sasiad234
30.07.10, 20:29
Witam wszystkich, mam problem którego sam nie potrafie rozwiązać, znajomi dookoła również nie potrafią mi pomóc, sprawa wiąze się ze szkolnictwem we Wrocławiu, dokładnie z grafiką komputerową, już pare lat ucze się (sam) tego fachu, chciałbym podjąć nauke w tym kierunku, ukończyłem jakis kurs roczny we Wrocławiu (grafika komputerowa) jednak to była jedna wielka ściema, problem wyglada następująco:
1. Znalazłem szkołe typowo graficzną jednak jej koszt wynosi 7tys za 1 rok jest to dla mnie za duza kwota. (odpada)
2. pomyślałem ze może ASP jednak z tego co czytałem jest wymagane na wstępnie 10 prac malaskich i 10 prac rysunkowych, z rysunkiem mysle ze bym sobie poradził ale malowałem ostatni raz w przedszkolu i z tego co słyszałem od ludzi którzy próbują się tam dostać jest bardzo cieżko (odpada)
3. zostaje jeszcze wyższa szkoła informatyki jednak ukończyłem 2 letnie technikum informatyczne i wiem ze z programowanie bym sobie nie poradził a z tego co rozmawiałem z ludzmi którzy są na infie to programowanie jest przez pierwsze 2 lata (odpada)
Więc problem już znacie, szukałem dość dużo w Internecie jednak nic ciekawego nie potrafie znaleźć, konkretnie chodzi mi o nauke nie o papier. Także chciałbym podjąć nauke w tej dziedzinie ale te argumenty powyżej mi na to nie pozwalają, proszę o jakąs pomoc lub podpowiedzi.
Z góry dziekuje za odpowiedzi
Pozdrawiam
sasiad234
WWW.ss3design.carbonmade.com