Gość: Kosa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 00:23 Na poznanskim Franowie w piatek otwieraja najwieksze europejskie kinepolis (20 sal). Czy we Wroclawiu tez sie buduje cos takiego? W Poznaniu Multikino juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mark Re: Kinepolis w Poznaniu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 00:28 Gość portalu: Kosa napisał(a): > Na poznanskim Franowie w piatek otwieraja najwieksze europejskie kinepolis (20 > sal). Czy we Wroclawiu tez sie buduje cos takiego? W Poznaniu Multikino juz > jest. Nudzisz się ?!?! Musisz mnożyć wątki ? Chcesz komuś kinem zaimponować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Kinepolis w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 00:44 Głupiś. Wątki pomnożyłem przypadkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Kinepolis w Poznaniu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 01:23 Gość portalu: Kosa napisał(a): > Głupiś. Wątki pomnożyłem przypadkowo. Ok, nie wiem tylko jak można pomnożyć wątek przypadkowo po 10min.(poza tym tutaj był wątek o kinach). Na temat tego kina w Poznaniu już kiedyś czytałem - prawdziwa fabryka. We Wrocławiu jest obecnie jeden multiplex(SterCentury), następny niedługo otworzą(Cinemax), a kolejne dwa będą budowane (w tym jeden to 'Multikino'). Na szczęście przetrwały też niektóre stare kina - jest w czym wybierać, gorzej z repertuarem. Odpowiedz Link Zgłoś