Dodaj do ulubionych

Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO

IP: *.coxfiber.net 09.11.04, 16:30
Autorka tego art. chyba tez z VLO?
Zero koncepcji i bledy rzeczowe...praca do poprawy.
"Oxford na Grochowej" to juz nie jest...
Powodzenia dla Pani Dyrektor!
Obserwuj wątek
    • bodek Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO 11.11.04, 10:22
      Dla mnie V LO, to szkoła z ul. Kruczej, ale ta piątka z Grochowej cieszyła się
      też bardzo dobra opinią. Nowej Pani Dyrektor życzę wielu Sukcesów. Mam jednak do
      niej jedną prośbę. Niech Pani przy okazji "uroczystościowych wystąpień" nie
      zapomina o Dyrektorze Rewickim.
      • Gość: belfer Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.net 11.11.04, 19:13
        a kto to jest/był?
      • Gość: MKK Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 19:19
        Jeśli już o nowej pani dyrektor mowa, może wypada wspomnieć i stare ... ;-)
        Za moich czasów były to panie Barbara Josiak (w ub.r. widziałam ją w kolejce po
        chleb - musi podpisała pakt z diabłem - wygląda tak samo jak 20 lat temu!) i
        Maria Nowicka.

pozdrawiam
        absolwentka - rok '80
        • kolysankarosemary Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO 11.11.04, 23:51
          Dokładnie w tym samym składzie dyrekcja była i za moich czasów tj. 1991-1995!
          Myślałam, że tak będzie zawsze!
    • Gość: absolwent Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.net 11.11.04, 19:20
      Czyja to niby praca ma się poprawić? Uczniów? Szkoły? Dziennikarzy?
      • Gość: johnny_ebol Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.tvk.wroc.pl / *.api.net.pl 11.11.04, 23:41
        eee kurde przeeee je...no glupia ta szkolka byla. jak sobie przypomnie moja klase :] pozdro dla zuli i menli z rocznika 84 i zalozycieli fakultetu piwnego :D
        • Gość: Raduś Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.11.04, 22:11
          fakultet piwny to było coś :) mimo wszystko uczestnicy tegoz na ludzi wyszli i
          po dalsze nauki sie wybrali.. :) A dyrektorem powinien byc prof. Dubaniowski!
          Za jego kadencji bylo znacznie lepiej niz pod pania Kargool. Szkoda ze prof.
          Brymora nie startowala w konkursie :( pozdrawiam wszystkich
    • Gość: BLU Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.11.04, 17:28
      Szczęścia i radość w nowej szkole. Moja była nauczycielka w końcu awansowała i
      już mnie nie będzie uczyć. Miałem u niej dużo jedynek. Często robi kartkówki i
      jest wymagająca.
    • Gość: Ruti Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 19:54
      he he he ... ludzie macie przesr... trafiliście w dobre ręce,ale za to jak
      bardzo wymagające!! wyciśnie z was siódme poty, zgniecie, zmęczy, zniszczy,
      itp...,ale trzeba zaznaczyć że bedziecie sie uczyć, a matura z matmy bedzie
      tylko formalnością !! życze powodzenia i miłej matematyki :D
      • Gość: ceglar Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 20:10
        profil piwny? to o takim profilowaniu klas ogolnych mowi nowa Pani Dyrektor tak ?;)

• Gość: Rudex Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.fonet.pl / *.crowley.pl 12.11.04, 21:36
          I dobrze,niech wkoncu wypier(&^$ z naszej szkoly....huraaa:D
    • Gość: Ruti Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:36
      "to młodziesz z którą napewno dobrze sie pracuje" - tak mówi o swoich nowych
      uczniach Stanisława S.,a jej poprzedni uczniowie to niby były odrzutki, nad
      którymi zlitowało się LP na Drukarskiej ....!!! obym nigdy już jej nie spotkał,
      bo wypomne jej te słowa!!! jeszcze sie zdziwi jak któryś z jej byłych
      uczniów "odrzutków" zajdzie wyżej niż ona!!!
      • Gość: UBI* Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 15.11.04, 16:48
        Babsztyl jeden!
    • Gość: sceptyczny ble ble ble ...:-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 22:16
      los piątki jest przesądzony...niestety
      to już chyba szósta zmiana dyrekcji odkąd B. Josiak odeszła reformowac oświatę
      najpierw w KO czy w OKE
      ta szkoła pada na pysk - z roku na rok coraz mniej sukcesów, coraz słabsi
      uczniowie
      w tym roku trafiały sie nawet odrzuty z ..XV LO czy XVII

ale po co dbac o jakś tam ..piatkę
      jesli ważniacy od decyzji lokują swoje rodziny, i przyszłość w inicjatywach
      oświatowych znacznie bardziej korzystnych jak np fundacja z ul. XXX
      Zapytajcie tego pana z artykułu, który tak "cieplutko" witał nową dyrke V LO,
      gdzie pracuje jego żona i która szkoła w przyszłości zdominuje wrocławską arenę
      oświatową
      ...będzie kręcił, mieszał i kluczył
    • Gość: truktor Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: *.do.pl / *.generacja.pl 13.11.04, 22:51
      Nowicka chyba jeszcze pracuje przecież ona jest niezniszczalna, chyba od początku tej szkoły
      • Gość: Raduś Re: Nowa dyrektorka wrocławskiego V LO IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.11.04, 22:13
        Niestety odeszla w 2003 roku. a szkoda, bo byla jakby symbolem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka