krzyszmal 12.07.10, 10:38 na tani pokoj hotelowy to moze i sie nada, ale na mieszkanie.... nigdy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lk1982 Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.as.kn.pl 12.07.10, 10:54 Może na krótką metę wystarczy, na czas jakiś. Pod warunkiem, że to co najwyżej noclegownia, a sporo części dnia spędzamy poza domem. Niemniej urządzone jest świetnie i to chyba 100% co można z takiego metrażu wydusić. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix-kiddo Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy 12.07.10, 14:33 Przypomniały mi się czasy, kiedy mieszkałam w Hotelu Asystenta. Wtedy też ludzie na 13-15 m. kw. cuda robili (antresola to była podstawa). Tyle że kuchnia i łazienka nie były wliczane, bo były osobno, na korytarzu, więc w pokoju robiło się tylko sypialnię i salon. Nie wyobrażam sobie całego mieszkania na 13 m. kw. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy 12.07.10, 20:23 beatrix-kiddo napisała: > Przypomniały mi się czasy, kiedy mieszkałam w Hotelu Asystenta. Ehh, hotele asystenckie rządzą! U mnie pokoje zamiast jednej ściany miały szafy z płyty pilśniowej. Przez te szafy można było doskonale słyszeć swawole sąsiadów. Ale wracając do artykułu: Dlaczego nie ma zdjęć pokazujących łazienkę??? Węszę w tym podstęp... Poza tym, słaby pomysł nie mieć szafy na ubrania, tylko wszystko trzymać na wieszaku. No i kuchnia nadaje się li i jedynie do podgrzewania mało tłustych i mało wonnych potraw... Bo wszystko leci do sypialni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głowonóg Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.07.10, 22:47 Ten człowiek zamieszkał w łazience i upiera się, żeby łazienkę nazywać mieszkaniem. Jego wola, ale żeby zaraz nadawać za ten nonsens doktorat? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir A teraz niech lokator zwichnie nogę 11.10.10, 17:13 A teraz niech lokator zwichnie nogę - już nie mówię o złamaniu - i wspina się górę. Nie, nie mówię, że aranżacja całego mieszkania na 13 m^2 to zły pomysł. Mówię tylko, że łóżko i łazienka powinno być ZAWSZE dostępne nawet dla osoby na wózku. Można zrobić łóżko składane na ścianę, efekt będzie taki sam a w razie czego będzie łatwiej dostępne. Przestrzeń gdzie teraz jest łóżko można wykorzystać jako szafę i przechowalnię. Odpowiedz Link Zgłoś
man22 Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy m... 12.07.10, 10:59 Kupię mieszkanie na 10 metrach kwadratowych. Proszę o poważne oferty czekam na info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qść Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.cdma.centertel.pl 12.07.10, 11:14 Hardkor? Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy 12.07.10, 23:15 no to Ten lepsiejszy Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy 13.07.10, 02:45 No to jest dobre, ale nie chciałbym mieszkać pod nim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca gralutacje 12.07.10, 11:15 szymon gralutacje :) kiedy robimy parapetówke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: gralutacje IP: *.magma-net.pl 12.07.10, 11:44 trauma:( myślę że jeśli pan tam mieszka od 2008 to już pierwsze objawy psychologiczne ma gwarantowane niby ogolnie wrazenie raczej pozytywne, ale urzadził je jak na projektanta zawodowego i doktora-to-be średnio, styl ikea i mało przedmiotów, nawet nie ma roweru? ksiazek, artykułow plastycznych (no nie wiem, papier, fraby, etc, rejzbret?) a jak kogoś zaprosi to gdzie drugie krzesło? a toaleta - łazienka? na korytarzu? w latach 60 i 70 na Zachodzie próbowano tak akademiki urzadzac, ale co najmniej 20kilku metrach to było ok. Takie nadbudówki, antresolki, szafy w scianach to wszystko już było własnie wtedy, tylko w akademiku czesto dodatkowo była np. wspolna na 4-6 osób duza kuchnia z jadalnią, albo jakis living room wspolny dla kilku pokoi, wlasnie jako pokoj do zycia przeznaczony, no i z reguły mieszkasz tam czasowo. Nie wiem czy bym nie wolała wynajmowac zamiast ładowac kase w taką celę. Nawet te 13 metrów liczac po 4 000 za metr to około 50 tys. do tego wyposazenie i remont drugie tyle, o nie... szkoda kasy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h. Re: gralutacje IP: 82.41.223.* 12.07.10, 18:22 zgadzam sie. to bieda z nedza tak mieszkac. poza tym styl b. surowy, wnetrze aseptyczne, zadnych przedmiotow nadajacych mu cieplo. no i, co zastanawia najbardziej, jacy to ludzie dzis w Polsce robia doktoraty, skoro nie maja w domu nawet jednej ksiazki?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bookowner Re: gralutacje IP: 208.232.182.* 12.07.10, 19:04 :) jak chce dobrych książek idę do dobrej biblioteki, chce zjeść idę do dobrej knajpy. Wiec argument, ze doktor to ktoś kto MA książki w domu - z dupy na mój skromny gust :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: gralutacje 12.07.10, 19:24 Poza tym, ogromna część materiałół obecnie dostępna jest w bazach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głowonóg Re: gralutacje IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.07.10, 22:51 ..jak zjeść to do knajpy.. a jak mieszkać to do dobrego hotelu ;-) I nie trzeba się w tym pudełku na króliki pojawiać. W Warszawie też to mamy - nazywa się u nas City Self Storage i umożliwia wynajęcie klitek. Przeważnie ludzie przechowują tam dokumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir You made my day 11.10.10, 17:15 You made my day - pudełko na króliki - tarzam się ze śmiechu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Re: gralutacje IP: 79.97.77.* 12.07.10, 23:16 > skoro nie maja w domu nawet jednej ksiazki?! a po co zagracac mieszkanie jakims nie potrzebnym papierem no chyba zeby sie lasnowac przed znajomymi jaki to ja jestem oczytany a w glowie sianio o ereader to pewnie w zyciu nie slyszales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: gralutacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 07:55 O tym niewygodnym szajsie? Dziękuję, postoję. Wolę prawdziwą książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir Kiedy byłem studentem 11.10.10, 17:18 Kiedy byłem studentem i miałem tylko tyle ile zarobiłem poza godzinami na uczelni to "kupowałem" książki w "sklepie internetowym" "ThePirateBay.org", ale teraz kiedy już zarabiam uczciwe pieniądze, kupuję prawdziwe książki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: gralutacje IP: 208.232.182.* 12.07.10, 19:16 tak, jeszcze palety, kilku pędzli sztucznych wąsów i beretu brakuje... w końcu artysta! Biedne wyobrażenie artysty :) Ciekaw jestem po czym wnosisz objawy psychologiczne... Wrocław to duże miasto i niektórzy potrzebują miejsca gdzie przyjdą wieczorem umyją się (łazienka prawdopodobnie jest za szafą), wyśpią się (duże wygodne łóżko), rano walną kawę i do roboty! Z tego co wiem to niektórzy artyści zmieniają literkę w nazwie i posiadają Rover'y :) Przy takim trybie życia potrzebujesz czegoś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
majoo Re: gralutacje 12.07.10, 20:53 Fantastiko! Zrobić przytulne mieszkanko z takiej dziury to mistrzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: gralutacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 07:55 No właśnie. Więc niech koleś próbuje, może mu się w końcu uda z tego zrobić przytulne mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jabu1959 Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy m... 12.07.10, 11:32 Interesujący pomysł. Autorowi gratuluję inwencji i ...odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
szafir51 Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy m... 12.07.10, 11:42 Prawda jest taka, że gościu przerobił kibel na mieszkanie. I teraz dwie sprawy: 1. Gratuluję pomysłu, inwencji i wykonania. Świetnie wyszło. 2. "Chcę pokazać, że niewiele nam potrzeba, a mieszkanie jest w zasięgu ręki. Taka kawalerka jest dobra na start. Poza tym to idealne rozwiązanie dla tych, którzy do domu wracają późnym wieczorem" - zamieszkanie w przerobionej ubikacji może być dobre dla jednej osoby, o minimalnych wymaganiach i tylko i wyłącznie z musu. Przekonywanie kogokolwiek, że to jest praktyczne i wygodne jest zwykłym naciągactwem. Odpowiedz Link Zgłoś
excrtvybunim Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy 12.07.10, 20:04 Artykuł jest alarmujący. Źle się dzieje w naszym kraju, przypomina mi to programy telewizyjne z Korei o tym ,że z korzeni i chwastów też można ugotować zupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głowonóg Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.07.10, 22:56 Wpis miesiąca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.home.aster.pl 13.07.10, 01:00 true Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawskaja Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.xdsl.centertel.pl 13.07.10, 07:13 prawda, po stokroć prawda! może w jakimś sensownym państwie faktycznie byłoby to wydażenie artystyczne, u nas jednak mocno zalatuje propagandą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,, Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.10, 21:31 szafir daj spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głowonóg Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.07.10, 22:53 Dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość celem przetestowania IP: 81.219.63.* 12.07.10, 12:06 trzeba mu, jak w tym starym kawale dokwaterować żonę, teściową i kozę. zobaczymy, czy wtedy też będzie taki zadowolony. A jak będzie - to do Japonii go. Tam "mieszkania" są jeszcze mniejsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.wroclaw.mm.pl 12.07.10, 12:18 Ciekawe gdzie ubrania trzymać, bo pod łóżkiem jest tylko łazienka... No i jak tu wrócić późno z pracy i się umyć? Trochę to nie cywilizowane. Altanki na działkach są większe. Jeśli to ma być oznaka zainteresowania wrocławskimi problemami mieszkaniowymi przez Biuro Rozwoju Miasta i Biuro Rozwoju Gospodarczego, to gratulacje. A może by tak jakieś bloki mieszkalne zamiast kolejnych biurowców i galerii handlowych? Miasto bez mieszkań i ludzi, którzy w nich będą chcieli mieszkać się nie rozwinie. :( Odpowiedz Link Zgłoś
lempickabis tak mu się podoba klimat 12.07.10, 12:40 dzielnicy, że nawet nie zachował oryginalego podziału okna. Między innymi przez takie beztroskie czy raczej bezmyślne działanie traci się klimat dzielnicy. Niby nic - stolarka okienna, a wygląda paskudnie jak każdy wstawia okno z innymi podziałami. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: tak mu się podoba klimat 12.07.10, 12:49 lempickabis napisała: > dzielnicy, że nawet nie zachował oryginalego podziału okna. Między > innymi przez takie beztroskie czy raczej bezmyślne działanie traci > się klimat dzielnicy. Niby nic - stolarka okienna, a wygląda > paskudnie jak każdy wstawia okno z innymi podziałami. To samo chciałem napisać. I to jest artysta niby, ktoś kto z racji wykonywanego zawodu powinien mieć jakieś poczucie estetyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goszc Re: tak mu się podoba klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 18:41 Dokładnie!! To raczej wandalizm i wstydzior!! Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: tak mu się podoba klimat 12.07.10, 20:41 Dołączam się w wyrazach potępienia. Też od razu to zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
manu74 Re: tak mu się podoba klimat 12.07.10, 21:58 nie dość że z zewnątrz słabo - to jeszcze paskudnie od wewnątrz. żal patrzeć na proporcje podziału tego nowego okna :( lempickabis napisała: > dzielnicy, że nawet nie zachował oryginalego podziału okna. Między > innymi przez takie beztroskie czy raczej bezmyślne działanie traci > się klimat dzielnicy. Niby nic - stolarka okienna, a wygląda > paskudnie jak każdy wstawia okno z innymi podziałami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawskaja Re: tak mu się podoba klimat IP: *.xdsl.centertel.pl 13.07.10, 07:19 dokładnie! i jak tu wymagać przestrzegania najprostszych zasad estetyki od zwykłych ludzi skoro nawet wykształcony, świadomy ich artysta propaguje samowolkę?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to wandalizm IP: 62.69.219.* 13.07.10, 13:40 To widzę, że nie tylko mnie uderzył ten wandalizm. Jak osoba z wykształceniem tego typu zmienia typ stolarki okiennej? Może dopasowuje się do większości która już takie beznadziejne okna wstawiła, ale to też nie jest usprawiedliwieniem. Takie klitki dla studentów to nic nowego. Dorabianie teorii do braku finansów bo szczególnie nowoczesnych rozwiązań w tym nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia57 Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy m... 12.07.10, 13:00 dla mlodzika to moze i dobre, pod warunkiem ze ma duzo tezyzny fizycznej zeby skakac po drabince, a ile ma guzow na glowie, walac w sufit. Mimo wszystko, 13m to troche malo, ale pomysl niezly. Odpowiedz Link Zgłoś
aanuk.i Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy m... 12.07.10, 13:29 wszystko super - pod warunkiem,że ma się jeszcze szafę wielkości 13m2:) poza tym rozumiem, ze Pan, który mieszka w tym ...pokoiku, bo mieszkaniem tego nie nazwę, nie przewiduje żadnej rodziny. Jeżeli ma kasę to super - kupi sobie większe mieszkanie, ale żyjemy w Polsce - nikogo nie stać, żeby najpierw kupić sobie małe mieszkanie, potem duże. To mieszkanie wygląda jak z katalogu, no i co z tego? katalogowe mieszkania, są właśnie dlatego katalogowe, że nikt tam nie mieszka;)) kiedyś mieszkałam w czeskim akademiku, gdzie ubikacja i kuchnia była na korytarzu, a nasz pokój miał ok. 10m2 - większosć czasu mieszkałam tam sama, ale ledwo dało się to wytrzymać - ciągły bałagan i rzeczy, które nigdzie się nie mieszczą - nie wspominam co się działo kiedy ktoś przychodził:) Nikt mnie nie przekona, ze warto kupić taką klatkę "na start", szczególnie, że w Polsce trudno jest potem "znaleźć pieniądze" na docelowe mieszkania. Może oderwany od rzeczywistości artysta nie ma potrzeby gotowania, zapraszania znajomych itd ani nie myśli o przyszłości. hmm...a może po prostu w Polsce artyści mogą sobie pozwolić na kilka mieszkań?:) z własnego doświadczenia wiem jak trudno zarobić sztuką na życie, a co dopiero na mieszkanie, a raczej kredyt:) jeżeli ktoś nie dostanie klaustrofobii w owym mieszkanku to gratuluję i życzę powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zachód Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 19:14 Piszesz tak szeroko, ale spojrzenie na całość masz bardzo wąskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aanuk.i Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy 13.07.10, 11:14 to uświadom mnie, człowieku o szerokim spojrzeniu na świat:) możesz nawet w jednym zdaniu pokazać jakie masz szerokie spojrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccccccc A gdzie PrYsZnIC ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 13:31 A gdzie PRySzNIC ? Czy ten pan nie zamierza się myć ? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
c2h6 Re: A gdzie PrYsZnIC ? 12.07.10, 13:39 Gość portalu: ccccccc napisał(a): > A gdzie PRySzNIC ? Czy ten pan nie zamierza się myć ? :))))))) > W tym jest właśnie cały myk. On się tak zabezpiecza przed gośćmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Podobno jest, pewnie po drugiej stronie szafy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:50 Podobno jest, pewnie po drugiej stronie szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ras Re: A gdzie PrYsZnIC ? IP: *.perr.cable.virginmedia.com 13.07.10, 11:45 Gość portalu: ccccccc napisał(a): > A gdzie PRySzNIC ? Czy ten pan nie zamierza się myć ? :))))))) > I tak ma lepiej bo nie musi robić w krzakach jak zwierzę, to znaczy jak Pan Józek -> lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,8034498,_Robie_w_krzakach__jak_zwierze___Zamurowali_mu_ubikacje.html. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dim Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.10, 14:26 Szedłem wczoraj rano ulicą Bolesława Chrobrego i mijając nielegalnie rozklejone plakaty "Łokietka 5", oglądając ten cały śmietnik z toreb po chipsach, opakowań po dopalaczach, flaszek po piwie itp. naszła mnie refleksja, że chyba mała "Akcja Wisła" przyniosłaby jakieś pozytywne efekty. Wpompowanie w Nadodrze góry pieniędzy będzie miało chwilowy skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Ta cała dzielnica to tragedia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 16:15 ...zauważcie że na chodniku przy okienkach do piwnic leżą jeszcze betonowe płyty z czasów wojny (piwnice służyły jako schrony przeciwlotnicze). Nikomu to nie przeszkadza od 60 lat! Nie wspoominając już o zastawionych autami, pozbawionych nawet trawy, zasypanych śmieciami lub zabetonowanych podwórkach. Albo elewacje pomalowane do parteru, a powyzej 1go piętra zbity tynk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Ta cała dzielnica to tragedia... IP: 91.123.169.* 13.07.10, 06:35 Dzisiejszy beton tyle nie wytrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszka komuszka Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.smtsoftware.com 12.07.10, 16:42 I to jest przyszlosc naszego rynku mieszkaniowego. Teraz bedzie mozna zaspiewac 23Kzl za metr (300Kzl / 13m = 23K) Bo przeciez wiadomo, ze mieszkanie nie moze byc tansze niz 300K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasty Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.wroclaw.mm.pl 12.07.10, 17:47 Tragedia.. może pomysł fajny, ale tylko na noclegi. Jak gotować w takiej klitce, a jednocześnie żyć, korzystać z toalety? Troszkę to dziwne. Wygląda ładnie, ale myślę, że po tygodniu bym miała serdecznie dosyć. Jeszcze jako pokój, a do tego mała łazienka i mała kuchnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ras Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.perr.cable.virginmedia.com 13.07.10, 11:49 Gość portalu: muszka komuszka napisał(a): > I to jest przyszlosc naszego rynku mieszkaniowego. Myślę że lepsze to niż u Pana Józka walącego kloce w krzaczorach (chociaż z drugiej strony ma całe 17 metrów do swej dyspozycji!) lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,8034498,_Robie_w_krzakach__jak_zwierze___Zamurowali_mu_ubikacje.html albo Pana Adama, też z Łodzi (swoją drogą ciekaw jestem czy jeszcze żyje) lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,7140101,Bezdomny_mieszka_w_samochodzie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.10, 17:48 Ciasne ale własne a do tego czyste i zadbane.Fajne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazetadodupy zaprojektowal??? IP: 94.75.125.* 12.07.10, 17:54 dosc banalnie urzadzil, raczej Odpowiedz Link Zgłoś
fo.xy Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy m... 12.07.10, 18:31 "Inicjatywę nagłaśnia Biuro Rozwoju Miasta, które zajmuje się rewitalizacją Nadodrza. - Chcemy, żeby zgłaszały się do nas kolejne osoby, które zrealizowali swoje pomysły na aranżację zaniedbanych mieszkań. Urząd popiera ten projekt i będziemy go propagować - mówi Katarzyna Chrobak-Eilmes z Biura Rozwoju Gospodarczego." hmm, a mnie ciekawi, jak wyglada to poparcie ze strony urzedu. Cos mi mowi, ze cale wielkie poparcie to tekst w stylu: "Bardzo dobry pomysl, gratulujemy" :P Odpowiedz Link Zgłoś
mlodywroclaw.pl Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy m... 12.07.10, 18:31 Szymon Hańczar nie mieszka w tym mieszkaniu. To jego mieszkanie zapasowe - głównie dla znajomych spoza Wrocławia, którzy wpadają na dzień lub dwa. Nie mniej jednak inicjatywa bardzo fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brother Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: 208.232.182.* 12.07.10, 19:01 zgadza się: - mieszka tam Szymon HANCZAR :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.10, 19:36 Po pierwsze nie Hańczar tylko Hanczar. A jak nie znasz jego nazwiska to nie skąd możesz wiedzieć czy on tam mieszka czy nie! Odpowiedz Link Zgłoś
wandad Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy m... 12.07.10, 19:28 ...umieścił w niej luki na kapcie i buty, które sam wykonał... To facet i buty produkuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Powinien spróbować na okrętach podwodnych IP: *.static.sdyl0430.digis.net 12.07.10, 19:41 Tam by miał pole do popisu. Odpowiedz Link Zgłoś
smokpz Teraz wyobraźcie sobie że macie grypę (lub kaca), 12.07.10, 19:51 macie dreszcze, potwornie boli głowa i chcecie się położyć. 1 szczebelek, 2 szczebelek, 3 szczebelek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Teraz wyobraźcie sobie że macie grypę (lub ka IP: *.chello.pl 12.07.10, 21:21 smokpz napisał: > macie dreszcze, potwornie boli głowa i chcecie się położyć. 1 > szczebelek, 2 szczebelek, 3 szczebelek... ROTFL:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Całe mieszkanie - jak z głębokiego Peerelu 12.07.10, 19:52 A ja naiwnie sadziłam, że czasy pomysłów racjonalizatorskich, czyli legalnej paranoi mamy już dawno za sobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clio Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.acn.waw.pl 12.07.10, 20:42 Pomysł i projekt ciekawy. Pod warunkiem, że: - wszystkie ubrania, jakie posiadasz, mieszczą się na wieszaku długości metra - wystarczy ci kąpiel w zlewozmywaku - całość książek, segregatorów, jakichś tekstów, jakie posiadasz, do tego komputer, drukarka i cały ten "biurowy", a jednak przydatny w domu sprzęt, zmieści ci się na jednym biurku - kuchni używasz do robienia herbaty i zalewania gorącego kubka No, to wówczas można w takim mieszkaniu mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy IP: *.as15444.net 12.07.10, 22:01 Się nie doczytało... Mieszkanie posiada łazienkę: natrysk dużą umywalkę i muszlę klozetową (tez pełen wymiar:) - niestety nie udokumentowaną fotografiami - jedynie opisem. Na co najmniej dwóch zdjęciach masz ogromne (jak na skale mieszkanka) drzwi do szafy... Kuchnia - pełna opcja przy porannej kawie i wieczornej herbacie a i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
isobe Re: Całe mieszkanie na 13 metrach - jak z reklamy 13.07.10, 02:47 Zaręczam, że niemusi byc tak strasznie, jak Ci sie wydaje! Mieszkałam w identycznym (rozmiarowo i organizacyjnie) mieszkaniu przez ponad rok i było super! Kuchnia dwupalnikowa,więc da sie gotować bez problemu i z przyjemnością, mini-lodówka pod spodem, w łazience pralka "40-tka"(dla 1os.wystarczająca)i pełnowymiarowa wanna! (178 cm) Spanie na antresoli, pod nią przechowywanie i sofka (rozkładana, wiec i goście mogli nocować!). Pod oknem z jednej strony biurko narożne, wiec i sie wielki komputer mieścił. Z drugiej strony szafa - wysoka i wąska, z szufladami na dole (brawo IKEA za meble do małych przestrzeni!) Mieściła wszytskie moje rzeczy sama nie zajmujac dużo miejsca (jej głębokość to ok. 30 cm, ubrania wiesza sie "frontem", nie bokiem) A "graty"chowałam do pawlacza w korytarzu. Grunt to pomysłowość i dobre planowanie! Nigdy mi niczego nie brakowało w tym mieszkaniu, było przytulne, świetnie zorganizowane i pozwalało na normalne funkcjonowanie - pracę, zabawe, wypoczynek etc. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Genialne rozwiązanie - dla tych, ktorzy 12.07.10, 20:45 uwierzyli w dobrobyt w III RP. Za czasów PRL - niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
majoo Brawo! 12.07.10, 20:51 Jestem pod wrażeniem! Zawsze imponowały mi osoby umiejące zrobić coś z niczego. Odpowiedz Link Zgłoś