Dodaj do ulubionych

WuWA- przegapilismy inwestycje:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 12:36
haha tak to jest jak sie wiadomosci o swiecie czerpie z forum zamiast
wystawic nos na zewnątrz- nie o wszystkim piszą w gazetach:) Hotel z wystawy
WuWA zostal wyremontowany (wlasnie konczą sie ostatnie prace) i to SWIETNIE.
w tej chwili ten budynek wygląda zapewne tak dobrze (a moze i lepiej) niz po
wybudowaniu. Szkoda ze reszta wuwy tak biednie... ale zawsze to pierwsza
jaskółka- oby tak dalej:)

Nazywa sie chyba Park Hotel ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: WuWA- przegapilismy inwestycje:) IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 20.02.04, 14:23
      a juz myślałem, że deweloper rozpoczyna drugi etap budowy osiedla ;)
      • Gość: Darek Re: WuWA- przegapilismy inwestycje:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.04, 14:48
        He he to mamy we Wrocławiu dwa hotele o niemal identycznej nazwie: niedawno
        wybudowany na Drobnera olbrzymi Hotel Park i nieco mniejszy, zabytkowy Park
        Hotel na Biskupinie :)
        • igi.wr Re: WuWA- przegapilismy inwestycje:) 20.02.04, 16:52
          a na drobnera to nie jest przypadkiem park plaza? :)
    • Gość: $ Re: WuWA- przegapilismy inwestycje:) IP: 212.127.95.* 20.02.04, 17:48
      hydral.com.pl/neo/teeold1.php?ref=000424&type=z&thread=0&f=1 -uniwerek
      mógłby jeszcze ten PANCERNIK przywrócić do pierwotnego wyglądu i koloru(białego)
      • Gość: wro2015 Re: WuWA- przegapilismy inwestycje:) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.02.04, 18:03
        no wlasnie - 'remontowali' ten budynke kilka lat temou... i co wyszlo? Gowno -
        sorry. Kolor? zygowato-pomarenczowy... Okna? Mniejsze... Stolarka? Gruba...
        Byla sciana boczna? Dzisiaj reklama

ach - i niech ktos teraz ogladnie zdjecie powyzej i porowna ze stanem
        dzisiejszym i ncie powie ze nie mam powodu do marudzenia

• Gość: kotbehemot Re: WuWA- przegapilismy inwestycje:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 19:18
          Szkoda wro ze nie widziales jak swietnie odstawili ten hotel- jest prawie biały
          złamany baaardzo lekko zółcią, rurki na dachu są czerwone (tak jak w
          oryginale), stolarka okienna szara. Wszystko az lsni od nowosci, naprawde to
          najładniejsszy remont jaki widziałem we Wroclawiu od lat. Jutro postaram sie
          zrobic zdjecia, jesli bedzie ladna pogoda..
          • Gość: wro2015 Re: WuWA- przegapilismy inwestycje:) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.02.04, 02:21
            hmmm... jak tak mowisz, to naserjo brzmi to fajnie... ciekawy jestem
    • Gość: kotbehemot Re: WuWA- obiecane zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 19:59
    • Gość: kotbehemot Re: WuWA- obiecane zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 20:01
      republika.pl/kotbehemot_zdjecia/wuwa/PICT0016.JPG

republika.pl/kotbehemot_zdjecia/wuwa/PICT0017.JPG

te zdjęcia wuwy zrobiłem wczoraj, remont jest moim zdaniem rewelacyjny!!!
      zwróccie uwagę na detale, m. in. czerwone rurki na dachu (o ile cos widac) i
      szarą stolarkę okien
      • Gość: $ Re: WuWA- obiecane zdjęcia IP: 212.127.95.* 23.02.04, 20:58
        republika.pl/kotbehemot_zdjecia/wuwa/PICT0016.JPG
        republika.pl/kotbehemot_zdjecia/wuwa/PICT0017.JPG
        Fajnie wygląda ale teraz to już nie będzie ten transatlantyk przycumowany w
        zielonej zatoce.
        • Gość: wro2015 Re: WuWA- obiecane zdjęcia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.02.04, 02:27
          no tak... naserjo fajnie... za miesiac moze wkoncu sie wybiore na (dlugi)
          spacer i dojde do budynku i sobie poogladam dokladnie... hehe

Ale dlaczego ten kolor? czy taki tez byl w orginale? Musze powiedziec ze z tym
          mam lekkie problemy... ale naserjo swietnie - to co widze na zdjeciach... a jak
          reszta tak samo, no to bardzo ladnie!
          • Gość: kotbehemot Re: WuWA- obiecane zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 13:36
            Heh.. kiedys z kumplami robilismy prace na konkurs o wuwie własnie
            (wygralismy;)))) i z tego co pamiętam to własnie to wszystko było kolorowe
            przed wojną. Nie pamietam czy elewacja była zółta, ale na pewno te rurki były
            czerwone. modernizm to nietylko nudna biel, to także intensywne kolory w
            detalach:) Zreszta widac to na przykładzie sławnej willi de stijl w utrechcie
            • Gość: wro2015 Re: WuWA- obiecane zdjęcia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.02.04, 17:08
              tak tak to wiem ... courbisier przecierz tez mial swoje kolory, nie myslalem po
              prostu, ze caly budynek byl kremowaty...

ach i do bieli... prosze nie mow 'nudna' ;)
              • Gość: kotbehemot Re: WuWA- obiecane zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 17:19
                Biel jest bardzo elegancka. We Wrocławiu jest jej mało i dlatego jest przeze
                mnie uwielbiana i porządana (np dlaczego kamienic nie mozna by po prostu na
                snieznobiało???). Ale... wole modernistyczne kolorki- lekkie, zaznaczone jako
                akcent, bardzo "techniczne" tzn zadne spatynowane;) ale kolorki. Wole to niz
                biel chociaz biel tez lubie czemu nie
            • Gość: $ Re: WuWA- obiecane zdjęcia IP: 212.127.95.* 29.02.04, 17:18
              hydral.com.pl/neo/teeold1.php?ref=000032&type=z&thread=0&f=1 -tutaj
              wygląda jakby był biały przed wojną ale to czarno-białe zdjęcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka