Dodaj do ulubionych

Barbara Zdrojewska nie będzie kandydować do Senatu

27.07.11, 11:11
Barbara Zdrojewska najbardziej jest znana z tego że ma znanego męża :)
Obserwuj wątek
    • na100procent To straszne! 27.07.11, 11:16
      W kacykowie fotele senatorów powinny zresztą być dożywotne dla żon preziów.

Np. Wielki Talent Polityczny się marnuje = żona Dutkiewicza, Anna.
      • Gość: Łoś_bimbacz niePOwetowana strata dla .... IP: *.ip.netia.com.pl 27.07.11, 11:18
        Naszej Młodej Demokracji:))
    • afiag Barbara Zdrojewska nie będzie kandydować do Senatu 27.07.11, 11:21
      PO kazała przejąć Wrocław, dlatego w następnych wyborach zsamorządowych Zdrojewska będzie kandydatem Dutkiewicza. Wiem, bo dostałem sms, wiecie od kogo.
      • afiag Re: Barbara Zdrojewska nie będzie kandydować do S 27.07.11, 11:23
        Kontrkandydatem miało być. To z pośpiechu bo muszę nieśc radosną nowinę.
    • Gość: @ Wycofajcie Schetynę, wystawcie jego szwagra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 11:34
      na pewno lepszy będzie POżytek z takiej zamiany
    • map4 Re: Barbara Zdrojewska nie będzie kandydować do S 27.07.11, 12:45
      aa.6 napisał:

> Barbara Zdrojewska najbardziej jest znana z tego że ma znanego męża :)

... oraz z tego, że bez oporów podpisywała Dutkiewiczowi zgody na delegacje, kiedy budował on swoją pierwszą partię polityczną.
    • Gość: gość prof. Alicja Chybicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 13:31
      Wiecznie zabiegana prof. Alicja Chybicka, która mówiła, że nie zostawi swoich pacjentów i że poświęca im cały swój czas, bo jest im potrzebna, nagle przestała być potrzebna i znalazła mnóstwo czasu na politykę?
      • na100procent tak to jest 27.07.11, 19:13
        tak wygląda koryto
    • der1974 Re: Barbara Zdrojewska nie będzie kandydować do S 27.07.11, 13:32
      Piechota, Chybicka i Duda - wszystko to ludzie związani z firmą Impel. Na pewno nie zagłosuję na PO.
      • Gość: zak Re: Barbara Zdrojewska nie będzie kandydować do S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 14:15
        Profesor Chybicka to święta kobieta, ma mój głos, oby więcej ludzi jej pokroju.
    • polones Głąb, kandydat PO z Legnicy 27.07.11, 16:54
      W sumie to mam w doopie Głąbów i innych POsrań ców. I tak rządzić będzie Polska Partia Właścicieli Polski. walcie się na pysk.
      Dlaczego ten Głąb nie sp ierdala do Tarnowa?
      • Gość: bolo Re: Głąb, kandydat PO z Legnicy IP: *.legnica.vectranet.pl 02.09.11, 08:05
        głab to typowy menel nadaje sie do składu opałowego za robotnika widac ze to brudas napewno smierdzi z daleka
    • sverir Barbara Zdrojewska nie będzie kandydować do Senatu 27.07.11, 18:20
      PO tak się boi porównań do PiS, że za wszelką cenę wytnie nawet kompetentne małżeństwo. Nie żebym był pod wrażeniem kompetencji pani Zdrojewskiej, ale eliminować z listy z tego tylko powodu, że rodzina?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka