Dodaj do ulubionych

kogo okłamuje GW"dolnośląska"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.icpnet.pl 14.04.02, 21:57
A gdzie się podział wątek dot.strony internetowej expo2010 we Wrocławiu?
Aż tak bardzo boli prawda?
Ja rozumiem że Wy Szanowne Pismaki wolicie uprawiać propagandę sukcesu i
nakręcać histerię związaną z expo niż zajmować się rzeczywistymi problemami
Waszego regionu!
Kogo Wy chcecie omamić bredniami o expo:siebie,opinię publiczną,czy może
tracących z dnia na dzień pracę Wrocławian?Wasze teksty o expo to czysta
manipulacja i socjotechnika(ot choćby tekst w ogólnopolskim wydaniu GW o
wojewodzie-nieudaczniku,który ma zostać szefem ds.expo ,tak jakby wystawa
światowa została już Wrocławiowi przyznana i zachodziła nagląca potrzeba
umiejętnego rozdysponowania funduszy)
Poza tym to ciagłe pisanie:"w związku z expo","dla expo","z powodu expo","dla
potrzeb expo"itp.(biedni Chińczycy-nawet nie wiedzą,że już przegrali)
Pamiętajcie również o tym,że nawet BARDZO umiejętnie zadane pytania członkom BIE
nie przybliżą expo do Wrocławia,bo Wrocław po prostu nie ma szans!
(Podobnie jak nie przybliży inwestycji Tishmana pyt. o to czy inwestorom nie
przeszkadza elewacja Poltegoru-bez obaw,im nie przeszkadza ani elewacja,ani
Centrum Południwe,ani Wrocław też im w ogóle nie przeszkadza)
Wracając do expo,zadam Wam Drogie Pismaki pyt.,które być może pozwoli Wam
trzeźwo spojrzeć na sprawę.Jakie szanse w starciu z Moskwą czy Szanghajem
miałyby np. Wilno,Lwów,Bratysława czy Brno,Bukareszt!
Jeżeli zdajecie sobie z tego sprawę o czym piszę-to manipulujecie,jeżeli nie-to
jesteście głupcami.
A jeżeli przesuniecie ten wątek,obiecuję że będę go zakładał gdzie indziej.
Z góry dziękuję za odpowiedź.

PS.I odczepcie się wreszcie od Cymanka.On nie stosuje żadnej socjotechniki,on
po prostu ma WIZJĘ...jak zniszczyć klub.
Obserwuj wątek
    • Gość: drug Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 21:58
      Za dużo napisałeś, nie chce mi się czytać.
      • Gość: noc Re: kogo okłamuje GW IP: *.icpnet.pl 14.04.02, 22:04
        To nie do ciebie "drug"
        dobranoc
        • Gość: drug Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 22:05
          no, dobranoc
          • Gość: drug Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 22:06
            dobranoc, noc.
          • Gość: spiwor Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 10:16
            Pesymizm nie dla mnie. Dobrze że Wrocław przygotowuje się tak jakby wygrał-
            potem by mówili że radni zaspali jak drogowcy w zimie.ZAwsze znajdzie się ktoś
            dla kogo będzie zawsze żle coby kto nie zrobił. W czym Wrocław jest gorszy od
            innych miast?
    • Gość: Rafisek Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 10:00
      Gość portalu: noc napisał(a):

> A gdzie się podział wątek dot.strony internetowej expo2010 we Wrocławiu?
      > Aż tak bardzo boli prawda?
      > Ja rozumiem że Wy Szanowne Pismaki wolicie uprawiać propagandę sukcesu i
      > nakręcać histerię związaną z expo niż zajmować się rzeczywistymi problemami
      > Waszego regionu!
      > Kogo Wy chcecie omamić bredniami o expo:siebie,opinię publiczną,czy może
      > tracących z dnia na dzień pracę Wrocławian?Wasze teksty o expo to czysta
      > manipulacja i socjotechnika(ot choćby tekst w ogólnopolskim wydaniu GW o
      > wojewodzie-nieudaczniku,który ma zostać szefem ds.expo ,tak jakby wystawa
      > światowa została już Wrocławiowi przyznana i zachodziła nagląca potrzeba
      > umiejętnego rozdysponowania funduszy)
      > Poza tym to ciagłe pisanie:"w związku z expo","dla expo","z powodu expo","dla
      > potrzeb expo"itp.(biedni Chińczycy-nawet nie wiedzą,że już przegrali)
      > Pamiętajcie również o tym,że nawet BARDZO umiejętnie zadane pytania członkom BI
      > E
      > nie przybliżą expo do Wrocławia,bo Wrocław po prostu nie ma szans!
      > (Podobnie jak nie przybliży inwestycji Tishmana pyt. o to czy inwestorom nie
      > przeszkadza elewacja Poltegoru-bez obaw,im nie przeszkadza ani elewacja,ani
      > Centrum Południwe,ani Wrocław też im w ogóle nie przeszkadza)
      > Wracając do expo,zadam Wam Drogie Pismaki pyt.,które być może pozwoli Wam
      > trzeźwo spojrzeć na sprawę.Jakie szanse w starciu z Moskwą czy Szanghajem
      > miałyby np. Wilno,Lwów,Bratysława czy Brno,Bukareszt!
      > Jeżeli zdajecie sobie z tego sprawę o czym piszę-to manipulujecie,jeżeli nie-to
      >
      > jesteście głupcami.
      > A jeżeli przesuniecie ten wątek,obiecuję że będę go zakładał gdzie indziej.
      > Z góry dziękuję za odpowiedź.
      >
      > PS.I odczepcie się wreszcie od Cymanka.On nie stosuje żadnej socjotechniki,on
      > po prostu ma WIZJĘ...jak zniszczyć klub.

JESTEŚ CIEMNY JAK NOC

• Gość: fd Re: coś na temat NOC.................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 10:12
        ZAJRZYJCIE SOBIE NA FORUM POZNAŃSKIE DO WĄTKU:
        "Nowa strona www EXPO we WROCŁAWIU"
        Szczególnie na 2 wpis w tym wątku.
        Pan (Pani) o nicku -( noc )- to poznaniak (poznanianka) pracująca w poznańskim
        oddziale "GAZETY WYBORCZEJ" (nawet adresik: gazeta.pl).

Noc - drogi pismaku z Poznania żal ściska ci "szynki" że w Twojej "Bulwolandii"
        Wasi "macho" nie wpadli na pomysł EXPO? Co teraz wymyślacie sobie UNIWERSJADĘ
        prawda?
        A jak tam wspaniale zarządzane TARGI POZNAŃSKIE?
        I dlaczego tak wiele poznańskich i wielkopolskich firm przenosi swoje siedziby
        do Wrocławia i na Dolny Śląsk? W ubiegłym miesiącu (marcu) przeniosło swe
        siedziby do Wrocławia 19 firm z Poznania, w przeciwnym kierunku z Wrocławia do
        Poznania tylko 3.
    • Gość: max Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 10:39
      nie chce być drobiazgowy, ale Brno i Bratysława to miasta leżące kategorię
      wyżej od Wrocławia.
      Co do Szanownych Pismaków, pełna zgoda - niestety wrocławski dodatek
      grzeszy "lekkim" infantylizmem. Praktycznie nie ma poważnej dyskusji nad
      problemami miasta i regionu; podobnie jak z EXPO jest z bezrobociem i jego
      przyczynami, wrocławskimi drogami etc. jedyny dział na wysokim poziomie to
      historia miasta Pani Maciejewskiej. Mam wrażenie, że szanowni Państwo zyją w
      jakiejś wież z kości sloniowej, a dziennikarstwo, to zabawa tematami.
      • Gość: Rafisek Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 10:45
        Gość portalu: max napisał(a):

> nie chce być drobiazgowy, ale Brno i Bratysława to miasta leżące kategorię
        > wyżej od Wrocławia.
        > Co do Szanownych Pismaków, pełna zgoda - niestety wrocławski dodatek
        > grzeszy "lekkim" infantylizmem. Praktycznie nie ma poważnej dyskusji nad
        > problemami miasta i regionu; podobnie jak z EXPO jest z bezrobociem i jego
        > przyczynami, wrocławskimi drogami etc. jedyny dział na wysokim poziomie to
        > historia miasta Pani Maciejewskiej. Mam wrażenie, że szanowni Państwo zyją w
        > jakiejś wież z kości sloniowej, a dziennikarstwo, to zabawa tematam

nie kompromituj się!!!!!!!!

• Gość: Rafisek Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 10:56

> nie chce być drobiazgowy, ale Brno i Bratysława to miasta leżące kategorię
        > wyżej od Wrocławia.
        > Co do Szanownych Pismaków, pełna zgoda - niestety wrocławski dodatek
        > grzeszy "lekkim" infantylizmem. Praktycznie nie ma poważnej dyskusji nad
        > problemami miasta i regionu; podobnie jak z EXPO jest z bezrobociem i jego
        > przyczynami, wrocławskimi drogami etc. jedyny dział na wysokim poziomie to
        > historia miasta Pani Maciejewskiej. Mam wrażenie, że szanowni Państwo zyją w
        > jakiejś wież z kości sloniowej, a dziennikarstwo, to zabawa tematami.

już po raz kolejny udowadniasz, że nie masz pojęcia o tym mieście jego problemach
        i ich przyczynach. Wyciągam z tego wniosek, że nie jestes z Wrocławia więc się
        nie odzywaj

• Gość: max Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 11:13
          Jakby ci to powiedzieć kolego...
          Zdaje się że zbyt rzadko wyjeżdzasz dalej poza Wrocław- choćby do takiego
          Brna... i brak Ci w związku z tym jakiegoś sensownego punktu odniesienia i
          dystansu do spraw w których głos zabierasz.
          Charakteryzujesz się silnym lokalocentryzmem, ale wydaje się że ma on źródło w
          jakiejś atawistycznej afirmacji miejsca zasiedzenia, a nie w racjonalnej
          ocenie.Z
          Zwalczając krytykę takimi argumentami nie pomożesz ani sobie ani temu miastu-
          mniej emocji mój drogi!
          • Gość: Rafisek Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 11:24

> Jakby ci to powiedzieć kolego...
            > Zdaje się że zbyt rzadko wyjeżdzasz dalej poza Wrocław- choćby do takiego
            > Brna... i brak Ci w związku z tym jakiegoś sensownego punktu odniesienia i
            > dystansu do spraw w których głos zabierasz.
            > Charakteryzujesz się silnym lokalocentryzmem, ale wydaje się że ma on źródło w
            > jakiejś atawistycznej afirmacji miejsca zasiedzenia, a nie w racjonalnej
            > ocenie.Z
            > Zwalczając krytykę takimi argumentami nie pomożesz ani sobie ani temu miastu-
            > mniej emocji mój drogi!

co ty gadasz, przecież ty nie masz pojęcia o tym jaka drogę przeszło to miasto,
            widocznie za dużo jezdzisz do Brna i mylą ci się fakty.
            Zamiast podawać bzdurne argumenty zajmij sie problemami tego miasta (najpierw je
            poznaj bo widze, że lata rozłąki oderwały cie od rzeczywistości)a może twoje
            gryzmolenie przyniesie jakis skutek.

• Gość: max Re: kogo okłamuje GW IP: 213.25.69.* 15.04.02, 13:42
              Podobną drogę przeszły wszystkie miasta w tej części europy, nie chodzi więc
              oto aby się delektować kawałkiem pieknej starówki w nieskończoność, tylko żeby
              rzeczowo dyskutować o problemach i iśc dalej, co konkurencja między miastami
              jest coraz większa
              • Gość: Rafisek Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 18:33

> Podobną drogę przeszły wszystkie miasta w tej części europy, nie chodzi więc
                > oto aby się delektować kawałkiem pieknej starówki w nieskończoność, tylko żeby
                > rzeczowo dyskutować o problemach i iśc dalej, co konkurencja między miastami
                > jest coraz większa

tu się z tobą zgodze trzeba rzeczowo dyskutowac o problemach
                no własnie rzeczowo- ale wywody pana noc nie maja nic wspólnego z rzeczywistoscią,
                to zwykła pyra,której żal d... ściska że ich Pozek spada na psy, ponieważ teraz
                zostali wyrwani ze snu o potędze Pozka, potędze której nie było

• Gość: max Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 19:58
                  i tu ja się z tobą zgodzę i jest ok
    • Gość: acho Nikogo IP: *.wroc.gazeta.pl 15.04.02, 10:56

> A gdzie się podział wątek dot.strony internetowej expo2010 we Wrocławiu?
      > Aż tak bardzo boli prawda?
      > Ja rozumiem że Wy Szanowne Pismaki wolicie uprawiać propagandę sukcesu i
      > nakręcać histerię związaną z expo niż zajmować się rzeczywistymi problemami
      > Waszego regionu!

Zanim zaczniesz kogoś chłopie obrażać, to się trochę zastanów. Wątek o stronie o
      Expo jest - wystarczy, że zauważysz takie cyferki na dole strony... Bo wiesz, na
      wrocławskim forum jest dość dużo wątków i nie wszystkie się mieszczą na stronie.
      Dlatego wystarczy, że klikniesz w jedną z tych malutkich cyferek - np. „2” - i
      już znajdziesz swój ulubiony wątek.

A poza tym - IGNORE
    • Gość: noc Re: kogo okłamuje GW IP: *.icpnet.pl 15.04.02, 18:26
      Więc jak to się stało,że w ciągu jednego dnia(a raczej nocy)przedmiotowy wątek
      znalazł się "z cyferki 0 na cyferce 2"?
      Nie jestem z Poznania i nie pracuję w GW
      Jestem z Dln Śląska i bardzo przejmuję się problemami mojego regionu
      Z tego co wiem,nie jestem jedynym czytelnikiem GW,którego
      wkurza "wrocławocentryzm" lokalnego dodatku GW
      Wiem że zbliża się wizyta członków BIE więc postaram się Wam nie bruździć w
      internecie(a mógłbym naprawdę sporo)
      Wrocław i tak nie dostanie EXPO ale w imię dziennikarskiej rzetelności i
      obiektywizmu zwracam się do dziennikarzy o pisanie prawdy na temat szans Wrocka
      i większym zainteresowaniem Dln.Śląskiem(nie tylko w kontekście zabytków
      regionu,które warto zwiedzać "podczas jednodniowych wypadów z Wrocławia"
      Mimo wszystko POWODZENIA
      • Gość: Rafisek Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 18:39

> Więc jak to się stało,że w ciągu jednego dnia(a raczej nocy)przedmiotowy wątek
        > znalazł się "z cyferki 0 na cyferce 2"?
        to spisek loży masońskiej

> Nie jestem z Poznania i nie pracuję w GW
        > Jestem z Dln Śląska i bardzo przejmuję się problemami mojego regionu
        wzruszyło mnie to ale szczerze mówiąc to od razu widać, że nie lubisz wrocka

> Z tego co wiem,nie jestem jedynym czytelnikiem GW,którego
        > wkurza "wrocławocentryzm" lokalnego dodatku GW

> Wiem że zbliża się wizyta członków BIE więc postaram się Wam nie bruździć w
        > internecie(a mógłbym naprawdę sporo)
        ojojojo łaskawco, strach sie bać

> Wrocław i tak nie dostanie EXPO
        chciałbyś
        ale w imię dziennikarskiej rzetelności i
        > obiektywizmu zwracam się do dziennikarzy o pisanie prawdy na temat szans Wrocka
        > i większym zainteresowaniem Dln.Śląskiem(nie tylko w kontekście zabytków
        > regionu,które warto zwiedzać "podczas jednodniowych wypadów z Wrocławia"
        > Mimo wszystko POWODZENIA
        Dolny Śląsk sam musi się sobą zainteresować bo jak na razie ten rejon jest juz na
        dnie(strach pomyśleć co by było jakby zabrakło wrocka)ale tak to jest jak sie
        głosuje na czerwonych(brawo Dolnoślązacy)

• Gość: walter Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 18:44

> > Jestem z Dln Śląska i bardzo przejmuję się problemami mojego regionu...
        >

Taaa
        icp.icpnet.pl/kontakt.php - typowo dolnośląski provider:-)
        • Gość: acho Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroc.gazeta.pl 15.04.02, 18:54
          Gość portalu: walter napisał(a):
          > Taaa
          > <a href="http://icp.icpnet.pl/kontakt.php"target="_blank">icp.icpnet.pl/kontakt
          > .php</a> - typowo dolnośląski provider:-)

No co chcesz - prężna poznańska firma rozwija swoją sieć również na Dolnym
          Śląsku :-)))

• Gość: reddy Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroc.gazeta.pl 15.04.02, 18:56
        > Jestem z Dln Śląska i bardzo przejmuję się problemami mojego regionu

icp.icpnet.pl/zasieg.php

Ale jesteś fajny :-)))))

• Gość: poranek Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 20:18

> Wrocław i tak nie dostanie EXPO ale w imię dziennikarskiej rzetelności i
        > obiektywizmu zwracam się do dziennikarzy o pisanie prawdy na temat szans Wrocka
        > i większym zainteresowaniem Dln.Śląskiem(nie tylko w kontekście zabytków
        > regionu,które warto zwiedzać "podczas jednodniowych wypadów z Wrocławia"
        > Mimo wszystko POWODZENIA

• Re: Nowa strona www Expo we Wroclawiu adres: *.gazeta.pl
        Gość portalu: noc 12-04-2002 22:29 odpowiedz na list odpowiedz
        cytując

P.B. ma rację.Nic dodać,nic ująć.
        Ale niech się troszkę pocieszą Wrocławianie.
        W grudniu po decyzji BIE przyznającej EXPO faworytowi(Szanghai
        oczywiście)
        wsłuchamy się w głos byłego prezydenta-filozofa,pieszczotliwie
        nazywanego
        Zdrojem,że wygrana była tuż,tuż.
        Na nic się zda jego argumentacja że do 2010 roku odbędzie się w Azji
        wiele
        światowych imprez(w tym olimpiada 2008-Pekin);co miało być szansą
        Wrocławia.
        Jakby zapomniał że o wiele mniejsza i zamożna Hiszpania w 1992
        zorganizowła
        i expo(Sewilla) i olimpiadę(Pekin)
        Ale motywy wąsacza-już posła są "diabelnie sprytnie ukryte".On wie o
        czym ja
        piszę.
        pozdr.

Oczywiście, że nie pracujesz a poznanskiej Wyborczej, a adres gazety znalazl się
        przypadkiem. Podaruj sobie dalsze bredzenie.

• Gość: noc Re: kogo okłamuje GW IP: *.icpnet.pl 15.04.02, 19:01
      Mieszkam w tej chwili w Poznaniu
      I owszem,nie przepadam za Wrockiem(za dużo tu ostatnio pychy i nadęcia)
      W Poznaniu nauczyłem się trzeźwego,sceptycznego i racjonalnego myślenia
      Drodzy Krajanie-musielibyście tu trochę pomieszkać aby zrozumieć na czym polega
      specyfika i magia tego miasta oraz jego mieszkańców.
      Może wtedy zaczelibyście ich szanować i doceniać rolę tego miasta
      Co do targów-proszę równiez o więcej szacunku-większość Wrocławskiego biznesu
      (kontakty zagraniczne)zaczęło się właśnie tu.
      pozdr.
      • Gość: Rafisek Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 19:13

> Mieszkam w tej chwili w Poznaniu
        > I owszem,nie przepadam za Wrockiem(za dużo tu ostatnio pychy i nadęcia)
        buhahaha chyba ci sie na oczy rzuciło

> W Poznaniu nauczyłem się trzeźwego,sceptycznego i racjonalnego myślenia
        obawiam się, że myślenie cię boli
        > Drodzy Krajanie-musielibyście tu trochę pomieszkać aby zrozumieć na czym polega
        >
        > specyfika i magia tego miasta oraz jego mieszkańców.
        taaaa magia i nie nazywaj nas krajanami

> Może wtedy zaczelibyście ich szanować i doceniać rolę tego miasta
        nie szanuje kogos kto mnie nie szanuje
        > Co do targów-proszę równiez o więcej szacunku-większość Wrocławskiego biznesu
        > (kontakty zagraniczne)zaczęło się właśnie tu.
        > pozdr.
        zdziwiłem się, że masz jeszcze czelność coś tu pisać po tym numerze z odkryciem
        twojego adresu pyrko ale widze,że cechuje cie typowa Poznańska mentalność
        pozdr.

• Gość: noc Re: kogo okłamuje GW IP: *.policom.com.pl 16.04.02, 16:08
      Najpierw sprostowanie-olimpiadę oczywiście w Barcelonie a nie Pekinie(1992)
      I co,mam Wam się przedstawić abyście uwierzyli,że nie pracuję w GW?
      Czy ja Was nie szanuję?
      obawiam się,że moje myślenie Was bardzo boli,a nie mnie.
      A tak,obrażajcie mnie dalej,obrażajcie...z braku argumentów merytorycznych
      stosuje się ataki ad personam.to normalne.
      Oczywiście,że"krajanie"-czy tego chcecie czy nie.
      Wiem,że wielu z Was Drodzy Forumowicze pracuje w GW(mógłbym chyba nawet wskazać
      którzy to)ale wciąż czekam na oficjalną reakcję redakcji!Jeszcze raz z góry
      dziękuję.
      • Gość: acho Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroc.gazeta.pl 16.04.02, 16:15
        > Wiem,że wielu z Was Drodzy Forumowicze pracuje w GW(mógłbym chyba nawet wskazać
        > którzy to)ale wciąż czekam na oficjalną reakcję redakcji!

Wskaż! Wskaż! Prosimy!!!
        Wielu? Ja znam siebie i reda, to już daje dwóch... No i oczywiście Naczelna też
        czasem pisuje, więc mamy trzy osoby. A trzy to już dużo, nie?
        Sęk w tym, że my NIE UKRYWAMY skąd jesteśmy - *.wroc.gazeta.pl.
        • Gość: noc Re: kogo okłamuje GW IP: *.policom.com.pl 16.04.02, 16:42
          Ja też nie ukrywam.
          Ale postaram się jeszcze raz napisać z tej kafejki,w której się trafił ten adres
          pozdr.
          • Gość: noc Re: kogo okłamuje GW IP: *.gazeta.pl 17.04.02, 15:13
            I jak Wam się podoba adres?
            • Gość: noc Re: kogo okłamuje GW IP: *.gazeta.pl 17.04.02, 15:39

Czekam na odpowiedź...i się chyba nie doczekam.
              Więc już chyba najwyższy czas się pożegnać.
              Ale;
              na koniec jeszcze jedna rada(prośba);
              jak się dowiaduję odwiedzili niedawno Wrocław Chińczycy z Szanghaju(sami
              widzicie,że pomimo swej potęgi szanują Was jako kontrkandydata do organizacji
              expo,w przeciwieństwie...)
              dlatego być może warto byłoby wysłać wraz z oficjalną rewizytą
              Wrocławian,dziannikarza GW(np.Filipa M.-zdaje się).Sam chętnie przeczytałbym
              reportaż nt.PERŁY ORIENTU(zdjęcia,dane,ciekawostki)choć wiem o tym mieście nie
              mniej niż o Wrocku.
              Zatem do zobaczenia w Szanghaju w 2010r.
              "Better City,Better Life"
              z wyrazami szacunku
              M.N.

P.S.I odczepcie sie od Cymanka...
              • Gość: macio Re: kogo okłamuje GW IP: 213.25.69.* 17.04.02, 17:08
                Zgadzam się że GW to siedlisko zadowolonych z siebie
                (bo dobrze zarabiających)z siebie narcyzów, że Poznań
                jest lepiej zarządzanym miastem i co z tego?
                Nie rozumiem po co te lokalne waśnie w stylu Lech vs Śląsk.
                Oba miasta leżą w Polsce, a Polska to kraj który (na razie)
                nie liczy się wśród krajów rozwiniętych.
                PS. O co Ci chodzi z tym Cymankiem?
                • Gość: Rafisek Re: kogo okłamuje GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.02, 19:51
                  Gość portalu: macio napisał(a):

> Zgadzam się że GW to siedlisko zadowolonych z siebie
                  > (bo dobrze zarabiających)z siebie narcyzów, że Poznań
                  > jest lepiej zarządzanym miastem i co z tego?
                  a ja sie nie zgadzam hihihi to tylko mity tworzone przez Poznaniaków a oto dowód:
                  wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/164924.html
                  > Nie rozumiem po co te lokalne waśnie w stylu Lech vs Śląsk.
                  > Oba miasta leżą w Polsce, a Polska to kraj który (na razie)
                  > nie liczy się wśród krajów rozwiniętych.
                  z tym zgadzam się kompletnie(niestety), ale nie startując w wyścigu o Expo
                  nepewno nie zbliżymy sie do nich
                  > PS. O co Ci chodzi z tym Cymankiem?
                  też nie wiem.Może to jego rodzina :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka