Dodaj do ulubionych

Wrocław: spłonął autobus MPK. Na szczęście bez ...

23.12.11, 19:23
To kolejne posunięcie w kampanii zachęcania Wrocławian do przesiadki z auta do MPK.

Każde kolejne doniesienie na temat MPK to jak relacje z frontu. Dutkiewicz, wskakuj pod stół i odszczekaj swoje edykty zamykające ulice dla transportu własnego.
Obserwuj wątek
    • Gość: ollo Solaris ? IP: *.wroclaw.mm.pl 23.12.11, 19:39
      hm... ???
      • Gość: ybb Re: Solaris ? IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.11, 19:46
        Chciałem zadać to samo pytanie;)
        • Gość: cwiara Re: Solaris ? IP: *.internetunion.pl 23.12.11, 20:47
          W MPK WROCŁAW,nie ma ani jednego z tych "fire busów",chyba że dostali do testowania :):):)
      • koloko2 Volvo B10BLE 6x2 23.12.11, 21:41
        Volvo B10BLE 6x2
    • geolog72 Wrocław: spłonął autobus MPK. Na szczęście bez ... 23.12.11, 20:28
      Spłonął czy się tylko palił? W gazecie głupoty się plecie.!!!
      • Gość: M. Re: Wrocław: spłonął autobus MPK. Na szczęście be IP: *.e-wro.net.pl 23.12.11, 21:29
        Volvo
    • olek_01 Re: Wrocław: spłonął autobus MPK. Na szczęście be 23.12.11, 21:36
      kklement napisał:

> To kolejne posunięcie w kampanii zachęcania Wrocławian do przesiadki z auta do
      > MPK.

Jak się okazuje - gorącej kampanii :-)
    • Gość: gość Re: Wrocław: spłonął autobus MPK. Na szczęście be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 21:36
      Tylko się palił. Nie spłonął. Konkretniej to silnik się palił. Przyjechała karetka i 3 wozy straży pożarnej. Nic specjalnego, osób też nie było dużo chyba.
    • Gość: wrc "Spłonął autobus MPK. Na szczęście bez ofiar" WTF? IP: *.multi-play.net.pl 23.12.11, 22:18
      "Spłonął autobus MPK. Na szczęście bez ofiar" WTF?

to znaczy, że ktoś zdążył wynieść wszystkie ofiary przed rozprzestrzenieniem się ognia na cały autobus??
      • Gość: 4 Re: "Spłonął autobus MPK. Na szczęście bez ofiar" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 22:32
        Nie, mądralo z Koziej Wólki. To znaczy że nie było ofiar tego zdarzenia.
    • canton Wrocław: spłonął autobus MPK. Na szczęście bez ... 23.12.11, 23:11
      Byłem, widziałem. Nie "spłonął" tylko się trochę okurzył.
      Było dużo dymu, chyba z silnika, ale żadnych jęzorów ognia pożerających pojazd jakoś nie zauważyłem. Grunt, to dobry nagłówek...
      • Gość: ALBERT Re: Wrocław: spłonął autobus MPK. Na szczęście be IP: *.22.54.194.sta.emit.pl 24.12.11, 00:38
        a ja widzialem słup ognia z tyłu i autobus ten jechał na Kozanów!!!
    • aboutblank >>> Miasto zachęca do korzystania z MPK 24.12.11, 01:42
      zamiast samochodu... no comments...
    • czechofil Re: Wrocław: spłonął autobus MPK. Na szczęście be 24.12.11, 11:23
      kklement napisał:

> To kolejne posunięcie w kampanii zachęcania Wrocławian do przesiadki z auta do
      > MPK.

Jakie posunięcie? Uważasz, że ktoś zrobił to celowo? Ale w takim razie po co? Jeśli już, to logika wskazuje na osobę twojego pokroju, czyli zdecydowanego przeciwnika kz, chcącego na siłę udowodnić, że podróżowanie autobusami jest ryzykowne i niebezpieczne...
      • Gość: znawca Re: Wrocław: spłonął autobus MPK. Na szczęście be IP: *.e-wro.net.pl 24.12.11, 11:35
        na...PSYCHOPATE?
      • kklement Re: Wrocław: spłonął autobus MPK. Na szczęście be 24.12.11, 13:57
        Resztki mózgu ci od pedałowania na mrozie wywiało, że sarkazmu nie łapiesz ?
        • czechofil Re: Wrocław: spłonął autobus MPK. Na szczęście be 24.12.11, 14:09
          > Resztki mózgu ci od pedałowania na mrozie wywiało, że sarkazmu nie łapiesz ?

Rozumiem, że to do mnie, bo przecież żaden wątek na tym forum, w którym uczestniczę, nie może obyć się bez aluzji userów pewnego specyficznego sortu do mojego pewnego hobby. Podpowiem ci, że lubię też grać na gitarze, więc możesz od tej pory pisać, że odbiło mi np. od szarpania strun...

A wracając do tematu, to wybacz, ale ten sarkazm ci wybitnie nie wyszedł. To raczej pierd, do tego cichy, za to okrutnie śmierdzący. Spróbuj jeszcze raz, może wyjdzie ci lepiej, tylko żebyśmy się tu przy okazji przypadkiem nie potruli...
          • kklement Re: Wrocław: spłonął autobus MPK. Na szczęście be 24.12.11, 15:39
            Ho ho ho, czyżbym wyczuwał dystansowanie się od jazdy na rowerze ? Już tylko "pewne moje hobby" ? Niesamowite, po prostu niesamowite. Bo widzisz, czechofil, ciebie na tym forum to prawie wyłącznie jako przedstawiciela rowerowego talibanu kojarzą, a jak wspominają, to wręcz jednym tchem z benkiem. Chociaż i benek o swoich pobocznych hobby nam opowiedział - a to lubi komuś w mordę dać, a to obce kobiety w tramwaju poobmacywać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka