Dodaj do ulubionych

Ważą się losy 500 pracowników. Lubań drży o Imkę

10.07.12, 22:51
wątpliwy to patriotyzm szwagra Schetyny, coraz to burmistrza, a jak nie wybiorą, to zawsze jakiegoś tam wice..., którym się zostaje mimo przegranej, jeśli w tak atrakcyjnym miejscu na mapie kraju jest tylko jeden zakład pracy
Obserwuj wątek
    • Gość: mk do Jankiela IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.12, 09:14
      Jankiel, zydowski nick sobie wybrales ale nie udawaj - typowo polska zawisc od Ciebie na kilometr jedzie! Jest tragedia ludzi spalonego zakladu, czy beda mieli prace, itp., to Ciebie nie rusza, Ty dalej ze swoimi nienawistno-zawistymi fobiami - ze burmistrz to karierowicz, czlowiek Schetyny, itp. Moze i tak jest, ale czy czas to i miejsce na takie uwagi? Czy przez to wspierasz chocby duchowo ludzi bedacych w biedzie?
      Pomysl o tym przez chwile zanim znowu zaczniesz tym swoim nienawistnym dziobem klapac!
    • ola1912 Re: Ważą się losy 500 pracowników. Lubań drży o I 11.09.14, 14:45
      Jeśli boicie się o pracę, nie wiecie co będzie jutro, róbcie wszystko, by być cały czas atrakcyjni na rynku pracy, bo w tej chwili sytuacja jest tak płynna, że naprawdę ciężko za wszystkim nadążyć. Polecam serdecznie wszystkim to , co ja zrobiłam - zapisałam się do szkoły Żak w Zgorzelcu, sekretariat mieści się na Warszawskiej. Możecie nauczyć się nowego zawodu w rok, dwa, możecie równolegle być słuchaczami dwóch kierunków. Pomyślcie, ja spróbowałam i jestem zadowolona. Polecam, naprawdę !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka