redakcja 23.01.07, 13:47 Zapraszamy do głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tumoi Re: Prezentacja konkursowa - Dom Pana Erwina Gorc 23.01.07, 15:09 TAk, za zachowanie klimatu domu. Szkoda, że pokazano tylko część domu, wolałabym dać TAK za całość. Odpowiedz Link Zgłoś
aguti więcej zdjęć 23.01.07, 22:41 www.osrodek-pieklo.dorsum.pl/?a=galerie&photoId=180 Odpowiedz Link Zgłoś
margie chyba tak 23.01.07, 16:10 bow sumie piekne meble i piekne zastane wnetrze, natomiast nie bardzo widze wklad wlasny.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Prezentacja konkursowa - Dom Pana Erwina Gorc 23.01.07, 17:47 TAK, pomimo.... chociażby lampek wokół lustra w łazience (lustro przepiekne) to jest własnie ciepłe i przytulne wnetrze, mimo ze sciany nie sa pomaranczowe Odpowiedz Link Zgłoś
klucha1 Tak! 24.01.07, 10:58 Skromny widoczek z tarasu:) Z jeszcze większym obrzydzeniem będę patrzyła na wieżowiec, który widzę ze swoich okien. Odpowiedz Link Zgłoś
t.he Tak, za klimat 24.01.07, 11:05 Przydałyby się dalsze plany, bo widać bardziej detalicznie ;) Ta detaliczność jest troche nierówna pod względem fajności, ale i tak tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
neferett Re: tak 26.01.07, 13:54 Wiele rzeczy bym tu zmieniła , ale ogolnie na TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
jo.hanna jednak tak 26.01.07, 18:52 po namysle, daje jednak glos na tak. Chociazby za uszanowanie stylistyki miejsca. Za wykorzystanie starych piecow w kompozycji. Meble piekne, a widok powalajacy z nog Odpowiedz Link Zgłoś
anette444 Zdecydowanie tak 26.01.07, 19:35 Mam wrażenie, że nic tam nie zostało dokupione w ostatniem dwudziestoleciu. Trochę góralski, trochę dworkowy - piękny dom z duszą. Pozdrawiam gospodarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
rudge Re: Zdecydowanie tak 27.01.07, 08:50 Dotychczas nie komentowałem wpisów obserwując z ciekawością reakcję na zdjęcia. Teraz odpisuję dziękując za pozdrowienia. Dom ma dopiero dziesięć lat (jakkolwiek powstał na bazie starego gospodarstwa) a wszystko co się w nim znajduje i sposób aranżacji, to dopiero etap tworzenia naszej wizji a nie stan ostateczny. Czytając wpisy "...piękne zastane wnętrza i brak wkładu własnego..." mam satysfakcję, że udała mi się sztuczka stworzenia domu który wygląda na przesycony historią. O takim marzyłem. Pozdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś
bianka26 tak 27.01.07, 19:29 Chociaż można byłoby jeszcze dużo zrobić, ale i tak fajny klimat Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Nie. 04.02.07, 22:55 Za mało widać. Stolik ładny, ława przepiękna i szkliwione kafelki (czy coś) też urocze. Ale - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
reynevan_a Mało widać ale tak 28.01.07, 18:32 Podoba mi się przede wszystkim miejsce, w którym ten dom stoi - piękne widoki. Wnetrze mało widoczne przez kiepskie zdjęcia, ale dom chyba ma swój klimat i to mi się podoba. Taras trochę zniedbany - jakieś smętne krzesła, ale widok - powalający. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.olimpias Re: Prezentacja konkursowa - Dom Pana Erwina Gorc 28.01.07, 21:15 Nie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.ax tak 30.01.07, 19:38 tak, bo przynajmniej inne niż nowobogackie salony bez gustu Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Tak 31.01.07, 18:19 Za zdecydowane pójście wbrew trendom i nieudawany klimat. Fajny domek. Odpowiedz Link Zgłoś
jerrykot1 Re: Prezentacja konkursowa - Dom Pana Erwina Gorc 01.02.07, 09:49 TAK za wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemnanie Re: Prezentacja konkursowa - Dom Pana Erwina Gorc 04.02.07, 22:24 tak. Odpowiedz Link Zgłoś