tama-1969 02.10.07, 20:27 To jest fantastyczne połączenie smaków i kolorów mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwedosia Czekolada miętowa 05.10.07, 14:12 Mam prośbę. Jeżeli ktoś zna nazwę podłogi, producenta, przedstawionej na zdjęciu prosze o podanie Odpowiedz Link Zgłoś
ani-ka Czekolada miętowa 28.10.07, 19:19 gustowne połaczenie kolorów, bardzo mi sie podoba. Co myslicie o połączeniu czekolady i błękitu?? chcę zmienic wystój salonu a mam błękitną wykładzinę z której nie mogę na razie zrezygnować :/ Odpowiedz Link Zgłoś
silennca Re: Czekolada miętowa 27.11.07, 00:18 Piękne połączenie kolorów, wiem, bo sama mam tak od dwóch lat. Wtedy komentowano,że co to za "oczojebna" zieleń, że za odważnie. No dlaczego mi nie płacą na wymyślanie trendu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
preta Re: Czekolada miętowa 25.12.07, 22:02 To nie jest kolor mietowy! To raczej groszek, albo seledyn. Zeby nazwac ta zielen mietowa trzebabyloby dodac do niej odrobine cyanu. Odpowiedz Link Zgłoś
megasia Re: Czekolada miętowa 26.12.07, 00:38 Ano - właśnie w sprawie nie-miętowości zajrzałam, żeby tu coś wpisać. Ale widzę, że mnie uprzedziłaś - święte słowa, to nie jest barwa miętowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś