Gość: Predo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 14:09 Zbieram ludzi ktorzy uwazaja ze najfajniej we wrocku mozna sie bawic w "Dubrych Czasach". Jak tak uwazacie to piszcie a jak nie to chodzcie dalej do innych nudnych knajp! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duzY ja będę dalej chodził do ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 12.02.02, 14:12 ... knajp, gdzie nudno nie jest (wszystko zależy od ludzi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Dobre Czasy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:34 bylam tam kiedys dosc wczesna pora, wiec bylo cicho i przestronnie ale najwieksze wrazenie zrobila na mnie kelnerka, ktora nie byla w stanie zapamietac, co ma podac (4 osoby w knajpie... duzo! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY tyrysku - nastepnym razem IP: *.dtvk.tpnet.pl 12.02.02, 14:45 przychodźcie pojedynczo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: tyrysku - nastepnym razem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:58 jesli bedzie nastepny raz w tej knajpie przygotuje dla pani sciagi, np.: duze piwo, wodka z sokiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: tyrysku - nastepnym razem IP: *.dtvk.tpnet.pl 12.02.02, 15:00 sama widzisz, że da sie jakoś pokonac trudności :-)))) Albo zamawiajcie to samo, najwyżej dostaniecie mniej lub więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: tyrysku - nastepnym razem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 15:05 chyba lepiej pojsc do samoobslugowego i sobie wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: tyrysku - nastepnym razem IP: *.dtvk.tpnet.pl 12.02.02, 16:42 A co z tą renomowana knajpą? Sami będą sie bawić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Dobre Czasy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 16:18 predo?:))) Ty umiesz pisac:)))) no coz... tak sie skalda ze Dobre Czssy to najbardziej snobistyczna chala we wroclawiu a najgorsze jest ze jest to jedno z niewielu miejsc gdzie mozna POGRAC w bilard na poziomiei i w poziomie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY ceglar - w bilard IP: *.dtvk.tpnet.pl 12.02.02, 16:43 możesz pograc na dobrych stołach w Stajni nr 8A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luciolla Re: Dobre Czasy IP: 217.30.154.* 12.02.02, 16:31 jedne z piekniejzych wieczorow w moim zyciu to wlasnie dobre czasy. no i pan ochroniarz mowi do mnie ksiezniczko:) popieram mojego sledzia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Dobre Czasy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 16:42 co to za knajpka? jakie klimaty? i gdzie jest? ileż pytań... ale cóż, kotek nieobyty z knajpkami, przynajmniej niektórymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanczyk Re: Dobre Czasy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 03:04 gowno prawda z tymi dobrymi czasami, kiedys za czasow Barakudy bywalo tam lepiej a teraz taka cicha knajpka na uboczu nikt tam nie chodzi, polecam stanczyka to je ono! Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Dobre Czasy 13.02.02, 06:34 do kociatka:na szajnochy pod biblioteka uniwersytecka na przeciwko alpinusa... a co do samych dobrych czasow... wolalam barakude... a wogole lubie tlum,raodsc i impreze...ani to knajpa do posiedzneia (za glosna muzyka) tu rzeczywsicie stanczyk ma sens :) ani do poszalenia... oj nie lubie szowinizmu lokalnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predo Re: Dobre Czasy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 09:53 Stanczyk - tam pod dworem polskim to jest dopiero snobistyczna knajpa. a powiedz mi jest tam gdzie potanczyc??? aha no i trzeba sie schylac! a w "dobrych" ok 11 - 12 jest super klimat i fulllll ludzi ktorzys sie fajnie bawia...jak nie wierzycie to zmarnujcie jeden wieczor i pojdzcie tam w piatek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Dobre Czasy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 10:20 sledziu ale pierdzielisz:)))) i tak Madness jest najlepszy,a pozniej Samo Zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predo Re: Dobre Czasy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 16:08 ceglar...po pierwsze to ty jestes czlonkiem jakies wykolejonej subkultury i dlatego lazisz po jakis knajpach nieznanych, badz tez pijasz w parku ;) wiem co mowie! a po drugie to jestem predo a nie sledz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Dobre Czasy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 10:36 no nie wiem...wygląd jest nawet sympatyczny...ale faktycznie ta obsługa!! i żenione piwo! Fuj! poza tym będąc tam nie jednokrotnie czułam się ... staro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Dobre Czasy IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.02.02, 11:18 Bunia - nos do góry ... staro się można poczuc wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predo Re: Dobre Czasy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 16:10 Gość portalu: Bunia napisał(a): > no nie wiem...wygląd jest nawet sympatyczny...ale faktycznie ta obsługa!! > i żenione piwo! Fuj! > poza tym będąc tam nie jednokrotnie czułam się ... staro! Staro??? co prawda to prawda ze tam chodza ludzie po 25 roku zycia ale czy to zle? ja tam chodze bo puszczaja fajna muzyka ( nie zawsze ) i znam ludzi ktorzy tam chodza i wiesz co, nie sa to bynajmniej jakies dziadki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Dobre Czasy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 16:15 to Ty Sledziu znasz tylko ludz po 25 roku zycia??? a pozatym to nie ja jestem wstretnym i pozbawionym gustu dichomulem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Dobre Czasy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 16:23 pojawiajacym sie w tak oblesnych miejscach jak parowoz czy WZ... ale ktos kiedys powiedzial "de gustibus non est discutandum" Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Dobre Czasy 13.02.02, 16:40 ee cos agresywnie sie zrobilo chlopaki... chyba si enei dogadamy,jeden lubi samo zycie (i nie musi to byc subkultura,odzegnuje sie od jakiejkowliek a do samego zycia wpasc mis ie zdarza),a drugi dobre czasy a jeszcze inny radio bar i dziewiata brame... ktos tams ie wzbudzal na stanczyka... hm,ja nei mowie ze tam sie tanczy,ale jest milo i cicho i mozna pogadac i ni eprzeszkadza mi,ze schyle glowe ibardzosie ciesze,z ejest sporo knajp w miescie bo wtedy malkontenci wybieraja inna niz ja. Wlasciwie to jak ktos lubi Dobre Czasy to fajnie,ale neich innych nie zmusza do uwielbiania tego klimatu co on... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbysium Re: Dobre Czasy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 16:39 Gość portalu: Bunia napisał(a): > no nie wiem...wygląd jest nawet sympatyczny...ale faktycznie ta obsługa!! > i żenione piwo! Fuj! > poza tym będąc tam nie jednokrotnie czułam się ... staro! ja jak tam chodze to wlasnie czuje sie wysmienicie...wokolo tyle ludzi w moim wieku i moge sie bez skrepowania bawic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retretre Re: Dobre Czasy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 16:42 a gugu Odpowiedz Link Zgłoś