fogelek 10.10.10, 19:43 Gdzie we Wro można kupić dobry tytoń do palenia papierosów, np Van Nelle albo Pueblo? Wszędzie jest ten sam syf np żółty Drum dzięki za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liwiaaa Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? 10.10.10, 23:23 widziałam w Magnolii dziś stoisko z tytoniami.. na parterze, przy aptece nie wiem, czy są te o które pytasz, ale są dobre :) kupiłam do fajki wodnej Odpowiedz Link Zgłoś
fogelek Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? 11.10.10, 09:05 dzięki :) a kupiłaś tytoń fajkowy czy papierosowy do skręcania? Odpowiedz Link Zgłoś
liwiaaa Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? 11.10.10, 21:39 fajkowy :) ananasowy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
fogelek Gdzie można kupić dobry tytoń? 12.10.10, 11:33 byłem, niestety z normalnych tytoniów to najlepsze co było to irlandzki Golden Virgin. Nie wierzę, żeby we Wrocławiu nie można było kupić nic lepszego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guantanamo Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 14:17 A co chcesz od choćby granatowego Druma? Uważam, że to rewelka, tak jak wspomniany Golden Virginia z Mullingar, Irl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? IP: *.wroclaw.mm.pl 12.10.10, 15:09 W Polsce jest jakiś monopol z tytoniem i to co jest to właściwie tylko Drum i Golden. Jak by ktoś znał miejsce gdzie są inne to też będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: captain Close Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? IP: *.wroclaw.mm.pl 12.10.10, 17:22 Ze trzy lata temu pojawił się Amber Leaf, ale szybko zniknął. Najbliższy sklepik z dobrym tytoniem jest w RFNie. Albo w Czechach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanityton2014 Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? IP: *.play-internet.pl 04.06.13, 11:21 Sprzedam tytoń robiony na bazie tytoni malboro, ciety profesjonalną maszyną,bezpieczna wysylka w 24 h. MOŻLIWY DOWÓZ w woj.pomorskim,kujawsko-pomorskim,zachodnio-pomorskim... kontakt 536097458 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tani Tytoń Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.02.14, 08:17 tani tytoń naprawdę dobre tytonie papierosowe już od 80zł/kg gdzie kupić tytoń Odpowiedz Link Zgłoś
freddymax Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? 01.01.15, 15:42 szukacie jakiegoś dobrego tytoniu do kręcenia papierosów? To tak jak Ja jakiś czas temu proste, że nie opłaca się go kupować detalicznie lepiej zainwestować w większą ilość i mieć to z głowy na jakiś czas a i ile czasu można zaoszczędzić ja kupuję na www.skleptytoniowy.pl maja ceny hurtowe a i nie musze łazić nigdzie tylko szybko do domu przywiozą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.15, 16:10 pilnie kupię dla żony minimum 2kg.dobrego tytoniu drobnoziarnistego,ostatnie zapasy już się kończą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Sprzedam tytoń 1 kg marlboro oraz route 66 IP: *.icpnet.pl 02.09.15, 21:18 MAM NA SPRZEDAZ TYTOŃ IDEALNY JAK SKLEPOWY , POCIĘTY W NITKI, SUCHY OD RAZU MOZNA GO NABIJAĆ W GILZY,CENA 80ZL KG PLUS 20 ZL KOSZT DOSTAWY ZAMÓWIENIA SMS LUB DZWONIĆ NA NR 665191830 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.09.15, 18:54 Za dużo pieniędzy wydajesz na tytoń albo papierosy?? utaj dowiesz się jak zaoszczędzić nawet kilkaset złotych miesięcznie na domowym tytoniu, wszyscy go sobie chwalą stebox.pl/domowy-tyton/xgzle5s Odpowiedz Link Zgłoś
liwiaaa Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? 12.10.10, 21:35 yh... no przykro mi :( Odpowiedz Link Zgłoś
byk1017 ja wam moge sprzedać 29.10.10, 16:12 Sprzedam tyton kolekcjonerski 2kg liście do cięcia Opis produktu: Aukcja ma charakter kolekcjonerski! Tytoń niemiecki lisćie do cięcia. 2 kg Producent: Imperial Tobacco Waga: 2 kg Moc: średnie, mocne Smak: naturalny Mieszanka jasnych i ciemnych liści do cięcia I palenia. Aukcja tylko dla osób, które ukończyły 18 lat. Waga 2 kg! tylko 99zł Moj nr 510194687 dzwoncie Aukcja ma charakter kolekcjonerskich i w żaden sposób nie zachęca do palenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael milan Re: ja wam moge sprzedać IP: *.im-muenchen.de 27.04.15, 16:56 Hallo, ja moglbym kupic ten tyton jezeli on jeszcze jest do kupienia. Michael milan Odpowiedz Link Zgłoś
byk1017 Ja mogę sprzedac dwoncie 510194687 29.10.10, 16:13 Sprzedam tyton kolekcjonerski 2kg liście do cięcia Opis produktu: Aukcja ma charakter kolekcjonerski! Tytoń niemiecki lisćie do cięcia. 2 kg Producent: Imperial Tobacco Waga: 2 kg Moc: średnie, mocne Smak: naturalny Mieszanka jasnych i ciemnych liści do cięcia I palenia. Aukcja tylko dla osób, które ukończyły 18 lat. Waga 2 kg! tylko 99zł Moj nr 510194687 dzwoncie Aukcja ma charakter kolekcjonerskich i w żaden sposób nie zachęca do palenia. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_lipinski Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? 13.07.14, 20:45 U mnie, w Karpaczu ! ___ Jestem najlepszym kandydatem na stanowisko Burmistrza Karpacza ! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=88250 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? IP: *.as.kn.pl 12.10.10, 15:09 ja kupiłam liscie virginia za 25 zł wysuszyłam w ręku przemieliłam i mam co palić . sama robie papierosy i wychodzi bardzo tanio paczka Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno A nie masz "tego" w doniczce? 12.10.10, 16:22 Dlatego Ci tak tanio wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
byk1017 Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? 29.10.10, 16:12 Sprzedam tyton kolekcjonerski 2kg liście do cięcia Opis produktu: Aukcja ma charakter kolekcjonerski! Tytoń niemiecki lisćie do cięcia. 2 kg Producent: Imperial Tobacco Waga: 2 kg Moc: średnie, mocne Smak: naturalny Mieszanka jasnych i ciemnych liści do cięcia I palenia. Aukcja tylko dla osób, które ukończyły 18 lat. Waga 2 kg! tylko 99zł Moj nr 510194687 dzwoncie Aukcja ma charakter kolekcjonerskich i w żaden sposób nie zachęca do palenia. Odpowiedz Link Zgłoś
fogelek Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? 14.10.10, 11:40 Drum w Polsce jest niesmaczny. Może robią go z polskiego tytoniu? nie wiem, czemu tak jest. Ja palę cały czas Pueblo i do tej pory lepszego nie znalazłem. Niestety w Polsce ani Pueblo, ani Van Nelle ani Javanje Jogens (mam nadzieje, ze bez błędu) nie uświadczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubas Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 10:53 Ja pale Amber Leaf, w porownaniu z tym Pueblo smakuje jak mielone stare skarpety. Odpowiedz Link Zgłoś
byk1017 Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? 29.10.10, 16:10 Ja Ci mogę sprzedac tytoń liście niemieci do cięcia b.dobry 2kg 99 zł jak chcesz to dzwon 510194687 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaddrr Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.13, 14:55 www.tabakonline.com/pueblo-tyton-papierosowy-30g-p8552.html WYSZUKIWARKA NIE GRYZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TytonCompany Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? IP: *.pawluk.org 05.03.14, 12:23 Witam, Nie musisz już szukać innego tytoniu w internecie. Po co się zawodzić za każdym razem? U nas klienci zostają na lata ze względu na jakość naszego produktu, doskonałą obsługę i szybką dostawe. Jesteśmy pewną i znaną firmą, posiadamy także własną stronę internetwą - www.najlepszytyton.pl Jedyne 79zł za kg tytoniu najwyższej jakości i 25zł za transport kurierem. Płatne przy odbiorze produktu, więc nie musisz się o nic martwić. Możliwość zamówienia próbki dla osób chcących sprawdzić nasza jakość w 48 Godzin od zamówienia dostawa pod sam dom. Telefon: 733029357 TytonCompany - Aż się chcę palić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cymbalista Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? IP: *.play-internet.pl 16.04.14, 12:03 W specjalistycznym sklepie na żelaznej 10a , albo o Cyganów na Świebodzkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.14, 18:30 witam każdy tytoń jest dobry tylko trzeba przy nim popracować zapraszam na www.uprawatytoniu.com/ forum-uprawatytoniu.com/ znajdziecie tam rady porady co jak z tytoniem trzeba zrobić aby był taki jak chcesz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Slavi Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? IP: *.sf.ddns.bulsat.com 25.01.15, 20:02 sprzedam tyton w dobrej cenie i najwyzszej jakosci. Tel: +359/879-003-418 Odpowiedz Link Zgłoś
trociniarzpl Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? 23.10.15, 12:33 Tytoń cięty maszynowo, o wilgotności 8-12 % co powoduje ze idealnie nadaje sie do nabijania w gilzy jak i klasyczne fajki. Pozbawiony kołków, oczyszczony. Każdy rodzaj 80zl za 1kg -Marlboro - Route 66 - Viceroy - Korsarz - Ondraszek - LM -Paramount Wysyłka 20 zł niezależnie od zamawianej przez Państwa ilości. Przy zamowieniu 10 kg, 1 kilogram jest GRATIS !! Przy zamowieniu powyżej 5kg przesyłka gratis!!!! Przesyłka płatna przy odbiorze wiec nie ma mowy o oszukaniu klienta. Możliwość sprawdzenia zawartości (płatne + 5zl) Jesteśmy na rynku już 5 lat i mamy wielu zadowolonych klientów, zależy nam na nawiązaniu dłuższej współpracy z klientami, dlatego gwarantujemy wspaniałą jakość. Numer kontaktowy: 796 654 423 Polecam bo naprawdę warto! Pozdrawiam i zachęcam do kupna! Odpowiedz Link Zgłoś
swayzy Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? 30.05.16, 13:00 Witam serdecznie ! Po bardzo długich poszukiwaniach w koncu udało mi się dostać bardzo ciężką do dostania odmianę Bułgarska,liscie są kupowane w cenach euro.Tytoń pierwszej jakości cieniutki niteczki bez zanieczyszczeń,odpadów i tym podobnych śmieci,po idealnej fermentacji odrazu do palenia wilogtoność ok 15%. Uwaga na różnorodne żółte śmiećiowate Drumy,można je dostać w bardzo dobrych cenach aczykolwiek to polski śćiep. Bardzo wielu zadowolonych palaczy ! Padały nawet słowa ze jest taki sam jak sklepowy Routy czy Chesterfieldy. Cena 1 KG 100zł Przy większych ilościach do dogadania. Kontakt: GG - 59407949 Tel - 516 394 197 Wszelkie informacje i pytania,zdjęcia gg lub telefon, Polecam i gwarantuję ze Państwo wrócą szybciej niż to możliwe ! Polecam i zapraszam ! Odpowiedz Link Zgłoś
swayzy Re: Gdzie można kupić dobry tytoń? 30.05.16, 13:01 Witam serdecznie ! Po bardzo długich poszukiwaniach w koncu udało mi się dostać bardzo ciężką do dostania odmianę Bułgarska,liscie są kupowane w cenach euro.Tytoń pierwszej jakości cieniutki niteczki bez zanieczyszczeń,odpadów i tym podobnych śmieci,po idealnej fermentacji odrazu do palenia wilogtoność ok 15%. Uwaga na różnorodne żółte śmiećiowate Drumy,można je dostać w bardzo dobrych cenach aczykolwiek to polski śćiep. Bardzo wielu zadowolonych palaczy ! Padały nawet słowa ze jest taki sam jak sklepowy Routy czy Chesterfieldy. Cena 1 KG 100zł Przy większych ilościach do dogadania. Kontakt: GG - 59407949 Tel - 516 394 197 Wszelkie informacje i pytania,zdjęcia gg lub telefon, Polecam i gwarantuję ze Państwo wrócą szybciej niż to możliwe ! Polecam i zapraszam ! 78ed4653d7a4.jpg 599f0390d83b.jpg Odpowiedz Link Zgłoś