Gość: Aleksandra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 15:15 Mam pytanie ? kim właściwie jest Jogger? Bardzo wszystkich przepraszam za moją ignorancję ale czytam to forum od niedawna i nie bardzo sie jeszcze orientuje... Dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charissa Re: kim jest Jogger? 17.09.02, 15:16 Dla niektorych Jogger to guru;-)) ale tak na serio to facet, ktory sie zna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: kim jest Jogger? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.02, 13:09 Drogi Joggerz a czy mógłbyś zaspokoic moją babską ciekawość i uczylić troszkę rąbka tajemnicy o sobie. Proszę. Może chociaż jaki zawód wykonujesz i skąd taka wiedza, ile lat w tym siedisz? Tylko proszę nie zlinczujcie mnie za ciekastwo i plotkarstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: kim jest Jogger? IP: *.acn.waw.pl 15.10.02, 15:46 Już kiedyś ktoś pytał i Jogger wtedy napisał( przepraszam Jogerze jak coś pomylę), że jest byłym palaczem i niedbającym o siebie facetem, który w pewnym momencie się opamiętał:-) rzucił palenie, schudł, zrobił z siebie super laskę męską i prowadzi zdrowy tryb życia, czytając wciąż książki i dietach nisko- węglo... Nie wiemy tylko czy jest wolny... hihi Pozdrawiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: kim jest Jogger? 16.10.02, 20:52 ... a w chwilach wolnych od ćwiczeń dorabiam w informatyce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: kim jest Jogger? 16.10.02, 22:12 i jak widac ma poczucie humoru:-))) Odpowiedz Link Zgłoś