mmala6 29.04.10, 13:51 z góry przepraszam jeżeli ten wątek już był ale jak na złość nie działa mi dziś wyszukiwarka. Mam skierowanie dla Młodego do Promyka do neurologa, czy możecie kogoś polecić albo odradzić zanim zacznę tam dzwonić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: Promyk Słońca neurolog 29.04.10, 14:20 dodzwoniłam się i jest tylko jedna -dr Ambicka, ktoś zna? Odpowiedz Link Zgłoś
lesiomama Re: Promyk Słońca neurolog 29.04.10, 18:15 Ja byłam dzisiaj - bardzo fajna babka. Wcześniej byłam u innego neurologa (poza Promykiem) i nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. A ta pani doktor bardzo konkretna i z podejściem do maluszków. Jak będę miała jeszcze iść to napewno do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
solania123 Re: Promyk Słońca neurolog 30.04.10, 06:17 Ja mam bardzo duże doświadczenie jeśli chodzi o neurologów, gdyż mój synek- wcześniak, ma problemy neurologiczne. Jedno Wam powiem, wizyta u dr Ambickiej to jakaś paranoja- trwa zaledwie kilka minut, bo pacjenci umawiani są co 5-10 minut. Dobry neurolog powinien dokładnie zbadać dziecko, coby niczego nie przeoczyć. Średnio taka wizyta powinna trwać minimum 30 minut. Nie będę się wypowiadać na temat umiejętności Pani Doktor, bo to nie o to chodzi, tylko o sposób i czas przeprowadzenia wizyty. Moim zdaniem Pani Dr nie będzie w stanie dobrze zbadać dziecka w takim czasie. fotoforum.gazeta.pl/a/38521.html Antoni- 02.01.2009 -32hbd- 940 gr Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Promyk Słońca neurolog 01.05.10, 16:08 zobaczymy. I tak zamierzam Młodego zapisać na wszelki wypadek do dr Dołyk. Tylko do niej pewnie terminy będą na wakacje, a chcę żeby zobaczył go ktoś wcześniej, no i Promyk mam za darmo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chudonoga Re: Promyk Słońca neurolog 04.05.10, 09:26 Byliśmy na NFZ u dr Ambickiej - Ciby i faktycznie badanie było dość pospieszne. Chyba "za gęsto" rejestrują pacjentów, bo weszliśmy do gabinetu z poślizgiem prawie godzinnym. Ale mamy porównanie, bo wczesniej byliśmy na wizycie płatnej u dr Ujmy - Czapskiej, która poświęciła nam 45 minut, wyczerpująco odpowiedziała na wszystkie pytanie, dała nam wiele porad i... zasugerowała, żebyśmy na NFZ zgłosili się do Promyka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Promyk Słońca neurolog 04.05.10, 20:55 ja idę z do Ambickiej za darmo ale z medicoveru, więc tak jakby prywatnie;-) więc może poświęci nam więcej czasu, hehe U Ujmy Czapskiej byłam ze starszym synem, 5 lat temu. Uważam że jest nieco przereklamowana;-) moim ideałem jest dr Dołyk:-) Odpowiedz Link Zgłoś
agusek22 Re: Promyk Słońca neurolog 10.05.10, 22:25 Dzięki, właśnie szukam jakiegoś neurologa na cito, zobaczymy jak tam z terminami, bo w dolmedzie jestem zapisana na koniec maja. Odpowiedz Link Zgłoś