para-lela 21.07.12, 09:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
para-lela [...] 21.07.12, 09:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hel_w_mankietach Żarko fajna ale Szkop bezczelnie zakłamany. Nie 21.07.12, 09:49 słyszałem o tej pani ale bezczelną hipokryzją autora tej szopki jest prowokowanie durniów żeby potem ochać i achać oraz "przestraszać się" jacy to my jesteśmy wulgarni i agresywni. I przylepić to tzw. społeczeństwu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młot na durniów Re: Żarko fajna ale Szkop bezczelnie zakłamany. N IP: *.ip.maverick.com.pl 21.07.12, 11:36 ... gdy tymczasem wulgarni ani agresywni nie jesteśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozecie_mi_skoczyc fraszkem wam napiszem,,,od 18 lat IP: *.dynamic.mnet-online.de 21.07.12, 16:23 wiedziano juz dawno w bardzo starozytnym czasie ,ze przetrwanie gatunku opiera sie na trzech rzeczach: na zarciu,kobicie i chlopa kuta,,,e,a takze na tym, ze zloto swieci sie w dniu i w nocy,,,jak pisali wielcy prorocy ale zanim te trzy niezbedne do zycia rzeczy zostaly spelnione, uplynelo troche czasu w eden ogrodzie,az adam dostal z zebra zone eva nazwal ja sobie,bo tak chcial i noca w zupelnym wolnym czasie albo drapal sie po jajach jak chcial,albo gral jej serenady noca na swoim,wlasnym,zupelnie prywatnym mezowskim kut..sie i dobrze bylo im do czasu,az pewnej nocy gdy juz skonczyl ru...ie jesci evie sie zachcialo mocno i marzyc zaczela o perskim dywanie z tego marzenia takiej chuci dostala,ze o mezu swoim zapomniala brzuch pozniej jej sie tak zupelnie odksztalcil,ze porodzila syna kaina a pozniej jeszcze jednego abla i praktycznie nic wam do tego jaka kolejnosc byla,bo ona moze tylko papiery dla korzysci zamienila dzieci to byly jej i jego,tego co ona chciala i z jego zebra powstala dzieci ich,ze napisze madrze zawsze maja dwoje rodzicow, i oni robia z nich cech swoich calkowitych dziedzicow bo nieraz tak sie zdarza ujmujac to calkowicie filozoficznie, ze matka moze urodzic abla i brata jego kaina praktycznie tak jak wilczyca wychowala ludzi,co nie wszyscy zrozumia, a moze o devide et impera,,,tutaj jako o gescheft chodzi ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzc prymitywni dziennikarze , jedyne co umieją to IP: *.cm-6-5b.dynamic.ziggo.nl 22.07.12, 14:50 jątrzyć i cenzurować wpisy, banda leniwych nieudaczników. Jak te szkodniki mogą w lustro spojrzeć rano ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Żarko fajna ale Szkop bezczelnie zakłamany. N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.12, 11:37 Ależ w necie jesteśmy. Internet na młodszych i mocno starszych Polaków działa jak spuszczenie psa ze smyczy - anonimowe obrażanie to jest, co robi z 80% internetowych bezmózgów. To samo jest w US, ale to żadne pocieszenie, że rodzice nie umieją wychować dzieci i nauczyć ich kultury, a starzy zamiast dawać przykład łamią kolejne bariery chamstwa. Dlatego coraz więcej portali wprowadza bezwzględny wymóg logowania. Anonimowość w dyskusjach internetowych prowadzi do nikąd - wszelkiej maści frustraci leczą wówczas na innych swoje kompleksy i odbijają porachy. Kibice mówią na takich netowa napinka (a w realu pełne gacie). Odpowiedz Link Zgłoś
radon13 Jacy my jesteśmy durni 22.07.12, 18:22 Dopiero teraz uslyszałem o tym blogu. Kto mógl w to uwierzyć, prymityw który to ptem komentowal. Obejrzalem jeden odcinek o nauczycielach i satyra po prostu byla powalająca . Żaden moher nie jest do tego zdolny, prawdziwy moher jest zakłamany i świętoszkowaty. Wideoblog to technika więc też to nie pasuje do osobowości tej rzekomej Pani Żarko- no ale powiedzmy że jakiś młodszy moher jej to zestawil, pewnie by sie pochwalił ... Jedna prawda wynika , manipulacja emocjami jest bardzo prosta , jesli taki marny sketch mógł tylu ludzi oszukać . Odpowiedz Link Zgłoś
ina2222 "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 09:38 Oto efekt wieloletniego dzielenia ludzi na lepszych: oświeceni z dużych miast, i gorszych, prawie niegodnych życia: mohery, wataha itp. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 21.07.12, 09:49 czy miastowy mówi ci jak kochać się z mężem? Czy miastowy mówi ci, jak masz spędzać czas - pod czy w sklepie (zamknięcie galerii) itd? Czy może miastowy ci mówi, że masz zakaz chodzenia na koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
ina2222 Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 21.07.12, 09:57 Chodzi o to określenie: młodzi, wykształceni (!!!), z wielkich miast > taka elitarna, oświecona grupa. Nie chodzi o to czy ktoś jest z miasta czy nie. Tego typu nieuzasadnioną agresję widziałam u tego typu ludzi już w życiu. Nienawidzili kogoś z przeciwnej strony, ale gdybyś ich zapytał dlaczego nie dowiedziałbyś się raczej lub usłyszałabyś coś co jak papugi powtarzają za mędrcami z mediów, nie zawsze ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 21.07.12, 10:03 kiedyś spotkałem się z takim podejściem do ludzi ze wsi. Potem do "warszawki", potem do panków czy depeszy. To nie ma znaczenia! nienawiść stadna jest i będzie - tylko niech argumenty zaczną być sensowne. Każdego opluję - jak będzie mi mówił co mogę a czego nie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorr Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.12, 12:13 ina2222 napisała: > Chodzi o to określenie: młodzi, wykształceni (!!!), z wielkich miast > taka > elitarna, oświecona grupa. To określenie ukuli fani tzw. "moherów". Chyba jakiś kompleks wykształcenia mieć musieli, skoro łączyli wykształcenie z arogancją i podłością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaaha Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.12, 14:41 to ukuli właśnie ci młodzi wykształceni czytający GW i poradnik inteligenta Odpowiedz Link Zgłoś
nwowatch Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 21.07.12, 10:11 ublika cillian1 napisał: > czy miastowy mówi ci jak kochać się z mężem? Czy miastowy mówi ci, Ależ mówi, mówi i to znacznie bardziej skutecznie. Na przykładzie. Kiedyś jakiś spec od pr-marketingu wymyślił strój dla idola-piosenkarza. Mniejsza o szczegóły w każdym razie cała publika była ubrana dokładnie jak idol. Spec chciał się przez publikę przedostać na scenę. Ale go nie przepuścili bo był w garniturze. Spec sam do siebie - "gdybyście głupki wiedzieli kto was w te mundurki poubierał". I oczywiście każdy z nich z własnej woli, niezależnie od drugiego to zrobił. Jakieś 90% zachowań "młodych, wykształconych" jest wymyślone odgórnie przez kilku mędrków od kształtowania opinii. Matthew Rothschild (w wywiadzie z A. Jonesem) powiedział: im wyższe wykształcenie tym większa podatność na propagandę. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 21.07.12, 10:16 mówimy o modzie, czy o nakazach? Czy będąc na wsi, idziesz do kościoła bo wszyscy idą? A w mieście idziesz do galerii bo otwarta? Nie myl zachowań stadnych - z nakazami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush W Mieście też są sankcje za naruszenie reguł. 21.07.12, 13:32 cillian1 napisał: > mówimy o modzie, czy o nakazach? > Czy będąc na wsi, idziesz do kościoła bo wszyscy idą? A w mieście idziesz do ga > lerii bo otwarta? > Nie myl zachowań stadnych - z nakazami > W pluralistycznym Mieście też są surowe sankcje za naruszenie podstawowych reguł. Dajmy na to, sakncje za wrodzoną wiejską wścibskość i "kołchozowe maniery" typu nachalne wchodzenie z butami w życie prywatne innych ludzi. Na to przyzwolenia nie ma ! Miasto to dla ludzi ze wsi szok kulturowy. I odwrotnie. Dla osoby z miasta "jedynie słuszna" wieś to totalna egzotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
mandolinka.bramborova Re: W Mieście też są sankcje za naruszenie reguł. 21.07.12, 14:56 Bez przesady, to nie lata 50-te. Na wieś dotarła nie tylko elektryczność i telewizja, ale też i pluralizm poglądów i stylów życia. Za dużo filmów w stylu "zróbmy sobie wnuka", statystyczny "wieśniak" potrafi zachować się w mieście - mówię tu nie tylko o przejściu dla pieszych, ale też o kontaktach towarzyskich. Nie wiem zatem, u kogo zaobserwowałeś ten "szok kulturowy". Odpowiedz Link Zgłoś
amenominakanushi-pan-poczatku Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 21.07.12, 10:31 nwowatch napisał: Matthew Rothschild (w wywiadzie z A. Jonesem) powiedział: im wyższe wykształcenie tym większa podatność na propagandę. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jasne, i pewnie dla tego mieliśmy w Polsce elektryka za prezydenta. Wszyscy wykształceni byli podatni na komunistyczną propagandę. Odpowiedz Link Zgłoś
mandolinka.bramborova Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 21.07.12, 14:50 >Czy może miastowy ci mówi, że masz zakaz chodzenia na koncert? Ale kto, jak nie warszawiacy mają problem z koncertem Madonny 1.08? Nie "wieśniacy" z wioski pod Suwałkami, tylko miastowi, warszawiacy właśnie. Mimo wagi jaką dla Polaków ma lub powinno mieć Powstanie Warszawskie, to dla większość Polaków nie mam takiego problemu z tym koncertem, jak warszawiacy. Czyli Twoja teoria o miastowych jakby padła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chceczystegonetu Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.home.aster.pl 23.07.12, 04:03 Nie wiem czy warszawiakom czy ludziom spoza przeszkadza ten koncert, ale wiem jak nazywa się ruch, który stworzył ten problem - "Krucjata Młodych". Ta nazwa mówi sama za siebie i dam sobie rękę uciąć, że albo ci młodzi są zbyt młodzi, albo chcieliby nimi być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 21.07.12, 10:30 ludzie dzielimy na kulturalnych i na chamow. ten blog swietnie pokazal ile jest w ludziach agresji, zwlaszcza, gdy sa "schowani" za monitorem. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 21.07.12, 10:32 agresja nie jest efektem chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młot na durniów Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.ip.maverick.com.pl 21.07.12, 10:39 Dokładnie, jest efektem miłowania bliźniego i wysokiej kultury! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 21.07.12, 10:42 jest efektem bezradności. A czasami źle rozwiniętych emocji - czy nawet mózgu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
para-lela Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 21.07.12, 10:53 efektem judzenia i prania mózgów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młot na durniów Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.ip.maverick.com.pl 21.07.12, 11:21 Jak ktoś ma wyprany mózg to jest agresywny? A czytałem że jest posłusznym lemingiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pater66 zgoda w 100% bezradność = agresja 21.07.12, 11:09 stąd się biorą rewolucje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młot na durniów Re: zgoda w 100% bezradność = agresja IP: *.ip.maverick.com.pl 21.07.12, 11:23 A podobno jesteśmy najbardziej twórczym, sprytnym i zaradnym narodem w Europie. I kombinować umiemy jak nikt inny. A jednak bezradność? No proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: zgoda w 100% bezradność = agresja 21.07.12, 12:11 kombinowanie się kończy, jak nie masz ruchu! A tak się dzieje teraz - nawet krytykować nie można, nawet dość wulgarnie! jakoś s..wielom z teraźniejszego sejmu, łatwo przychodziły epitety na komunistów. Czy możliwość krytyki systemu, kończy się wraz ze zmianą systemu? ja piszę NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka0202 Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.12, 14:23 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorr Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.12, 12:08 ina2222 napisała: > Oto efekt wieloletniego dzielenia ludzi na lepszych: oświeceni z dużych miast, > i gorszych, prawie niegodnych życia: mohery, wataha itp. A podział ten zaczęli ci, którzy trzymali z tymi "moherami", którzy mówili o lumpeninteligencji i tych, co stali tam gdzie stało ZOMO Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy A kto to w ogóle jest? Pierwszy raz ją widzę… 21.07.12, 09:42 Ale mniejsza z tym, że nie jestem na bieżąco z debilnymi filmikami z jutuba. Sprawdźmy coś innego: ""Kto za tym, żeby tę grubą kurwę wyjebać z Youtuba, łapka w górę", "Jeb się na ryj satanistko", "Ja pie..., gdzie ona mieszka?!, chcę jej przypie...ć, proszę mi powiedzieć"" === I jest tak, jak się spodziewałem - wy publicznie używacie wulgaryzmów ("bronicie" się cydzysłowami), ale w cytacie już kropkujecie. S kur wys synizm, czy deb ilzm? ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młot na durniów Re: A kto to w ogóle jest? Pierwszy raz ją widzę& IP: *.ip.maverick.com.pl 21.07.12, 11:24 Można postawić i inne pytanie: Czy naprawdętrzeźwy naprawdę jest trzeźwy? Odpowiedz Link Zgłoś
ergosumek macie swoje za uszami 21.07.12, 09:42 Nie zarobiliście ani grosza, więc pytam, kto to finansował? Kto wybrał osobę taka, a nie inną?Nie podoba sie agresja w internecie? Słusznie, ale macie na gazecie moderatora, dlaczego puszcza chamstwo, a wycina wpisy antyżydowskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młot na durniów Re: macie swoje za uszami IP: *.ip.maverick.com.pl 21.07.12, 11:29 Tak więc wobec powagi chwili należy zadać pytanie: Kto za tym stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chceczystegonetu Re: macie swoje za uszami IP: *.home.aster.pl 23.07.12, 04:13 Nie wiem czy zauważyłeś, ale przy każdym poście jest link "skasuj". Klikam w niego usilnie za każdym gdy ktoś wlewa do dyskusji prymitywny niczym nieuzasadniony antysemityzm, co by się nie rozpleniał. Chamstwo ignoruję jako mniejsze zło. Ot cała filozofia żydowskiego spisku. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiadyrman "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 09:47 Hahaha, co za komedia. Koncern z Czerskiej z udawaną zgrozą odkrywa poziom wychowanych przez siebie "internautów", tak jakby nie czytał przez ostatnie pięć lat forum GW, nie publikował w każdy piątek serii artykułów antyklerykalnych (które oczywiście wolno "komentować", w przeciwieństwie do tych o gejach czy dotacji Kulczyka na Muzeum Historii Żydów Polskich), nie patrzył przez palce swoich moderatorów na wszystkie wyzwiska na Kaczyńskich, Macierewicza, nie relacjonował każdego epitetu Niesiołowskiego czy Palikota itd. A teraz nagle zgroza, że jacyś "internauci" - ci sami przecież, których karmicie swoją papką propagandową - zachowali się tak, że spowodowali powstanie filmu będącego "smutną konkluzją na temat agresji w sieci". Udajcie się ze swoim smutkiem , naiwni "medioznawcy", do "ałtorytetów moralnych" z Czerskiej, bo tam reżyseruje się to przedstawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
pater66 co racja to racja 21.07.12, 11:13 nie trzeba było prowokacji, wystarczy przytoczyć najbardziej popularne posty na GW dotyczące Kościoła czy PIS-u. Sama esencja chamstwa i wulgaryzmów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe brody Re: co racja to racja IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.12, 12:31 Bo, oczywiście, te na temat PO to esencja kultury i dobrego smaku ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 09:47 czy to na pewno prowokacja była? Zasady z Kk. Więc jaka prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 09:53 widac banda sfrustrowanycj idiotow podchwycila temat razem z naczelnym chamem co sie wszystkiego czepia. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 21.07.12, 09:57 ziew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młot na durniów Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.ip.maverick.com.pl 21.07.12, 10:42 i to długi, przeciągły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młot na durniów Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.ip.maverick.com.pl 21.07.12, 11:41 A dodam jeszcze, że mojego ziewnięcia nie wyreżyserował Jacek Kurski :) Odpowiedz Link Zgłoś
highly.sceptical "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 10:00 Jak to mówią: obvious troll is obvious. Kłopot z "Grażyną Żarko" był niestety jeden: kiepskie aktorstwo i przerysowane, zbyt stereotypowe wypowiedzi. To było tak grubymi nićmi szyte, że doprawdy nie wiem, kto się mógł na to nabrać. Ale po cytowanych wypowiedziach można mieć pewne rozeznanie: ludzie o poziomie intelektualnym troglodyty. W każdym razie to Wasze teraz odkrywanie kart z dumną miną jest śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2pyralginy Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.acn.waw.pl 22.07.12, 05:05 Tak? A mnie po obejrzeniu tego filmu jakoś wcale nie jest do śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chceczystegonetu Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.home.aster.pl 23.07.12, 04:26 A nie zastanowiłeś się głębiej nad tym, że projekt został przerwany? Być może był on szyty na troszkę inną miarę, ale skoro się rozerwał, to należy przestać szyć dalej i wyciągnąć wnioski. Choćby były najbardziej oczywiste z puli wniosków oczywistych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.12, 10:02 cillian1 napisał: > Kiedy to pojmiecie ludziska, że jezus to żyd, a nie Polak nie dosc ze zyd to jeszcze do tego Zyd, ba malo tego jego rodzice byli Zydami i zydami i to od pokolen. :D o ja pierdziele, dla mnie kazdy kto sie przejmuje takimi sprawami (zydami) ma baaardzo duzo wolnego czasu. a co do gazety, zaklad ze: 99% jest Polakami 90% jest wyznania katolickiego Odpowiedz Link Zgłoś
69baron69 "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 10:03 TO NAPEWNO KACZYŃSCY PISALI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregor7502 "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 10:07 Jaja sobie zrobili z sekty złodzieja rydzyka i jaja będą robić sobie dalej bo ta sekta przebiła już dawno sektę samych mormonów,mormoni chociaż pracy się nie brzydzą a rydzyk jest w czołówce złodziei z Europy a praca dla niego to coś ohydnego. Ale szkoda mi tych moherów że mają tak tępe mozgi i dali się tak łatwo omamić opętanemu rydzykowi. Odpowiedz Link Zgłoś
tokontoniejestwolne "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 10:11 Było to dla mnie oczywiste od pierwszego obejrzenia. No może od drugiego. Widać, że nagrania są montowane a nie spontanicznie nagrywane kamerą internetową. Teksty wiadomo, że podpucha. Tylko jak czytałem te komentarze to nie wierzyłem, że można być po pierwsze tak naiwnym, a po drugie, że tylu jest w Polsce idiotów wśród internautów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młot na durniów Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.ip.maverick.com.pl 21.07.12, 10:46 Tylko tyle? Jesteś pewien/pewna że nie masz nic do powiedzenia na temat prowokacji pachołków Michnika? Nie chcesz wyrazić słusznego ludowego gniewu? Popluć na pejsatych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny obiektywne spojrzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.12, 10:17 chamstwo, grozby, znieslawienia w sieci to fakt, z tym trzeba walczyc, zgodze sie i pochwalam podobne akcje ale ta akcja akurat byla zle zrobiona poniewaz bohaterka sama uzywala wulgarnego jezyka Odpowiedz Link Zgłoś
b4b "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 10:23 ciekawe jaki wklad w te komentarze mieli autorzy tej genialnej prowokacji Odpowiedz Link Zgłoś
maleate Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 21.07.12, 22:35 Też mnie to interesuje. Ta nagonka na internautow zaczyna byc irytujaca. Niektorzy robia wszystko, by udowodnic teze, ze 90% komentarzy, to wyzwiska i jakas mityczna mowa nienawisci. Dasz normalnemu czlowiekowi anonimowosc i powie to, co mysli. Dasz anonimowosc i cos z czym sie absolutnie nie zgadza i tez powie co mysli, a ze mysli zle, to zle pisze. Znamy sie z internetem nie od dzis i wiemy, ze jeden promil wariatow pisze jeden procent hatepostow, ktore sprawiaja wrazenie 10%, a biedni ludzie nie przyzwyczajeni do mowienia tego, co mysla widza tylko te 10 interpretujac jako 90(skomplikowane, ale prawdziwe). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.215.204.211-internet.zabrze.debacom.pl 22.07.12, 02:23 jeśli niewyzywanie kogoś i niegrozenie mu nazywasz niemówieniem tego, co się myśli to... zastanów się do której frakcji procentowej należysz. Odpowiedz Link Zgłoś
maleate Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 22.07.12, 11:47 Wiekszosc ludzi ma na siebie nalozonych bardzo duzo norm kultury, ale pod tym zawsze i tak znajduje sie kilka tzw prymitywnych instynktow, ktore wychodza, gdy tylko moga. Wielu rzeczy nie robi sie nie dlatego, ze jest sie dobrym, a dlatego, ze jest to zle przyjete w spoleczenstwie. Internet ma wlasne spoleczenstwo - zlozone z tych samych ludzi, ale bez norm spoleczenstwa zewnetrznego i nie ma co/kto hamowac tych zachowan, ale twierdzenie, ze one nie istnieja w kazdym jest ekstremalna ignorancja. Odpowiedz Link Zgłoś
xoro Czego autorzy się spodziewali? Niestety agresja... 21.07.12, 10:25 ... rodzi agresję a filmiki z pseudo Panią Grażynką same nienawiścią zionęły. Wiele słów, stwierdzeń i zachowań, mimo iż reżyserowane powinny swój finał znaleźć w prokuraturze, wówczas wielu "cool hipsterów" biorących się za produkcję czegoś takiego - również zastanowiliby się nad sensem żałosnej prowokacji. "Eksperyment" (zwał jak zwał) uznałbym za skuteczny gdyby taka fala nienawiści pojawiła się pod blogiem np. czarnoskórego czytającego bajki na dobranoc, geja pokazującego jak prasować koszulę czy żyda prezentującego przepisy kulinarne, a tak? Jak ktoś mi daje w mordę (nawet słownie) to ja mu w mordę oddaję. Odpowiedz Link Zgłoś
para-lela Re: Czego autorzy się spodziewali? Niestety agres 21.07.12, 10:31 to jest film antykatolicki gdyz żydzi ubzdurali sobie, że tylko katolicy są antysemitami i gdyby nie było katolicyzmu nie będzie antysemityzmu co jest oczywiście tezą błędną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młot na durniów Re: Czego autorzy się spodziewali? Niestety agres IP: *.ip.maverick.com.pl 21.07.12, 10:52 to jest komentarz antyżydowski gdyz katolicy ubzdurali sobie, że tylko żydzi są antykatolikami i gdyby nie było żydostwa nie będzie antykatolicyzmu co jest oczywiście tezą błędną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chceczystegonetu Re: Czego autorzy się spodziewali? Niestety agres IP: *.home.aster.pl 23.07.12, 04:36 Znajdź sobie lepiej inne hobby... Odpowiedz Link Zgłoś
kochaj.forumowicza.jak.siebie Ktore wypowiedzi Grazyny usprawiedliwiaja 21.07.12, 10:56 Nie widzialem ani jednego filmiku na youtube, ale zastanawiam sie, ktore wypowiedzi Grazyny usprawiedliwiaja wg Ciebie te grozby i wulgarne okreslenia? Czy moglbys wskazac jakies przyklady? A tak na marginesie to ani Zyd, ani gej, ani czarnoskory nie wyzwoliliby tyle nienawisci w internautach, jak "eksperyment" z Pania Grazyna. Wbrew lansowanym stereotypom o ksenofobicznej katolickiej Polsce. Po napisaniu tego, co napisales, w mojej opinii jest zarazony ta sama choroba nienawisci, ktora prowadzila do tych histerycznych i groznych wpisow. Zastanow sie nad soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2pyralginy Re: Ktore wypowiedzi Grazyny usprawiedliwiaja IP: *.acn.waw.pl 22.07.12, 05:17 Nie wyzwolili by?? To chyba dowcip. Wejdź na forum onetu po relacjach z kolejnej Parady Równości, a później wyobraź sobie co ci sami internauci by napisali, gdyby zobaczyli nie zdjęcia, ale film na utube w którym homoseksualista opowiada im o swoich przekonaniach, o tym jak pojechał na St Christopher's Day do Berlina itp, itd. "Wyobraź sobie" bo oczywiście nikt nie będzie aż tak ryzykował, żeby zrobić to naprawdę. Zaręczam, nawet gdy czyta się tylko posty po Paradzie Równości ma się wrażenie, że w tym miejscu skala nienawiści już się skończyła. Dalej się już nie da, bo język się wyczerpał. Przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2pyralginy Re: Czego autorzy się spodziewali? Niestety agres IP: *.acn.waw.pl 22.07.12, 05:10 O czym ty piszesz, człowieku? Najwidoczniej masz równie słaby kontakt z rzeczywistością jak hatersi z tego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccc Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.12, 10:35 jeśli ci panowie stworzyli 'barbare kwarc' to nie maja prawa się skarżyć na chamstwo, bo ten ich twór to jest największa porażka w całej historii polskiego internetu. "pani basia" puka w dno od spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
para-lela "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 10:38 Żydzi twierdzą że to katolicy nienawidzą Żydów, a ja po tych prowokacjach widzę że to Żydzi nienawidzą katolików i nie cofną sie przed żadną prowokacją wymierzoną w katolików Odpowiedz Link Zgłoś
amenominakanushi-pan-poczatku Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 21.07.12, 10:49 Po twoich postach widać jak bardzo kochacie żydów. Modlicie się do żydowskiego rabina, jego matki żydówki i jego uczniów, a resztę najchętniej byście wyrżnęli. Do ośmieszania kato folkloru nie trzeba żadnych prowokacji. Sami się ośmieszacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młot na durniów Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.ip.maverick.com.pl 21.07.12, 10:55 Spokojnie z takimi komentarzami, aktualnie trwają intensywne prace nad zmianą obywatelstwa Maryi Zawsze Dziewicy. Ma dostać polski paszport, a jak dowodzą badania, znaczna część słuchaczy Radia już jest przekonanych, że Maryja była Polką. Odpowiedz Link Zgłoś
para-lela Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 21.07.12, 10:57 skoro sami sie ośmieszamy to po ch.... kręcicie te durne filmiki??? Ja na was nie krece ale t ja jestem zły a wy cacy, śmieszne i coraz mniej ludzi daje sie nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
amenominakanushi-pan-poczatku Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 21.07.12, 11:02 "kręcicie", "wy cacy"? To już i ja jestem Żydem? To najlepiej świadczy o twojej katolickiej paranoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chceczystegonetu Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.home.aster.pl 23.07.12, 04:43 Znajdź sobie lepiej jakieś inne hobby... Może rybki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.dynamic.mm.pl 21.07.12, 10:50 Uwazasz że w Polsce istniją tylko Żydzi i katolicy Rydzyka? O załosna moherowa ciemnoto. Rydzyk jest bardzoooo daleko od katolicyzmu. To sekta prymitywów pod komendą cwanego guru szkodząca prawdziwemu kosciołowi i krajowi. To wstyd na cały świat że coś tak ograniczonego funkcjonuje w Europie XXI w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chceczystegonetu Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.home.aster.pl 23.07.12, 04:41 Znajdź sobie lepiej inne hobby... Odpowiedz Link Zgłoś
amenominakanushi-pan-poczatku Szkoda słów cillian, 21.07.12, 10:43 zofiadyrman to nie nazwisko, to diagnoza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chceczystegonetu Re: Szkoda słów cillian, IP: *.home.aster.pl 23.07.12, 04:45 To zespół Odpowiedz Link Zgłoś
para-lela Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 21.07.12, 10:44 ""Mam na imię Grażyna. Jestem nauczycielką. Postanowiłam założyć wideobloga w internecie, ponieważ mam już dosyć niekulturalnych ludzi, którzy mają wysoką oglądalność i powodują, że cała katolicka strona mojej Ojczyzny wstydzi się za nich. (...) Kochani, łączmy się w prawdzie! Załóżmy nasz wspólny front przeciwko kłamstwu, chamstwu i obłudzie. Bóg, Honor i Ojczyzna!" - to wstęp do wideobloga "pani Grażyny", która w radykalny, moherowy sposób komentuje sprawy dotyczące szkoły, Kościoła czy celebrytów." Więcej... wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,12167737,_Chce_jej_przypier_______internauci_o_Grazynie_Zarko.html#ixzz21FEyR1DF Odpowiedz Link Zgłoś
bully300 "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 10:48 Założę się, że zarówno postać tej rzekomo "moherowej damy" jak i wulgarne i agresywne komentarze "oburzonych internautów" były wyreżyserowane przez jakiegoś śmisznego trolla-redachtora z GWna. I tyle na ten temat. No może jeszcze: po co w ogóle ta prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młot na durniów Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.ip.maverick.com.pl 21.07.12, 10:53 Po to, żebyś wchodził, czytał, i komentował. Czyli wypełniłeś swoją powinność, teraz możesz iść na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
giermek_rzepka Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni 21.07.12, 11:43 Reżyserowane? No jaaasne. A kto reżyseruje wpisy na tym forum? A prowokacja? To lusterko, żeby ludzie na siebie popatrzyli i może trochę ochłonęli (Chociaż dotychczasowy poziom dyskusji nie napawa optymizmem). N.B. O wiele bardziej niepokoi mnie jakość przynęty. Nawet gimnazjalista nie powinien tego łyknąć. Naprawdę zaczynam się niepokoić o ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a To owoce kampani nienawiści rozkreconej przez PO IP: *.play-internet.pl 21.07.12, 10:49 Odpowiedz Link Zgłoś
gr_ub_y Ohydna prowokacja do której wykorzystano w sposób 21.07.12, 10:53 cyniczny i obrzydliwy wartości narodowe i chrześcijańskie. Ten chory "eksperyment" jest pozbawiony jakiejkolwiek wartości, nie jest żadnym odkryciem, żadną nowością, lecz jeszcze jednym, wyjątkowo niesmacznym sposobem obliczonym na wywołanie taniej sensacji, mającym na celu jeszcze bardziej wymyślne obśmianie i wyszydzenie osób mających poglądy, które stoją w sprzeczności z tzw. awangardą POstępu. A przecież bez urządzania tandetnych prowokacji można w sposób jednoznaczny określić zwolenników takiego POstępu, jako osobników totalnie POpapranych i zdemoralizowanych, których stać jedynie na szczanie do zniczy, plucie staruszkom we włosy, czy układanie krzyży z puszek po piwie. Po co więc w POspólstwie wywoływać dodatkową agresję, nienawiść i złość? Przecież to prosta droga do hodowania kolejnych Ryszardów C. mordujących ludzi z powodów przekonań politycznych i religijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Ohydna prowokacja do której wykorzystano w sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.12, 11:33 Co, obejrzeliście się w lusterku i teraz boli? Ochłoń facet nie atakuje żadnych wartości. On pokazuje, że pod płaszczykiem wartości i tych wszystkich sloganów BHO kryje się zwykły brak kultury i wychowania. Nic więcej. Jeśli tego nie rozumiesz, jesteś po prostu tępakiem i klasycznie podnosisz krzyk nie na temat, byle zakrzyczeć problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kopalnie Re: Ohydna prowokacja do której wykorzystano w sp 21.07.12, 12:00 Co Ty człowieku mówisz? Jak można uogólniać na tak przejaskrawionym, wyreżyserowanym przykładzie. Wszędzie są dobrzy i źli ludzie. I czas już skończyć uogólniać a czas pomyśleć o człowieku, kimkolwiek jest. Idąc Twoim tokiem rozumowania, to każdy Polak około dwudziestego roku życia, to nic dodać nic ująć tylko Walduś Kiepski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Ohydna prowokacja do której wykorzystano w sp IP: *.sds.uw.edu.pl 22.07.12, 12:41 Oczywiście prowokacje CBA, które były wymierzone w PO, to najlepszy pokaz tego jak można sterować nie tylko poszczególnymi ludźmi, ale i próbować manipulować społeczeństwem w imię Prawa i Sprawiedliwości za publiczne pieniądze? Tradycyjne zakłócenie logiki wywodu u wyborcy pisowskiego. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
olias "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażynie ... 21.07.12, 10:57 Michnik! To twoje dzieci. Ty uczestniczyłeś w ich kształtowaniu. W wykrzywianiu psychiki młodego głupawego narybku III RP. Ty, Geremek, Tusk, całe środowisko Unii Wolności. Bartoszewski - mam nadzieję że w ostatnich chwilach swojego życia zauważysz swój udział w modelowaniu tych istot, które bz waszego udziału mogły być ludźmi. Wychowankowie Michnikjugen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chceczystegonetu Re: "Chcę jej przypier..." - internauci o Grażyni IP: *.home.aster.pl 23.07.12, 03:49 znowu zaczynasz? Odpowiedz Link Zgłoś