Gość: magician IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 11:46 macie swoje ulubione miejsca? gdzie można napić sie najlepszej kawy no i jaka to kawa :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inga_iga Re: Gdzie pijecie kawę?:) 17.02.04, 12:07 ostatnio czesto pijam kawe w Bazyli na wydziale prawa-nie dosc ze tanio to na dodatek smacznie:) fakt nie jest to reprezentacyjne miejsce ale przynajmniej nie musze sie ruszac z wydziału. Ps. pierogi ruskie maja tam chyba najlepsze w miescie. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatte Re: Gdzie pijecie kawę?:) IP: 62.233.177.* 17.02.04, 13:10 Kalambur, kiedyś Pożegnanie z Afryką Odpowiedz Link Zgłoś
ichi Re: Gdzie pijecie kawę?:) 17.02.04, 14:20 cofe heaven, miajsce bez klimatu zupełnie ale expresso pierwsza klasa! a latem to sobie je można zabrać, i pójść na jakąś ławeczkę gdzie milej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny Re: Gdzie pijecie kawę?:) IP: *.crowley.pl 17.02.04, 16:13 Cafe latte w salonie, jako element porannej rozmowy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peneloppa Re: Gdzie pijecie kawę?:) IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 17.02.04, 18:57 W łóżku,o poranku...Najlepiej,gdy przyniesie mi ja ktoś,kto dobrze wie jaką lubię najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onufry Re: Gdzie pijecie kawę?:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 19:42 kawę pić to tylko we Francji, Włoszech, Grecji. We Wrocławiu? hm, coffe heaven rzeczywiście jest niezła, Pożegnanie z Afryką sentyment pionierstwa, generalnie kawy u nas złe. A w barach najbardziej nie znoszę pytania: rozpuszczalna czy parzona? Jakby zapytać po prośbie o wodę: "brudną czy śmierdzącą?". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Gdzie pijecie kawę?:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 19:58 i cappuccino z proszku... brrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: Gdzie pijecie kawę?:) IP: *.kask.net.pl / *.magma-net.pl 17.02.04, 20:00 ech... kawa we Florencji... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onufry Re: Gdzie pijecie kawę?:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 20:36 .... koszmar, nauczyłem się zawsze pytać czy cappucino z proszku- w 90 % tak i jeszcze zdziwione oczy: co za pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxWroc Re: Gdzie pijecie kawę?:) IP: *.osiedla.net 17.02.04, 20:10 ja w coffe planet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retro Re: Gdzie pijecie kawę?:) IP: *.crowley.pl 17.02.04, 20:36 a nie zauważyłeś że kawa jest już gorsza niż kiedyś? już nie sprowadzają kawy, pijemy bele co kupowane w naszej kochanej ojczyźnie. dobre kawa już się skończyła teraz trzeba sobie nabić kabzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawiarz Re: Gdzie pijecie kawę?:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.04, 20:11 Super kawa, w dodatku tania jest w automatach Dallmayr Kaffe. Nie wiem czy prowadzą kawę w sprzedaży detalicznej? W knajpach podają berbeluchę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl Re: Gdzie pijecie kawę?:) IP: *.provider.pl / 62.233.177.* 17.02.04, 21:16 W siedmiu kotach dobre są kawy mrożone,coffe heaven tez jest niezłe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniel Re: Gdzie pijecie kawę?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 09:58 Duża latte w Coffe Planet i mam energii na caly tydzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicia Re: Gdzie pijecie kawę?:) IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.04, 10:02 Nie piję kawy, bo: a)zęby od niej żółkną b)ciśnienie skacze c)nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Gdzie pijecie kawę?:) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.02.04, 10:33 po pracy, w domku, ciepla kawa po turecku, taka z betonem :) przed kompem z włączoną jakąś strategią szkoda że tak rzadko bo... w pracy siedze długo i mam milion zajec po... bo... trzeba żonke zgonic od kompa... te jej układanki mnie wykończą :) pozdrawiam forumowiczów a zwłaszcza forumowiczki... Odpowiedz Link Zgłoś