Gość: wytrwała bestia Re: guanophilus cd. IP: *.man.tk-internet.pl 16.02.12, 17:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w lodówce też Re: guanophilus pod każdym postem IP: *.man.tk-internet.pl 16.02.12, 17:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...jako kobita Re: cd. guanophilus IP: *.man.tk-internet.pl 16.02.12, 17:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...alek Re: cd guanophilus jako... IP: *.man.tk-internet.pl 16.02.12, 17:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...jako kobita Re: i znowy guanophilus... IP: *.man.tk-internet.pl 16.02.12, 17:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako niewiadomoco Re: ...i ostatnia odsłona guanophilusa :] IP: *.man.tk-internet.pl 16.02.12, 17:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uparte bydle Re: cały wątek wypełniony wpisami guanophilusa IP: *.man.tk-internet.pl 16.02.12, 17:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guanophilus Re: ...żadnemu postowi nie przepuści. jak to... IP: *.man.tk-internet.pl 16.02.12, 17:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypa ptasia Re: ...rozrzucił quano po całym wątku IP: *.man.tk-internet.pl 16.02.12, 17:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten guanophilus Re: zaburzenia płci? a może to obojnak? IP: *.man.tk-internet.pl 16.02.12, 17:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropiciel gauna Re: ...daj już spokój gaunophiliusie :] IP: *.man.tk-internet.pl 16.02.12, 19:06 nigdy nie byłbym w stanie naprodukować tylu postów ile spłodziłeś ty w tym wątku. no naprawdę, nie dam rady i nie mam tyle czasu by wpisać się pod każdym... EOT ps. trolluj dalej :] tyle że teraz już nikt się nie nabierze na twoje różne, damsko-męsko-obojnackie nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga :D Re: Uwaga - świr: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl IP: *.man.tk-internet.pl 16.02.12, 19:08 Odpowiedz Link Zgłoś
tsunami05 Re: Lśnienie 16.02.12, 19:08 Jakaż to konstruktywna rozmowa :) Miło mi - parchem jestem. A ty kim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropiciel gauna Re: to gaunophilus - gość który zaspamował cały IP: *.man.tk-internet.pl 16.02.12, 19:40 wątek pod różnymi nickami. z tego co widzę odpowiedział KAŻDEMU na jego niepochlebny wpis. zaledwie kilka pochlebnych komentarzy nie jest jego. a na koniec zaspamował cały wątek tym samym, głupim wpisem, jak zacząłem go tropić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropiciel gauna Re: ...to co świrze? bawimy się dalej? IP: *.man.tk-internet.pl 16.02.12, 19:44 niestety, nie da rady :] to mój ostatni wpis w tym wątku. spamuj dalej. już i tak zostałeś zdemaskowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pods.śledztwa ;] z 239 postów 109 napisał guanophilus, alias IP: *.man.tk-internet.pl 16.02.12, 22:04 Sudetophilus, alias jakieś 40 innych nicków męskich, damskich, obojnaczych, nijakich. Wpisał się z obraźliwymi komentarzami pod wszystkimi wypowiedziami osób źle wypowiadających się na temat tej gołębiej kupy w karpaczu. A pod tym postem zamieści swój 110 wpis. taak, chłopcze, obraziłeś jakiś 30 osób w tym wątku. ps. żebyś nie musiał liczyć, moich postów jest z grubsza 30parę :] aż tyle, bo poszedłem po twoich śladach (kierowałem się bobkami na śniegu...) no i udało mi się obrazić tylko ciebie, wazelinowa pało ty. idź już spać bo znowu zaśpisz i nie otworzysz bramy szefowi rano. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca trolli Spamer! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.12, 00:39 Patrz IP. Odpowiedz Link Zgłoś
rastafarajans To sie robi nudne 17.02.12, 10:26 .. codziennie czytamy nowy tekst o gołębiewskim w karpaczu, tylko po co? antyreklama dobrze działa, tylko kto ma tam pojechać to i tak pojedzie i będzie miał w dupie, że jest za wysoki, że nałożono na niego kary.a redaktor ma jakiś w tym interes żeby robić takie podsumowania, czy nabija sobie licznik? nic rzeczowego nie idzie przeczytać, proponuje www.wroclaw.naszemiasto.pl te same artykuły co na GW TYLE, że O WIELE SZYBCIEJ niż na tym G*Wnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordeczka Re: To sie robi nudne IP: *.opera-mini.net 17.02.12, 18:55 To jest zakamuflowana kryptoreklama. Takie się teraz robi. Codziennie artykuł w GW - może być coś lepszego? Do tego gratis lawina 200 komentarzy na forum pisanych przez prostodusznych lemingów, co też podnosi popularność (przez kilka dni wątek na pierwszych pozycjach najpopularniejszego forum na Dolnym Śląsku). Czyli wszystko zgodnie z naczelną zasadą współczesnej reklamy, że nie ważne, jak się o kimś mówi, tylko ile się mówi. Nie dziwię się, że już od razu po otwarciu Gołębiewski kwaterował ludzi na strychu, bo było więcej chętnych niż miejsc. Ciekaw jestem tylko, ile GW bierze za taką reklamę? Odpowiedz Link Zgłoś
opolak A jednak jest potrzebny 19.02.12, 10:54 Byłem w hotelu SADYBA - klawy. Pytałem się ajentki czy czuje zagrożenie od Gołębiowskiego? I o dziwo stwierdziła, że nie, bo zwykli turyści prześpią się u Niej, zjedzą a na baseny i inne przyjemności pójdą do Gołębiowskiego - wszyscy zadowoleni. Niestety Gołębiowski jest dla grubszego portfela. Tylko konsekwentnie zabiegać o dodatkowe inwestycje jakich się zadeklarował a na nich zyska dodatkowo Karpacz - np osobna droga sprzed Karpacza do hotelu. Tunel od Czech przydałby się, ale to już zabiegi czechów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocz-nick Re: Dzieje budowy gołębiewskiego w karpaczu [zdję IP: *.icpnet.pl 24.01.13, 21:05 Od kiedy wybudował to g... nie jeżdżę do Karpacza, kiedyś mojego ulubionego karkonoskiego miasteczka. Panorama całkowicie zdemolowana. Widać to świństwo z każdego szczytu. Odpowiedz Link Zgłoś
jawor10 Stanowisko w sprawie zmian w MPZP 07.05.13, 07:48 www.sokias.pl/home/aktualnoci/74-stanowisko-w-sprawie-zmian-w-mpzp.html Przykład drugi „hotele giganty” W planie zagospodarowania zarezerwowany został duży teren pod budowę obiektu wielkogabarytowego /sala konferencyjna/ w rejonie Księżej Góry (tzw. Gierkówki) i ul. M. Konopnickiej. Taka lokalizacja miała wiele plusów, a mianowicie: - łatwy dojazd bez konieczności przejazdu przez miasto, - łatwy dostęp do pozyskania wody, - piękne widoki na pasmo górskie. Niestety, zamiast tego dopuszczono do wybudowania ogromnego obiektu na 2000 miejsc w Karpaczu Górnym. Obiektu, którego architektura nijak wpisuje się w charakter Karpacza. Obiektu, który wcześniej czy później, ze względu na swoją lokalizację wymusi budowę nowej drogi dojazdowej. Jej długość szacunkowo wyniesie ok. 10 km. Koszt? Banalny, ok. 200mln zł! Kto będzie płatnikiemi? Gmina Karpacz! Odpowiedz Link Zgłoś