kopareczka2 04.02.10, 20:54 żenada roku, ludzie zrobili z siebie kretynów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lk1982 Re: Pracownicy supermarketu śpiewają: WE ARE THE IP: *.as.kn.pl 04.02.10, 21:09 Kretyna robi z siebie ten, kto nie zna słowa "pastisz" i go nie potrafi w porę rozpoznać. Na imprezy integracyjne robi się przeróżne hymny, pieśni, kolędy itp treny pochwalne, które zwykle są przewrotne w stosunku do rzeczywistości. Ale trzeba popracować trochę, mieć co wpisać w CV, żeby o takich rzeczach wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Hehehe 04.02.10, 22:07 Korporacyjny szczurek się odezwał. Imprezy integracyjne to zwykłe pranie mózgów, żeby korporacyjne szczurki tańczyły w takt muzyki granej przez szefostwo. Kto ma odrobinę oleju w głowie, ten unika tego typu spotkań. No chyba, że jesteś z gatunku tych, którzy z dumą przypinają pomalowaną na złoto, plastikową spinkę do krawata z logo korporacji i się jeszcze z tego cieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Hehehe IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.10, 22:30 Czarowniku. Nie chodzi o to czy ktoś jest szczurkiem, czy nie. Swoje zdanie może mieć i nie oceniaj tak pochopnie. Nie, nie pracuję w żadnej korporacji, ale potrafię zrozumieć, że ludzie takie rzeczy robią dla zabawy. Fakt za kasę pracodawcy itd. Nie jest też tajemnicą, że imprezy integracyjne mają za zadanie nie tyle integrację ludzi, co przywiązanie ich do pracodawcy. Piosenka słaba, ale chyba odpowiednia na okazję na jaką została przygotowana. Może mają takie smutne te imprezy.... :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Taaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 22:32 Zabawa-dobre. Już sobie wyobrażam reakcję szefostwa na tych którzy nie chcą się tak "bawić" w korporacji.... A imprezy integracyjne to rzyg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Taaaa IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.10, 22:37 Może inni poprostu potrafią się lepiej bawić od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Taaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 00:02 Oczywiście, są pozytywnie nastawieni do niesamowitej przygody jaką jest praca w korporacji, oraz z entuzjazmem podchodzą do możliwości jakie im ona oferuje. Dzięki temu, potrafią wspaniale się bawić w zespole, wiedząc że prawidłowa integracja jest drogą do jeszcze lepszej, efektywniejszej pracy, udowadniając tym samym iż reprezentują sobą doskonałość i profesjonalizm który pozwolił im zdobyć zaszczytne miejsce w jednej wielkiej rodzinie jaką stanowi ich firm ! O rany mógłbym jeszcze dłużej w tym stylu, ale ostatni raz wymiotowałem nosem gdy miałem 5 lat i się zatrułem u cioci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ichi51e Re: Taaaa IP: *.acn.waw.pl 05.02.10, 09:24 Dla mnie bezcenne sa dwie rzeczy: 1. To ze jest to do melodii we are the world (no w sumie to jest potworne) 2. Miny pracownikow - toz oni kariery w show-bizie zaczynaja! Odpowiedz Link Zgłoś
grmaximus Re: Taaaa 05.02.10, 16:39 mistrzostwo :) też mi się zbiera na cofkę, kiedy ktoś mi paple tak nad uchem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e3e3 Re: Taaaa IP: *.008.c86.petrotel.pl 05.02.10, 22:32 gozik wiesz ja np jezdze na takie imprezy bo popije i naźre sie za frajer hehe takich dań ze ty na oczy nie widziales w zyciu:D tłuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toffie111 Re: Taaaa IP: *.79-160-2.customer.lyse.net 06.02.10, 09:05 Nie za frajer kolego!!! Ty już za to co zżarłeś i wychlałeś co najmniej trzy razy zapłaciłeś, a twoja wypowiedź jasno wskazuje, iż robienie wody z mózgu jest faktem.. Jesteś niewolnikiem korporacji tylko o tym nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk1982 Re: Hehehe IP: *.as.kn.pl 05.02.10, 00:34 A gdzie ja chwalę to zjawisko, bałwanie z nieświeżego śniegu? (Który może być żółty). Takie rzeczy się dzieją, będą działy i pewnie jeszcze niejedna taka perełka pojawi się w Internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek W Re: Pracownicy supermarketu śpiewają: WE ARE THE IP: *.toya.net.pl 05.02.10, 08:03 Nie rozumiem ani kpin z ludzi, którzy po prostu sie bawią, ani zarządu Auchan - przeciez taki filmik to czysta bezpłatna reklama. Nic tak nie przyciaga do sklepu jak w tym wypadku cheć poznania wykonawców. Ale to nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ała Re: Pracownicy supermarketu śpiewają: WE ARE THE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 17:56 Muzyka grała też na Titanicu, a w Auschwitz naziści zorganizowali orkiestrę. Tak więc to, że grająi śpiewają nie zawsze musi oznaczać dobrą i szczerą zabawę. O niektórych zabawach bajkopisarz rzekł: "Brzydko się bawicie...". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbin Re: Pracownicy supermarketu śpiewają: WE ARE THE IP: *.acn.waw.pl 05.02.10, 08:27 A Czy twoj sklepik zaplacil co nalezne autorom za wykorzystanie melodii:)? Odpowiedz Link Zgłoś
wilk-miejski Co nie zmienia faktu, że Auchan jest najlepszy ;) 04.02.10, 21:24 Jeśli chodzi o supermarkety, rzecz jasna. A piosenka? Nie wiem po co tyle o tym pisać... nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiker Ty tak uważasz, jako osoba związana z Auchanem. IP: *.wroclaw.mm.pl 05.02.10, 01:36 Ale niektórzy patrzą na to z zewnątrz i mogą się z Tobą niezgadzać, zarówno w ocenie piosenki, jak i tego "sklepu". Odpowiedz Link Zgłoś
alicjalawendowa Pracownicy supermarketu śpiewają: WE ARE THE AU... 04.02.10, 21:26 Za ten tekst należy się Nobel z dziedziny poezji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfsdf wielka mi afera, odciagacie nas od stadionu i kasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.10, 21:40 wywalanej na ten super obiekt nie wiadomo czy potrzebny temu miastu? Temat zastepczy, auchan jest the best i kazdy o tym wie. Odpowiedz Link Zgłoś
al_binltd Szef muzyczny Radia Wrocław??? 04.02.10, 22:39 szef muzyczny nagrywał to badziewie? Myślałem, że w publicznym radiu jednak jakieś standardy obowiązuja. Kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
asjabc Pracownicy supermarketu śpiewają: WE ARE THE AU... 04.02.10, 22:51 A ZAIKSowi zapłacili tantiemy? W końcu wszystko powinno być legalnie:D:D:D:D:D Proszę, żeby pozostałe markety nie stawały do tej konkurencji. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktorpajacewicz a pismaki z Wyborczej .... IP: 188.33.196.* 04.02.10, 22:54 codziennie robią z siebie kretynów więc śpiewy pracowników Auchana mnie specjalnie nie ruszają - mało tego - jeśli nie jest to pomysł jakiegoś k..tasa z działu PR ( bo PR -owcy i HR owcy w tym kraju to HU..e) tylko ich spontaniczna inicjatywa to SUPER:)liczy sie spontan!jesli rzeczywiscie utożsamiają sie z firmą to..warum nicht!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quincy Jones Robię dzwonek na komórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.10, 23:08 i w tle "Już 10 lat, dziesięć plus jeden" idę robić zakupy na Bielany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer youtube IP: *.54.16.190.static.telsat.wroc.pl 05.02.10, 00:50 www.youtube.com/watch?v=zzyhbaXg06s Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Rany, co za częstochowskie rymy !!! 05.02.10, 16:57 i ten "entuzjazm" w głosie "śpiewających" ;((((((((((((((((((((( Tak, oni się na pewno "bawią" Do tego zmarnowano fajną melodię na takie .... Odpowiedz Link Zgłoś
wellu Pracownicy supermarketu śpiewają: WE ARE THE AU... 05.02.10, 07:31 Jeżeli zrobili to dla jaj - spoko, można potraktować to ironicznie jako dość kąśliwy żart ;) Jeżeli zrobili to z pełną powagą - no to trochę współczuję. Kto was tak wkręcił?? Acha... prośba do autorów tekstu: Zmieńcie proszę słowo "wrocławskiego" na "pod wrocławskiego" w końcu to Bielany Wrocławskie :) Myślę, że ja i "kilka" innych osób będzie za to bardzo wdzięczna. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitam Re: Pracownicy supermarketu śpiewają: WE ARE THE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 08:03 Aż przykre, że gazety piszą o takich bzdurach. Bo jakiej rangi to jest wydarzenie? Żadnej. Pracownicy nagrali sobie coś na imprezę integracyjną i wyciekło to to internetu. No i co z tego? Czy GW pokaże co się dzieje na ich imprezach integracyjnych? Byłem kiedyś na imprezie integracyjnej hipermarketu, ale z konkurencyjnej, też dużej sieci, byłem tam podwykonawcą i znam trochę tych ludzi. Warto chyba zaznaczyć, że na te imprezy chodzą raczej menedżerowie, kierownicy, pracownicy wyżsi rangą, a nie panie z kasy czy robotnicy z magazynu pracujący za najniższą krajową - ich jest po prostu za dużo, żeby ich też zapraszać na takie imprezy. Dlatego też przypuszczam, że ci, którzy to nagrywali mają pewnie taką pozycję i takie zarobki, że naprawdę krzywda im się żadna nie dzieje, na pewnym poziomie płace w takich firmach są naprawdę b. wysokie, a ludzie są zdolni do różnych rzeczy, żeby takiej pracy nie stracić. Co by nie powiedzieć to jest dobrze nagrane i zmontowane, wymagało wysiłku i ktoś z jakiegoś tam działu chciał być po prostu za to doceniony, jako bardzo pomysłowy. Ja mu się specjalnie nie dziwię. Każdy buduje w firmie pozycję, jak mu się podoba, stosownie do umiejętności. Nie wierzę, że ktoś kogoś zmuszał, raczej jeden dział czy sklep chciał być po prostu lepszy od drugiego. Zabawa, jak na weselu, nic więcej. Tekst faktycznie głupi, ale poetów amatorów grafomanów w Polsce jest naprawdę sporo, nie widzę powodów dla uwieczniania akurat tak słabej twórczości. Widać w tym jakąś taką mściwą satysfakcję dowalenia supermarketowi, dziennikarze się zachowują, jakby normalnie walczyli o wolność słowa na Białorusi i walczyli z Auchan jak z OMONem. Moim zdaniem reakcja dziennikarzy, internautów pokazuje, że dzisiaj supermarkety w świadomości społecznej mają rangę prawie jak jakiś urząd czy kościół, wydarzenie w nich to od razu wielka afera. Ludzie, zastanówcie się, czym się interesujecie, przecież ta piosenka i "afera" z tym związana to poziom Świata wg Kiepskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Tematy zastepcze,a afery rosną w siłe co nam po IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.10, 08:13 takich mediach zero wartosci,tylko oglopiaja spoleczenstwo.Czy Polska jest bezpieczna???????????Czy jestesmy gotowi by miec dobre place i emerytury.Co teraz robi Rosół,Drzewiecki,Sobiesiak i Chlebowski.Czy wiedzą panstwą ze przez Sobiesiaka z Schetyna nasz klub Sląsk Wrocław moze miec kłopoty.Jak dojdzie do spraw powaznych czy zdajecie sobie z tego sprawe jak platforma niszczy w polsce sport.Ludzie zarabiaja pensje głodowe w hipermarketach czemu o tym nie piszecie???????Niech ta piosenka bedzie przykladem dla innych pracodawcow moze naucza sie traktowac pracownikow z szacunkiem bo wiecej takich reklam bedzie nie tylko w Auchanie.Wtedy sie przekonacie ile klijentow takie sklepy beda miały i skonczy się wyzysk!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matanjah Re: Tematy zastepcze,a afery rosną w siłe co nam IP: 195.182.9.* 05.02.10, 08:56 wspaniała kampania, prawie za free Odpowiedz Link Zgłoś
perrier Pracownicy supermarketu śpiewają: WE ARE THE AU... 05.02.10, 09:37 O co ten caly halas? Ludzie robia sobie jaja, dobrze sie bawia, a cala Polska wrze. Pracownicy zrobili sobie zart. Filmik jest dobrze zrobiony, widac, ze wszyscy dobrze sie bawili... oczywiscie do momentu. No bo nie tak to mialo byc. Film byl przeznaczony do okreslonego grona, pewno na okreslona impreze. A teraz, zle odebrany, robi furore w internecie. Ludzie, dajcie spokoj! Naprawde nie ma innych problemow? Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszmal rekory popularnosci czyli niecale 2000 wyswietlen 05.02.10, 09:57 zenujaca reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksi cóż ja uważam, że to nie pracownicy się zbłaźnili IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.10, 10:34 Tak własnie wyglądają szkolenia integracyjne - osoby prowadzące szkolenie każą pracownikom uczestniczyć w takich a czasem jeszcze bardziej idiotycznych zabawach. Mogę powiedzieć, że np. w dużych bankach pracownicy na tego typu szkoleniu muszą pojawiać się w przebraniach, są konkursy na najlepszy strój lub sprawnościowe typu zespołowe przechodzenie przez tor przeszkód i oczyiście wspólne skakanie i przybijanie sobie "piątki" znamionującej niebywały sukces. Żałosne jest to, że prowadzący te szkolenia uważają, że to jest fajne i przynosi komuś jakąkolwiek korzyść i że do tego zmuszają, a jeśli ktoś nie ma na to ochoty, to pan trener mówi, że nie jesteś spontaniczy:-) A pracowników Auchana podziwiam za to, że potrafili znieść to z uśmiechem i dystansem, bo czasem człowieka krew zalewa jak musi marnować swój czas na takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinamarcin Ależ to ściema 05.02.10, 10:38 to zwykły chwyt reklamowy,to z pewnością poymysł Dyrekcji. Zapytajcie kasjerki na kasie kiedy dostała podwyżkę,albo ile godzin tyra na kasie, aż się odechciewa śpiewać... Odpowiedz Link Zgłoś
clamerka Pracownicy supermarketu śpiewają: WE ARE THE AU... 05.02.10, 11:06 >Przygotowali go sami pracownicy w związku z imprezą integracyjną< Tiaaa, zapewne nie mieli wielkiego wyboru. Dostali przykaz z góry i tyle... Współczuję im. Też musiałam kiedyś uczestniczyć w takiej szopce (na imprezie integracyjnej pewnego banku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Pracownicy supermarketu śpiewają: WE ARE THE IP: *.chello.pl 05.02.10, 11:54 Swego czasu brałem udział w "slalomie integracyjnym" z ramach imprezy integracyjnej prowadzonej przez firmę Lauren Peso Poland Sp. z o.o. Żenada, prymitywizm, wymuszanie na poważnych dorosłych ludziach zachowań przedszkolaka. "Trenerzy" traktowali wszystkich jak małych gó...arzy, konkursy i zajęcia na dworze (bieganie z piłką, balonem, chodzenie bokiem, rzucanie jajkiem do tarczy, jedzenie serka na wyścigi z przepaską na oczach, inne). I jeszcze współzawodnictwo grupowe, czyli kto głośniej gębę wydrze. Na koniec chodzenie po rozżarzonych węglach, na szczęście dla wielu jedyna nie obowiązkowa konkurencja. I trwało to razem z wyjazdem w sobotę i niedzielę. Po tygodniu zapieprzania w pracy po 12 godzin dziennie ze względu na szczyt handlowy. Dyrekcja była zachwycona. Tylko w dyrekcji nikt nie pomyślał, że po ciężkim tygodniu pracy każdy chce mieć weekend dla siebie. Poza tym wyjazd był "nieobowiązkowy", tylko spróbuj nie pojechać. Oprócz tego "trenerzy" opracowywali profile psychologiczne pracowników. Jeżeli dotarły one do dyrekcji czy innych struktur kadrowych to jest to praktyka zabroniona prawnie. Do dzisiaj nie udało mi się dowiedzieć, czy taki fakt zaistniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan Re: Pracownicy supermarketu śpiewają: WE ARE THE IP: 89.174.254.* 05.02.10, 23:44 Jeżeli dotarły one do dyrekcji czy innych struktur kadrowych to jest to praktyka zabroniona prawnie. czy dotarły? Z choinki sie urwałeś czy jak? Na każdej imprezie integracyjnej jest grupa ludzi z zewnatrz, której zadaniem jest wychwyceniem "elementów niepewnych" tzn. wypalonych zawodowo, zniechęconych itd.. Mówisz kumplowi, że twój pies na ciebie szczeka bo juz cie nie rozpoznaje jak wracasz do domu albo, ze zona narzeka na twoja wieczna nieobecność a obok was siedzi jakis gosc i notuje..... A potem stworzy raport dal twojego szefa z tego co usłyszał.. Korporacje sa fajnym i niewatpliwie kształcącym elementem w zyciu ale powinien byc to epizod i pod żadnym pozorem niewolno dopuścić by trwał on zbyt długo. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi mają rację sprawą powinien się zając prokurator! 05.02.10, 11:35 tyle że troszeczkę inaczej niż oczekują szefowie "oszołoma" ("oszołoma" - ciekawe że własnie ta nazwa prylgnęła od początku do tego sklepu ;) ) tj. powinna sprawdzić czy takie pranie mózgu, sekciarstwo itp. nie ma znamion działaności przestępczej... Odpowiedz Link Zgłoś
franz.jaeger Korea Północna, Chiny, ZSRR, Auchan 05.02.10, 15:19 Wszędzie ludziom odbijało tak samo z powodów ideologicznych. Tak, Pani z Auchana która bredzi coś o Prokuraturze i namierzaniu kogoś w Warszawie kto umieścił film, powinna pojechać własnie do Korei Północnej po dalsze wskazówki. Tam obrazą wodza jest sfilmowanie jego portretu nie w całości. Jak myślicie ile lat ciężkiego pudła nalezy się bandycie który ośmielił się nagrać i umieścic w necie kiczowatą piosenkę? www.smog.pl/wideo/32718/piosenka_auchan_zenada_roku/ Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: Korea Północna, Chiny, ZSRR, Auchan 05.02.10, 15:41 dopiero swoją reakcją zapewnili sobie "reklamę"... tak pewnie niewiele osób by o tym wiedziało wszak internet pełen tego typu badziewia... Odpowiedz Link Zgłoś
franz.jaeger Re: Korea Północna, Chiny, ZSRR, Auchan 05.02.10, 16:11 Tak a reakcja kierownictwa jest typowa dla popłochu jaki wywołuje w reżimach cokolwiek spontanicznego i oddolnego. Wszystko co nie jest starannie obmyśloną ściemą typu 10+1 lat albo śledzie za półdarmo od razu nadaje się do prokuratury... Swoją drogą do końca nie wiem czy to jest rzeczywiście drwina za jaką odbiera tę piosenkę management czy w istocie pracownikom coś z Filipin na głowy siadło Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: mają rację sprawą powinien się zając prokurat 11.02.10, 11:53 truten.zenobi napisał: > ("oszołoma" - ciekawe że własnie ta nazwa prylgnęła od początku do > tego sklepu ;) ) Może dlatego,że jak w 2003 roku otworzyli to były duże różnice w cenach na kasie - swego czasu jakiś gość zapłacił 85 zł za kilo (!) maki i potem poleciał do gazety zarzucając że Auchan oszukuje klientów - była afera a potem inne markety zafundowały sobie banery z tekstem " nie daj się oszołomić" i to stad ta nazwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vratislavian Imprezy integracyjne 05.02.10, 16:09 Nie uroniłbym łzy, gdyby kodeks pracy zakazał tych "imprez integracyjnych". Odpowiedz Link Zgłoś
kaczanoga Pracownicy supermarketu śpiewają: WE ARE THE AU... 05.02.10, 18:09 skoro powstało tyle różnych przeróbek to nie wierzę w to aby to była inicjatywa "oddolna"... pomysł musiał wypłynąć od jakiegoś ambitnego kierownika lub "dyrektora" działu. szkoda że robią z tego aferę bo lubię ten blaszak, który jako jedyny nie dał się ześwirować wycofaniem darmowych zrywek. nie ukrywam że kupuję tam właśnie z tego powodu... Odpowiedz Link Zgłoś
rowerzysta.3 Pracownicy supermarketu śpiewają: WE ARE THE AU... 05.02.10, 21:08 Widać niektórym sprawia radość praca za najniższa krajową. Nie sądzę że to jest pastisz tak jak to ktoś napisał. Żeby zrobić pastisz to nie idzie się do studia. Warunki domowe wystarczą. No i tekst jak i wykonanie powinny być bardziej ironiczne. Oni naprawdę się cieszą że tyrają w hipermarkecie Odpowiedz Link Zgłoś
nstemi Jaaasne 05.02.10, 22:37 Jasne, ze piosenka "wyciekła" do sieci przypadkiem, jasne jest że Auchan przypadkiem zareagował w sposób, który tylko zwiększy oglądalność filmiku. Przypadkiem jest także, ze tylko GW o tym pisze... Same przypadki, dzięki którym nazwa Auchan stała się ostatnio popularna... Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku możesz mieć rację 06.02.10, 02:07 to idealny sposób na reklamę choć autentyczny zawodzący śpiew mnie osobiście zbija z tropu tak to żenujące że aż prawdziwe chyba Odpowiedz Link Zgłoś
smc1 GAZETA UPADŁA 05.02.10, 23:11 Jest mi wstyd za poziom jaki reprezentuje gazeta.pl - od tzrch dni na głównej stronie wisi Auchan. Chciałbym żeby osoby, które występują w filmie pozwały "gazetę" za bezprawne upublicznianie ich wizerunku. Zrozumiałbym święte oburzenie gdyby pracownicy Auchan śpiewali treści faszystowskie, antysemickie, wulgarne, itp. Ale nic z tych rzeczy! Pozostaje mi mieć nadzieję, że ktoś kiedyś wypuści filmki z udziałem szanownych redaktorów i cała Polska będzie mogła się pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
takapustka Pracownicy supermarketu śpiewają: WE ARE THE AU... 05.02.10, 23:19 W zestawieniu TOP WIRALI na świecie nie jest źle... Ale zgoda. Trduno uwierzyć by to był film prawdziwy... Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku znam trochę firm 06.02.10, 02:05 zebrania wyjazdowe działów marketingu do wazeliniarskie spektakle czegoś obrzydliwego są TAK zaangażowani w miłość do firmy i TAK poważnie traktują sprzedaż tych swoich serków danonów, ksiażeczek dla dzieci i skarpet ze rzygać się chce a co do "pieśni nad pieśniami" oszą to pacany - zrobiłbym z tego taką kampanię reklamową ze do śmierci by ludzie pamiętali śmieszne piosenki - no i ich sklep to super szansa by sie wykazać poczuciem humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaguarek Re: Pracownicy supermarketu śpiewają: WE ARE THE IP: *.lublin.mm.pl 06.02.10, 10:47 Tym gwiazdom mikrofonu z Auchan proponuję nagranie kolejnego hitu, tym razem proponuję wykorzystać następujący przebój: www.youtube.com/watch?v=DhecpGGOP40 Odpowiedz Link Zgłoś