Gość: czas IP: *.coxfiber.net 09.11.04, 16:30 Autorka tego art. chyba tez z VLO? Zero koncepcji i bledy rzeczowe...praca do poprawy. "Oxford na Grochowej" to juz nie jest... Powodzenia dla Pani Dyrektor! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodek Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO 11.11.04, 10:22 Dla mnie V LO, to szkoła z ul. Kruczej, ale ta piątka z Grochowej cieszyła się też bardzo dobra opinią. Nowej Pani Dyrektor życzę wielu Sukcesów. Mam jednak do niej jedną prośbę. Niech Pani przy okazji "uroczystościowych wystąpień" nie zapomina o Dyrektorze Rewickim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.net 11.11.04, 19:13 a kto to jest/był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:19 Jeśli już o nowej pani dyrektor mowa, może wypada wspomnieć i stare ... ;-) Za moich czasów były to panie Barbara Josiak (w ub.r. widziałam ją w kolejce po chleb - musi podpisała pakt z diabłem - wygląda tak samo jak 20 lat temu!) i Maria Nowicka. pozdrawiam absolwentka - rok '80 Odpowiedz Link Zgłoś
kolysankarosemary Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO 11.11.04, 23:51 Dokładnie w tym samym składzie dyrekcja była i za moich czasów tj. 1991-1995! Myślałam, że tak będzie zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.net 11.11.04, 19:20 Czyja to niby praca ma się poprawić? Uczniów? Szkoły? Dziennikarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny_ebol Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.tvk.wroc.pl / *.api.net.pl 11.11.04, 23:41 eee kurde przeeee je...no glupia ta szkolka byla. jak sobie przypomnie moja klase :] pozdro dla zuli i menli z rocznika 84 i zalozycieli fakultetu piwnego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raduś Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.11.04, 22:11 fakultet piwny to było coś :) mimo wszystko uczestnicy tegoz na ludzi wyszli i po dalsze nauki sie wybrali.. :) A dyrektorem powinien byc prof. Dubaniowski! Za jego kadencji bylo znacznie lepiej niz pod pania Kargool. Szkoda ze prof. Brymora nie startowala w konkursie :( pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLU Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.11.04, 17:28 Szczęścia i radość w nowej szkole. Moja była nauczycielka w końcu awansowała i już mnie nie będzie uczyć. Miałem u niej dużo jedynek. Często robi kartkówki i jest wymagająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruti Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 19:54 he he he ... ludzie macie przesr... trafiliście w dobre ręce,ale za to jak bardzo wymagające!! wyciśnie z was siódme poty, zgniecie, zmęczy, zniszczy, itp...,ale trzeba zaznaczyć że bedziecie sie uczyć, a matura z matmy bedzie tylko formalnością !! życze powodzenia i miłej matematyki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 20:10 profil piwny? to o takim profilowaniu klas ogolnych mowi nowa Pani Dyrektor tak ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudex Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 12.11.04, 21:36 I dobrze,niech wkoncu wypier(&^$ z naszej szkoly....huraaa:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruti Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:36 "to młodziesz z którą napewno dobrze sie pracuje" - tak mówi o swoich nowych uczniach Stanisława S.,a jej poprzedni uczniowie to niby były odrzutki, nad którymi zlitowało się LP na Drukarskiej ....!!! obym nigdy już jej nie spotkał, bo wypomne jej te słowa!!! jeszcze sie zdziwi jak któryś z jej byłych uczniów "odrzutków" zajdzie wyżej niż ona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UBI* Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 15.11.04, 16:48 Babsztyl jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyczny ble ble ble ...:-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 22:16 los piątki jest przesądzony...niestety to już chyba szósta zmiana dyrekcji odkąd B. Josiak odeszła reformowac oświatę najpierw w KO czy w OKE ta szkoła pada na pysk - z roku na rok coraz mniej sukcesów, coraz słabsi uczniowie w tym roku trafiały sie nawet odrzuty z ..XV LO czy XVII ale po co dbac o jakś tam ..piatkę jesli ważniacy od decyzji lokują swoje rodziny, i przyszłość w inicjatywach oświatowych znacznie bardziej korzystnych jak np fundacja z ul. XXX Zapytajcie tego pana z artykułu, który tak "cieplutko" witał nową dyrke V LO, gdzie pracuje jego żona i która szkoła w przyszłości zdominuje wrocławską arenę oświatową ...będzie kręcił, mieszał i kluczył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truktor Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.do.pl / *.generacja.pl 13.11.04, 22:51 Nowicka chyba jeszcze pracuje przecież ona jest niezniszczalna, chyba od początku tej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raduś Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.11.04, 22:13 Niestety odeszla w 2003 roku. a szkoda, bo byla jakby symbolem. Odpowiedz Link Zgłoś