 09:52
          ja też jestem z Siemianowic.Ma pani racje że te meble nie są jakieś
          masywne,raczej są dla tych co lubią często meble zmieniać.Tak ten sklep jest na
          Wełnowcu,zaraz jak się z Siemianowic zakręca na Katowice.Prosze też sobie
          zajrzeć do tego Metra w Michałkowicach to jest zaraz koło kościoła piętrowy
          sklep i dobra obsługa.
    • eneduelikefake Re: Meble.... 17.12.06, 00:38
      Witam

Jest taki sklep w Tarnowskich Górach (w centrum) o ile to niedaleko dla Pani.
      www.podkasztanem.com.pl/intro.htm
    • ola.007 Re: Meble.... 12.08.14, 13:24
      Jeśli chodzi o masywne i trwałe meble, to polecam salon meblowy w Rybniku na ul. Gliwickiej 109. Można tam kupić meble sosnowe - mają bardzo duży asortyment. Ja umeblowałam u nich salon i wiem, że na tym się nie skończy ;)
    • mariana08 Re: Meble.... 14.08.14, 00:58
      Prosty i klasyczny stolik do salonu możesz zobaczyć tutaj: i-budowlany.pl/meble-design-stoly-stoliki-c-2185_2393.html
    • magicb666 Re: Meble.... 28.10.17, 10:09
      Meble ze szkła są bardzo fajne, uszlachetniają pomieszczenie, rozjaśniają i są coraz bardziej popularne, to mi się podoba. Żona zaproponowała do naszego nowo wybudowanego domu właśnie meble szklane, takie proste i minimalistyczne, jak tu dubielvitrum.pl/oferta/meble-i-kafle/produkty.html wszystko elegancko się prezentuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka